08 - 14 NİSAN HAFTALIK YORUMLAR


08 - 14 NİSAN HAFTALIK YORUMLAR

KOÇ BURCU
Merhaba Sevgili Koç ve/veya Yükselen Koç.

08 Nisan Pazartesi günü, Ay Boğa burcunda ilerliyor olacak. Ay Neptün ve Ay Merkür uyumlu açısı gece saatlerinde etkili olacak. Hangi şartta olursa olsun Merkür bir söylem, Neptün de bir derinlik ve hayal demektir. Bugün kullanacağın bir cümle ya da duyacağın bir söz ile, bazı itkileri harekete geçirebilirsin. Gerçekleştirmek istediğin bir arzun varsa, tek bir kelime bile mucize yaratabilir. İhtiyacın olan tek şey seni alevlendirebilecek bir söz duyman.

09 Nisan Salı günü, Ay İkizler burcunda ilerliyor olacak. Günün ilk yarısında Ay Mars kavuşumu etkili olacak. Ticaretle uğraşıyorsan ya da herhangi bir alışveriş gerçekleştireceksen, hem dengeyi koruman hem de cömertlik göstermen önemli olacaktır. Alışveriş ile cömertliğin bağlantısını anlatayım. Kendini düşündüğün kadar, yakın çevren ve akrabalarını da gözetmen önemli olacaktır. Bir yakının senden yardım bekleyebilir. Belki ona söyleyeceğin güzel bir söz de onun ihtiyacını görecektir ama burada daha eylemsel bir gerçeklik var. Fiilen yanında olman gerekiyor.

10 Nisan Çarşamba günü, Ay İkizler burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Neptün ve Ay Merkür gergin açısı gece saatlerinde etkili olacak. Belki bir arkadaşın belki de bir yakının, kendi kafasındaki bir planla ilgili sana gelebilir. Bununla ilgili, onu hedeflerine ulaştıracak bir durumu kullanması için senden yardım isteyebilir. Dikkatli olman gereken şey ise, içinde bulunduğu durumla ilgili tüm gerçekleri sana anlatmama ihtimali ve senin bazı gerçekleri görememe durumunda gizli olabilir. Bazı şeyler algının ötesinde olabilir.

11 Nisan Perşembe günü, Ay İkizler burcunda ilerlemeye devam edecek. Sabah saatlerinde Ay, Yengeç burcuna geçecek ve Uranüs ile uyumlu bir açı gerçekleştirecek. İnsan ne ekerse onu biçermiş. Bazı şeyleri hakettiğin halde elde edemediğini düşünüyor olabilirsin. Özellikle bu durumu aile içinde veya yaşadığın hanende daha yoğun hissediyor olabilirsin. Sürpriz bir şekilde güzel gelişmeler yaşanabilir, kaybettiğini zannettiğin şeyleri kazandığını görebilirsin.

12 Nisan Cuma günü, Ay Yengeç burcunda ilerliyor olacak. Ay’ın tüm gün Satürn ve Pluto ile karşıt açısı gerçekleşirken, Neptün ve Venüs ile de uyumlu açıları gerçekleşecek. Her ne koşulda olursa olsun, adil bir şekilde karar vermeye ve hükmetmeye özen göstermelisin. Bu ister iş yaşamında olsun isterse ev hayatında olsun. Bunların birbirinden ayrılması çok önemli. Aksi takdirde iki gerilimin arasında kalmış gibi hissedersin. İç dünyana ve ruhani tarafına yönelirsen oradan da güzel bir şekilde beslenebileceğini göreceksin.

13 Nisan Cumartesi günü, Ay Yengeç burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Merkür uyumlu açısı gece saatlerinde etkili olacak. Öğle saatlerinde Ay, Aslan burcuna geçmiş olacak. Söylemek istediğin çok şey var belki ve bir türlü bunlar için uygun zamanı yaratamadığını düşünüyorsun. Bu yerleşim, konuşmak, içindekileri ortaya dökmek, varsa ailenle paylaşacağın şeyleri aktarmak için uygun. Belki hiçbir zaman ortaya koyamadığın hayallerin ve beklentilerin için konuşabilirsin. Muhakkak seni dinleyeceklerdir. Kendini tükenmiş gibi hissetmemelisin.

