MARS KOÇ BURCUNDA

MARS KOÇ BURCUNDA
Koç burcunun yönetici gezegeni olan Mars, yaklaşık 2 yıl aradan sonra 01.01.2019 Saat 05:20’den itibaren yeniden Koç burcunda. (En son 28 Ocak 2017 – 10 Mart 2017 tarihleri arasında Koç burcundaydı). Mars genel özellikleri itibariyle, özgürlüğü, eylem kabiliyetini, savaşma gücünü, mücadele ruhunu, bir şeyi gidip yerinden alma motivasyonunu, eril enerjiyi, aktive olmayı, atılganlığı, öfkeyi, hayatta kalma güdülerini yönetir. Koç burcu zodyağın en başında yer aldığı için, genel itibariyle “Ben” diyebildiğimiz alanları, kişiselliğimizi ortaya koyduğumuz biraz daha bencilce düşünebildiğimiz mecraları ve fiziksel olarak kafa, burun bölgesini anlatır.

15 Şubat 2019 tarihine kadar Koç burcunda kalacağı süre içinde Mars, haritalarımızda düştüğü hayat alanlarında yeni başlangıçlar yapmamız, harekete geçmemiz, kendimizi ortaya koyabileceğimiz bağlantılar kurmamız açısından bizi motive edecektir. Eğer haritada engelleyecek bir faktör yoksa, bu alanlarda daha atik, girişken, mücadeleci, bazen gözü kara, hevesli, heyecanlı ve bazen öfkeli olma ihtimali yüksektir.

Bu iki etkinin bir araya gelmesi aynı zamanda, içimizde hep bir yerlerde duran, elalem kaygısından uzak, utanmak nedir bilmeyen, çocuksu tarafımızı da uyandıracaktır. Çok kısaca burçlara olan genel etkilerine bakalım.

Koç/Yükselen Koçların kişisel girişimlerinde ve direkt “ben” dedikleri alanlarda hareketlilik gözlemlenebilir. Gözü kara, korkusuzca arzuladıkları şeylere atılabilir.

Boğa/Yükselen Boğaların bilinçaltı ve zihinsel derinlikleri anlamında bir huzursuzluk/hareketlilik yaşanabilir, karanlıkların üzerine korkusuzca gitmesi gerekeceği bir ruh halinde olabilir.

İkizler/Yükselen İkizlerin sosyal dünyası hareketlenebilir, yeni arkadaşlıklar kurabilir, yeni ideallere göz dikebilir, birçok projeye girme hevesinde olabilir.

Yengeç/Yükselen Yengeçlerin iş hayatı veya toplum içindeki statüsü ile ilgili konular hareket kazanabilir, yeni iş atılımları yapabilir. Tanınırlığını arttırmaya çalışabilir.

Aslan/Yükselen Aslanların gelecek hedefleri, uzak diyarlar, inandığı değerler ile ilgili arzularında tutku ve acelecilik görülebilir. Fanatizm duyguları yükselebilir.

Başak/Yükselen Başakların kollektif değerler alanında bir hareketlilik olabilir. Borç, kredi, ortak birikim, ortak kazanç alanlarında arayışlar gerçekleşebilir. Cinsel dürtüler yükselebilir.

Terazi/Yükselen Terazilerin ikili ilişkilerinde hareketlenmeler yaşanabilir. Yeni ilişkiler veya mevcut ilişkilerde ateşli gelişmeler yaşanabilir, evlenmeye ya da ayrılmaya karar verebilir, bu konularda cesareti artabilir.

Akrep/Yükselen Akreplerin gündelik rutin hayatı ile ilgili yoğunluk artabilir, kimi zaman karmaşa da gündeme gelebilir, sağlık konuları vurgu kazanabilir.

Yay/Yükselen Yayların aşk hayatı ve çocuklarla ilgili konularda hareketlilik gözlemlenebilir. Hayattan keyif aldığı konulara daha bir hevesle sarılabilir. Risk almaya yatkınlık artabilir.

Oğlak/Yükselen Oğlakların ev hayatı ve ebeveynlerle ilgili konularda hareketlilik gündeme gelebilir. Evin içi elektrikli ve tansiyon yüksek olabilir. Ev içinde insan hareketliliği yaşanabilir (misafir vs.)

Kova/Yükselen Kovaların yakın çevre ve akraba ilişkileri, ticaret hayatı, eğitim konuları ve genel iletişim kanalları hız kazanabilir, hareketlilik gözlemlenebilir.

Balık/Yükselen Balıkların maddi/manevi anlamda kendini güvende hissettikleri değerler açısından arayışları önem kazanabilir. Mücadele ruhu artabilir. Para hırsı baskın hale gelebilir.

Her zaman, doğum haritasındaki yerleşimler esastır. Bahsedilenler sadece genel etkileri ifade eder. Hepinize güzel deneyimler yaşayabileceğiniz, amacınıza hizmet edeceğine inandığınız bir Mars Koç geçişi diliyorum. Hevesleriniz ve içinizdeki muzur çocuk yanınız hep hayatta kalsın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

VENÜS – NEPTÜN KARŞIT AÇISI “KIRMIZI BAŞLIKLI KIZ VE KURT”

JUNO - KUZEY AY DÜĞÜMÜ KAVUŞUM / NEPTÜN ÜÇGENİ