MERKÜR AKREP BURCUNDA

 MERKÜR AKREP BURCUNDA


Dil insanlara başkalarını küçük düşürmek veya yakıp yıkmak için verilmedi. Onun asıl rolü düşenleri ayağa kaldırmak, karanlıkta kalanları aydınlatmak, yoldan çıkanlara rehberlik etmek olmalıdır. Dil, insanların birbirlerine teşekkür etmesi, hayatı kutsaması, bilgelik ve adalet çatısı altında toplanması için insana bahşedilmiştir.


Kelimelere ve eylemlere dökülen her davranış, kalp - akıl - irade dengesiyle hayat bulmalıdır. Kalpten samimiyet ve saygıyla yükselen duyguların eşliğinde konuşulan sözler ve tebessümün ortaya çıkardığı ışık, nazik sıcak dokunuşla uzattığımız bir dost eli şüphesiz dertli ruh ve bedenlere derman olabilir.


Karışık zihinler ve ruhlar aydınlanır, dokunulan kişinin taşıdığı yükler hafifler ki bir arada var olmanın, sosyalleşmenin, sevdiklerimizle dengeli bağ kurmanın temelinde bu anlayış yer almalıdır.


Merkür Akrep geçişi esnasında düşünsel dünyanın derin karanlık koridorlarında gezmek her zamankinden daha caziptir ancak bu aynı zamanda şüphenin, endişenin, bilinç düzeyinde adı konulamayan korkuların ortaya çıkmasına zemin hazırlayabilir.


Genel olarak başkalarının gerçekte ne düşündüğünü öğrenmek için zor bir süreç olabilir, gizlenme eğilimi artacaktır. Lafın sözün arka yollardan hiç farkında olmadan dolanabileceğini hesaba katarak, gerek birebir gerekse topluluk içerisindeki görüşmelerde dikkatli olmak gerekir. Yerin kulağı var sözü tam da bu süreç için uygundur.


Sezgisel zihin bu süreçte daha fazla açılır ve dıştan bakıldığında doğrudan algılanamayan her şey iç manasıyla kavranır hale gelebilir. Fakat karşılaşacağımız bilgi veya durumlara, fark edeceğimiz gerçeklere ne kadar hazırlıklı olduğumuz da her zaman bir soru işaretidir. 


Sözlerimizle ve eylemlerimizle ızdırapları dindirip zehri panzehire çevirecek, şifaya vesile olacak açılımlar yaşamayı umuyor, bu sürecin hazımla ve kolaylıkla geçmesini diliyorum.


Işık OL’sun.


Kaan Karabulut


kaankarabulut@gmail.com
Instagram: astrolog.kaan.karabulut
Twitter: astrologka

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

VENÜS – NEPTÜN KARŞIT AÇISI “KIRMIZI BAŞLIKLI KIZ VE KURT”

JUNO - KUZEY AY DÜĞÜMÜ KAVUŞUM / NEPTÜN ÜÇGENİ