14 Nisan Pazar günü, Ay Aslan burcunda ilerliyor olacak. Ay Mars uyumlu açısı gece saatlerinde etkili olacak. Yeteneklerine güvendiğin takdirde korunacağını da bilmelisin. Entelektüel bakış açını sergilemekten ve yeteneklerini özgürce ortaya koymaktan çekinmemelisin. Nasıl kullanacağını bilmiyorsan da bunları araştırmak ve yeni şeyler öğrenmek için güzel bir enerji içinde olduğunu söylemek mümkün. Sorgulayarak ve araştırarak kendin için en iyisini bulabilirsin.

BOĞA BURCU
Merhaba Sevgili Boğa ve/veya Yükselen Boğa.

08 Nisan Pazartesi günü, Ay Boğa burcunda ilerliyor olacak. Ay Neptün ve Ay Merkür uyumlu açısı gece saatlerinde etkili olacak. Yaşça büyük bir kadından yardım görme potansiyelin yüksek görünüyor. Özellikle, bir arzunu bir beklentini yerine getirmek konusunda faydası olabilir. Arkadaş çevresinden bir yakının da olabilir bu kişi ancak bir şekilde, konum elde etmiş, otorite sahibi olmuş veya bu tarz bir çevresi olan bir kadın olma ihtimali yüksek.

09 Nisan Salı günü, Ay İkizler burcunda ilerliyor olacak. Günün ilk yarısında Ay Mars kavuşumu etkili olacak. Parasal bir konuyla ilgili konular gündemde olabilir. Sana yeni bir iş fırsatı sunacak genç yaşta bir toprak burcu erkeği ile karşılaşabilirsin. Bir iş görüşmesi yapacaksan yine buna benzer niteliklere sahip bir yönetici ile bir araya gelebilirsin. Bu etki aslında bir yöneticinden ziyade bir elçiyi de gündeme getirebilir. Yine bununla birlikte toprak burçlarından genç bir erkek (ya da duruma göre kadın) seninle ilgilenebilir.

10 Nisan Çarşamba günü, Ay İkizler burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Neptün ve Ay Merkür gergin açısı gece saatlerinde etkili olacak. Bazen, içine dahil olduğunu düşündüğün tüm konulara hakim olduğunu hissediyor olabilirsin. Belki de bazı şeylerin içinde kaybolup gittiğini düşünüyor da olabilirsin. Tam olarak ikisi de değil senin gerçeğin. Bunların uç noktalarında gidip gelmek, ya seni tamamen kaybolmaya ve aldanmaya ya da hata yapmaya sevk edebilir. Etrafındaki her şeyi, olduğu gibi hissetmeye çalış. Yorum katmaya gerek yok.

11 Nisan Perşembe günü, Ay İkizler burcunda ilerlemeye devam edecek. Sabah saatlerinde Ay, Yengeç burcuna geçecek ve Uranüs ile uyumlu bir açı gerçekleştirecek. Uzun yıllar Uranüs Koç geçişiyle, tabiri caizse iç dünyandaki hayaletlerle savaşmak zorunda kalmıştın. Şimdi artık güzel sürprizlerin tadını çıkarma zamanın geldi. Yakın çevrenle veya aile içerisindeki insanlarla (eşin, kardeşin, diğer aile üyeleri, yakın çevren) mutlu bir beraberliğin içerisinde olmanın hazzını yaşayabilirsin. Belki de uzun süre verdiğin emeklerin karşılığını alacağın hoş bir gün olabilir.

