JÜPİTER BALIK BURCUNDA

JÜPİTER BALIK BURCUNDA


Jüpiter 29 Aralık 2021 - 11 Mayıs 2022 tarihleri arasında Balık burcunda ilerliyor olacak. O, bolluk bereket, şans, iyimserlik, umut, keşif özgürlüğü, hakkaniyet gibi güçleri tanımlasa da, bu özelliklerin bireysel hayatta verimli şekilde anlam bulması için, kişinin gerçekten yaşamında kendini adadığı yolu iyi seçmiş olması gerekir.


Jüpiter Yay ve Balık burcu yöneticisi olarak, kişiye maddi manevi zenginliğin, huzurun, teslimiyet rahatlığının kapılarını aralar. Elbette onun vesile olduğu nimetler, hem kendi yaşamında hem de diğer varlıklarla olan münasebetinde adaleti gözeten bireylerin üzerine ışık saçmaktadır.


Jüpiter, kişiyi sıkıştığı yerden kurtaran ve yürüdükçe genişleyen bir araziye benzer. Ancak bu aynı zamanda bireyin tutunduğu merkez noktanın kaybını kolaylaştırır. Evinden heyecanla çıkıp uzaklaşan ve geçtiği yollara dikkat etmeyen biri, hava karardığında rahatlıkla kaybolabilir.


Balık son burç olduğu için olayların bireysel kontrolünün devre dışı kaldığı bir akış deneyimini ifade eder ki bunu keyifle, huzurla yaşayabilmek için kişinin o zamana kadar üzerine düşen görevlerini layıkıyla yerine getirmiş olması beklenir. Buna bağlı olarak bireysel / toplumsal inancın temelinin sağlamlığı ön plana çıkar. Aslında Jüpiter bir fırsattır. Bir nevi “uçak bileti” gibi. Bu hakkı isabetli değerlendirmek için bilincin hangi katmanda olduğu, neye odaklandığı, yaşamını nasıl bir anlamla doldurmayı seçtiği çok önemlidir.


Balık burcu yaşamın en büyük kozmik ilhamlarını içinde barındırır çünkü Balık, yeniden oluşturulmak üzere her şeyin hammaddeye dönüştüğü süreci tanımlar. Jüpiter ile birlikte ihtimaller sonsuz gibi görünür.


Hem bireysel açıdan hem de gezegenin geleceği adına en anlamlı hikayeyi yazmak için bu kozmik denize kendimizi bırakabilmeyi umuyorum. Yüce Yaratıcı’nın merhameti, aydınlığı, bahşettiği yüksek idrak ve hakiki adalet bilinci her birimizin yaşamını dengeyle kuşatsın.


Işık OL’sun.


Kaan Karabulut

kaankarabulut@gmail.com 

Instagram: astrolog.kaan.karabulut

Twitter: astrologka


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

VENÜS – NEPTÜN KARŞIT AÇISI “KIRMIZI BAŞLIKLI KIZ VE KURT”

JUNO - KUZEY AY DÜĞÜMÜ KAVUŞUM / NEPTÜN ÜÇGENİ