SEBEP SONUÇ İLİŞKİLERİ

 SEBEP SONUÇ İLİŞKİLERİ


Her seçimin bir sonucu vardır ve her bireyi belli seçimlere sürükleyen sebep ve alışkanlıklar zamanla oluşmuştur (aynı zamanda atalardan aktarılmıştır). Alışkanlıklar kronik davranış kalıplarına dönüşür ve yine karmik kısır döngü devreye girer.


Karmik bir mirası iyileştirmek / dengelemek için, yaşam boyu karşılaşılan durumlarda, olay anının kendi subjektif gerçekliği veya kişiye hissettirdiği duygusu ile değil, içinde gizli olan hikmeti ile değerlendirmek gerekir. "Hakikatin vermek istediği mesaj nedir?" gibi bir soru sorulabilir. Çünkü her yaşanan şeyin muhakkak izahı vardır.


Herkesin temel gayesi insan olma deneyimini en rafine seviyeye taşımaktır. Bunun için her birey temel yeteneklerini geliştirmek ve ortaya çıkarmak ister. İnsanı hayatta ve ayakta tutan gücün temeli, onun sahip olduğu yetenekleridir. Fakat bu etkiyi daim kılmak ve ilgiyi üzerinde tutabilmek için insanın güncelleme yapması yani gelişmeye aday olması gerekir.


Aslan Kova hattı, kişisel gelişimin en net açılımını verir bizlere. Aslan, yaratıcı temel ışığı ortaya çıkarmakla görevliyken Kova, bu ışığın devamlılığını sağlayacak tüm araçların geliştirilmesi ile ilgili süreçleri yönetir. O yüzden her karşıt burç bir diğerinin ihtiyacını giderecek zıt özelliklere sahiptir. Kova dolunayı yaklaşırken bir de bu açıdan bakılabilir.


Geleceğe (Kova), dengeli ve aydınlık bir miras bırakmak için, şu AN’ın kalitesine (Aslan) nasıl bir tohum ektiğini herkes sorgulayabilir. İnsanlar birbirine öfke ve korkuyu fısıldamak yerine akıl - vicdan - irade dengesiyle hareket ederse, yeryüzünde Cennet hali yaşanabilir.


Işık OL’sun.


Kaan Karabulut

kaankarabulut@gmail.com

Twitter: astrologka

Instagram: astrolog.kaan.karabulut


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

VENÜS – NEPTÜN KARŞIT AÇISI “KIRMIZI BAŞLIKLI KIZ VE KURT”

JUNO - KUZEY AY DÜĞÜMÜ KAVUŞUM / NEPTÜN ÜÇGENİ