12 Nisan Cuma günü, Ay Yengeç burcunda ilerliyor olacak. Ay’ın tüm gün Satürn ve Pluto ile karşıt açısı gerçekleşirken, Neptün ve Venüs ile de uyumlu açıları gerçekleşecek. Duygusal bir itki ile hareket etmeye müsaitsin. Belki yakınlarındaki insanlara ve olaylara karşı her zamankinden daha duyarlı olacaksın. Ancak bilmelisin ki, sadece duygusal çağrılara cevap verdiğin her vakit, kendi uzun vadeli amaçlarından ve sorumluluklarından uzaklaşma riski taşıyor olacaksın. Yaşça büyük, su burçlarından bir erkek tarafından yardım görebilirsin.

13 Nisan Cumartesi günü, Ay Yengeç burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Merkür uyumlu açısı gece saatlerinde etkili olacak. Öğle saatlerinde Ay, Aslan burcuna geçmiş olacak. Arkadaşlarınla, yakın çevrenle veya sosyal bağlantıların vasıtasıyla, bir başarıyı kutlayabilirsin. Arzuladığın şeye varmanın getirdiği güven ve sıcaklık duygusu ile bunu sevdiklerinle paylaşmak isteyebilirsin. Güven dolu bir ortam ve bu ortamla paylaşabileceğin bir sır gündeme gelebilir. Ufak gruplar oluşturmak gibi düşün. Ayrılmaz dostlar grubu gibi..

14 Nisan Pazar günü, Ay Aslan burcunda ilerliyor olacak. Ay Mars uyumlu açısı gece saatlerinde etkili olacak. Bazen tatlı yalanlar söylemek iyidir, özellikle insanların ve ailenin huzurunu sağlamak için söyleniyorsa. Burada da benzer bir konu var. Aile içinde huzursuzluk varsa veya bu şekilde senden yardım isteyen insanlar olduysa, yuvayı kurtarmak için beyaz yalanlar söylenebilir. Diğer açıdan, manipülasyon ve saf niyeti kötüye kullanma belirtisi gösteren aile bireyleri varsa bunların farkında olmak için de uygun bir gün olabilir.

İKİZLER BURCU
Merhaba Sevgili İkizler ve/veya Yükselen İkizler.

08 Nisan Pazartesi günü, Ay Boğa burcunda ilerliyor olacak. Ay Neptün ve Ay Merkür uyumlu açısı gece saatlerinde etkili olacak. Kendi cephenden baktığında, gerek iş yaşamın veya gerekse alman gereken sorumluluklarla ilgili bazı fırsatları kaçırdığını düşünüyor olabilirsin. Mücadele etmeye gücün yokmuş gibi hissediyor da olabilirsin. Ancak biraz kendi içine dönersen gerçeğin ve potansiyelin bundan daha farklı olduğunu görebilirsin.

09 Nisan Salı günü, Ay İkizler burcunda ilerliyor olacak. Günün ilk yarısında Ay Mars kavuşumu etkili olacak. Bir şeyleri tamamlamak veya bazı işleri bitirmek için oradan oraya koşturmaya kalkabilirsin. Genel olarak enerjin yüksek olacak gibi gözüküyor. Ancak hatırlamak gerekir ki, kıymetli olan şeyler sabırla ve ihtiyatla hareket ederek tamamladıklarındır. Bu yüzden enerjini verimli bir şekilde kullanmalı, hedefli hareket etmelisin.

10 Nisan Çarşamba günü, Ay İkizler burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Neptün ve Ay Merkür gergin açısı gece saatlerinde etkili olacak. Yeteneklerini ve becerilerini ortaya koyabilmek için biraz özgüvene ve kendini serbest bırakmaya ihtiyacın var. Çok fazla düşünmek veya fikir üretmek yerine, direkt olarak akışta kalmayı; elinden ve ruhundan ne çıkıyorsa onu ortaya koymayı denemelisin.

11 Nisan Perşembe günü, Ay İkizler burcunda ilerlemeye devam edecek. Sabah saatlerinde Ay, Yengeç burcuna geçecek ve Uranüs ile uyumlu bir açı gerçekleştirecek. Parasal bir konu ile ilgili ya da seni, önümüzdeki günlerde bir şekilde güvende hissettirecek bazı konular ve fırsatlarla ilgili duygusal bağ yaratabileceğin işler ya da kazanç elde edebileceğin şeyler gündeme gelebilir.

12 Nisan Cuma günü, Ay Yengeç burcunda ilerliyor olacak. Ay’ın tüm gün Satürn ve Pluto ile karşıt açısı gerçekleşirken, Neptün ve Venüs ile de uyumlu açıları gerçekleşecek. Kendi dünyanı kendin oluşturma aşamasında kalmış olabilirsin. Sanki sana miras kalması muhtemel bazı şeyleri itiyormuş gibi düşünüyor olabilirsin veya birilerinin sana yardımcı olmasını beklerken, hep yalnız bırakıldığını hissediyor da olabilirsin. Netice itibariyle, hem içten hem de dıştan desteklenmeyi takdir ettiğinde ve bundan mutluluk duyduğunda, kendini tamamlanmış hissedeceksin.

13 Nisan Cumartesi günü, Ay Yengeç burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Merkür uyumlu açısı gece saatlerinde etkili olacak. Öğle saatlerinde Ay, Aslan burcuna geçmiş olacak. Ay’ın bu yerleşimi gereği, bazı hisler ve sözler gereğinden fazla büyük anlamlara ve manalara ulaşabilir. Özellikle, çalışıyorsan hayaller denizinde kaybolmamaya özen göstermelisin zira belki de sana fırsat olarak sunulan şeylerin bazıları boş hayallere çıkabilir ve sonunda hayal kırıklığı yaratabilir. Aynı şey ilişkiler cephesi için de geçerli.

14 Nisan Pazar günü, Ay Aslan burcunda ilerliyor olacak. Ay Mars uyumlu açısı gece saatlerinde etkili olacak. Yakın çevre ilişkilerinde bir hareketlenme görünüyor. Bir yakınına, kardeşine veya aile bireyine, çok sevdiğin bir insana bir konuyla ilgili yardım etmek durumunda kalabilirsin; öte yandan genç bir su burcu erkeğinden destek görme potansiyelin var. Eğer kadınsan, genç bir su burcu erkeği ile yakınlaşma da olabilir.

YENGEÇ BURCU
Merhaba Sevgili Yengeç ve/veya Yükselen Yengeç.

08 Nisan Pazartesi günü, Ay Boğa burcunda ilerliyor olacak. Ay Neptün ve Ay Merkür uyumlu açısı gece saatlerinde etkili olacak. Geleceğine yatırım yaptığın herhangi bir konuyla ilgili beklentilerin büyük olabilir ve belki bunu destekleyecek bir kurum, kişi ya da sosyal bir oluşumdan netice bekliyor olabilirsin (burs, sponsorluk vs.). Böyle bir girişimde bulunmadıysan, bu tarz bir desteği aramak için uygun bir zaman olabilir. Bu hayallerini destekleyecek bir güven teması arayışı içindesin.

09 Nisan Salı günü, Ay İkizler burcunda ilerliyor olacak. Günün ilk yarısında Ay Mars kavuşumu etkili olacak. Zihninin içi karmakarışık olabilir. Geçmişte yaşanmış bazı olumsuz durumlarla ilgili yaralarını hatırlıyor olabilirsin ya da bugün göreceğin yaşayacağın bazı olaylar sana bunları tekrar hatırlatabilir. Fakat bugün alman gereken asıl ders, yaşadığın her ne olursa olsun bunların birer tecrübe olarak ruhuna yazıldığıdır. Bunları geçmiş olarak anımsayıp artık yoluna devam etmen gerekiyor. Anıların ve tecrübelerin, gelecek günlerin için birer kılavuz olmalı.

10 Nisan Çarşamba günü, Ay İkizler burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Neptün ve Ay Merkür gergin açısı gece saatlerinde etkili olacak. İki arada bir derede kalma durumunun vücut bulmuş hali diyebiliriz bugün için. Bir yanda gelecekle ilgili planların, arzuların ve derin düşüncelerin yatarken; diğer yanda kararsızlık ve derine dalma korkusu, fikir değişiklikleri ve güvensizlik temaları yer alıyor. Bazen çalkalanmak iyidir, sular bulanmadan durulmaz demişler. O yüzden gerektiği kadar sorgulamak, her şeye kolaydan teslim olmamak iyidir.

11 Nisan Perşembe günü, Ay İkizler burcunda ilerlemeye devam edecek. Sabah saatlerinde Ay, Yengeç burcuna geçecek ve Uranüs ile uyumlu bir açı gerçekleştirecek. Arkadaş, sosyal veya buna benzer bir çevreden, özellikle duygusal bir bağ yaratabileceğin bir desteğin, ilginin gerçekleşeceği bir gün olabilir. Bu kişi yaşça büyük bir kadın da olabilir ya da böyle bir desteği sağlayabilecek kurumun başındaki kişi de olabilir. Tam da “bu iş yatar” dediğin bir anda böylesi bir destekle karşılaşabilirsin.

12 Nisan Cuma günü, Ay Yengeç burcunda ilerliyor olacak. Ay’ın tüm gün Satürn ve Pluto ile karşıt açısı gerçekleşirken, Neptün ve Venüs ile de uyumlu açıları gerçekleşecek. Kendinle ve ilişkilerinle ilgili bir karar vermen gerektiğinde, bunu akıl süzgecinden geçirerek yapman sana zor geliyor olabilir. Zira genel olarak duygusal kararlar almaya daha eğilimli bir insansın. Ancak geniş perspektifte bakınca, ayırım yapabilmenin sana uzun vadede fayda sağlayacağını, ilişkilerini de olumlu yönde etkileyeceğini göz önünde bulundurmanı öneririm.

13 Nisan Cumartesi günü, Ay Yengeç burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Merkür uyumlu açısı gece saatlerinde etkili olacak. Öğle saatlerinde Ay, Aslan burcuna geçmiş olacak. Planlarını yapıp fikirlerini oturttuktan sonra artık centilmence bir mücadelenin içine girebilirsin. Öğleden sonra kendini daha çok ortada göstermek isteyeceğin, daha mücadeleci olacağın bir ruh hali içine girebilirsin.

14 Nisan Pazar günü, Ay Aslan burcunda ilerliyor olacak. Ay Mars uyumlu açısı gece saatlerinde etkili olacak. Bazı konularda ilerlemeye kaydediyormuş gibi hissederken aslında içten içte bazı şeyleri de gizli gizli ertelediğini farkedebilirsin. Sanki insanlardan onay almak için veya yolunda gittiği düşünülen şeyleri zorla devam ettirmeye çalışıyormuş gibi bir his bu aslında. Gizli zorlukları veya seni tuzağa düşüren kişi ya da olayları görmekte zorlanıyor olabilirsin. Yoluna engel olan şeyleri hiç düşünmeden diskalifiye etmeye gayret göstermelisin.

ASLAN BURCU
Merhaba Sevgili Aslan ve/veya Yükselen Aslan.

08 Nisan Pazartesi günü, Ay Boğa burcunda ilerliyor olacak. Ay Neptün ve Ay Merkür uyumlu açısı gece saatlerinde etkili olacak. Ailen için veya birlikte hayatını devam ettirdiğin kişi ya da kurum için yaptığın bir girişimin olumlu sonuçları ile karşılaşabilirsin. Şöyle de diyebiliriz, bu bahsi geçen oluşumlar adına atacağın adımlar ve karşılıklı vereceğiniz güven sözleri, sizleri olumlu bir noktaya taşıyabilir, bundan kazanç sağlayabilir, daha farklı ve üst seviyede yeni işler yapmaya başlayabilirsiniz.

09 Nisan Salı günü, Ay İkizler burcunda ilerliyor olacak. Günün ilk yarısında Ay Mars kavuşumu etkili olacak. Bazı konularda, özellikle sosyal ilişkiler açısından bazı fırsatların yok olduğunu ve geri dönülemez şeyler yaşandığını düşünüyor olabilirsin. Tam olarak öyle olmadığını, eğer biraz çaba gösterirsen, motivasyonunu odaklayabilirsen, hala yapılacak bir şeyler olduğunu görebilirsin. İlgini bekleyen insanlar olabilir, sen yanlış yerde ve zamanda arıyor olabilirsin. Mali destek anlamında da benzer bir konu geçerlidir. Biraz daha çaba sarfedersen, sana destek olmak isteyebilecek birilerini ya da kurumları/sponsorları bulabilirsin.

10 Nisan Çarşamba günü, Ay İkizler burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Neptün ve Ay Merkür gergin açısı gece saatlerinde etkili olacak. Sorgulamaların çok olabileceği bir gün. Zihnin çok hızlı çalışıyor ancak ruhun derinlerde bir yerlerde, zamanın ötesinde bir boşlukta akma arzusuyla dolu. Bu da kendi içinde bir ikilem yaratıyor. Bazen çok da didiklememek lazım denilir, bu da o anlardan biri. Anın keyfini çıkartarak, cevapsız soruların kendiliğinden önüne düşeceğine şahit olabilirsin. Sosyal çevrenin davetlerine icabet edersen ruhununun derinliklerini de memnun edeceksin.

11 Nisan Perşembe günü, Ay İkizler burcunda ilerlemeye devam edecek. Sabah saatlerinde Ay, Yengeç burcuna geçecek ve Uranüs ile uyumlu bir açı gerçekleştirecek. Bu zamana kadar sana fırsat olarak görünen şeylerin ve aynı şekilde tuzak olarak görünen şeylerin yer değiştirdiğini deneyimleyebilirsin. Daha doğrusu, bunların birer ilüzyondan ibaret olduğunu; belki bazı dönemlerde aldandığını veya hedefinin şaşırtıldığını gözlemleyebilirsin. Böyle anlarda sezgilere güvenmek önemlidir. Seni ürkütmek için yolundan çevirici bazı mesajlar da gelebilir. Bunlara aldırmaman önemlidir.

12 Nisan Cuma günü, Ay Yengeç burcunda ilerliyor olacak. Ay’ın tüm gün Satürn ve Pluto ile karşıt açısı gerçekleşirken, Neptün ve Venüs ile de uyumlu açıları gerçekleşecek. Gerçek bilgeliğin, içeride büyüyen ve olgunlaşan ruhun, reel dünyada ve gündelik yaşamda pratiklik kazanmış haliyle vücut bulacağını hissetmelisin. Bugün gerçekten kendi öz ruhundan, iç dünyandan ve kendince belki temas etmekten kaçındığın duygusallığından ne kadar çok faydalanırsan; günlük hayattaki sorumlulukların üstesinden de o denli kolay geleceğini gözlemleyebilirsin.

13 Nisan Cumartesi günü, Ay Yengeç burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Merkür uyumlu açısı gece saatlerinde etkili olacak. Öğle saatlerinde Ay, Aslan burcuna geçmiş olacak. Gerçek bir saadet arıyorsan, hayatı paylaştığın kişi ya da kişiler kimlerse onlarla yürekten bir bağ kurman gerektiğini hissetmelisin. Aile olmak için resmi bir sözleşmeye gerek yoktur. Bağ, ruhen verilen sözlerle yerine getirilir ve bu aşamada dürüstlük çok önemlidir. Kendi ruhuna karşı açık ve net olursan bu bağları kurabilirsin. Sonrası büyük bir mutlulukla ödüllendirilecektir.

14 Nisan Pazar günü, Ay Aslan burcunda ilerliyor olacak. Ay Mars uyumlu açısı gece saatlerinde etkili olacak. Kendin için neyin doğru olduğunu biliyorsun ve bu amaca yürürken seninle birlikte yürüyeceğine inandığın kişilerle hareket etmek için bugün bir çalışma yapabilirsin. Bu bir toplantı ya da hareket planı olabilir. Diğer yandan, sosyal çevrendeki bir insanla özel bir yakınlaşma da yaşayabilirsin. Sana bir işle ilgili teklif de gelebilir. Gelecek hedeflerinle ilgili harekete geçmek konusunda çok enerjik olabilirsin ancak Mars İkizler dağınık bir enerji olduğu için biraz daha odaklı çalışmak gerekecektir.

BAŞAK BURCU
Merhaba Sevgili Başak ve/veya Yükselen Başak.

08 Nisan Pazartesi günü, Ay Boğa burcunda ilerliyor olacak. Ay Neptün ve Ay Merkür uyumlu açısı gece saatlerinde etkili olacak. Hayatında yer alan bir insan varsa veya aile kurmak gibi bir niyetle hareket ediyorsan, planlarını gerçekleştirmeden önce ihtiyacın olan şeyin güven teması olduğunu söyleyebiliriz. Karşındaki insan bazı vaatlerde ve söylemlerde bulunuyor olabilir ama burada önemli olan, geleceğiniz için sana ne kadar güven verdiğidir.

09 Nisan Salı günü, Ay İkizler burcunda ilerliyor olacak. Günün ilk yarısında Ay Mars kavuşumu etkili olacak. Çalışıyorsan, özellikle erkek bir yönetici ile olan münasebetin önem arz edecektir. Münasebetten kastım, gerek bir konuyla ilgili tartışmak veya bir durum üzerine analiz yapmak ile ilgili, hararetli olmaya müsait olduğundan, söylenecek en ufak ters bir kelimeden tartışma çıkarmaya yatkın olabilirsin. Onun yerine, yapacağın işlerine bu enerjiyi kanalize edersen daha rahat bir geçirebilirsin. Ay Mars kavuşumları genelde erkek ve kadının tartışma potansiyellerini arttırabilir ancak diğer yandan çekicilik enerjisidir.

10 Nisan Çarşamba günü, Ay İkizler burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Neptün ve Ay Merkür gergin açısı gece saatlerinde etkili olacak. Hayatındaki insanlarla veya ortaklaşa yaşam sürdüğün / çalıştığın ortak paydada buluştuğun kişilerle bir güç savaşının içine düşmüş gibi hissedebilirsin. Sanki herkes birbirinin sözünün üstüne söz eklemeye çalışıyor gibi hissedebilirsin. Şüphecilik baskın gelebilir ve olayların arkasında başka nedenler aramaya çalışabilirsin. Temkinli, sakin ve dikkatli olman yeterli olacaktır.

11 Nisan Perşembe günü, Ay İkizler burcunda ilerlemeye devam edecek. Sabah saatlerinde Ay, Yengeç burcuna geçecek ve Uranüs ile uyumlu bir açı gerçekleştirecek. Geçmiş günlerde kalbini kıran bazı insanlar olmuş olabilir. Bunların sana büyük zararlar verdiğini düşünsen de aslında gelecekle ilgili büyük fırsatların yolunu açmış olabilirler. Zira, artık odağın oradan çekildiği için, kendi hayatına uygulayabileceğin farklı şeylerin olduğunu daha rahat görebileceksin. Yalnız bırakıldığını zannediyorsun belki ama hayatın için çok güzel sürprizlerin kapısında durduğunu söylemek isterim. Yeter ki doğru yerden bakmasını bil.

12 Nisan Cuma günü, Ay Yengeç burcunda ilerliyor olacak. Ay’ın tüm gün Satürn ve Pluto ile karşıt açısı gerçekleşirken, Neptün ve Venüs ile de uyumlu açıları gerçekleşecek. Her şeye yeniden başlamak mümkün mü diye düşünüyor olabilirsin. Aşk hayatın ile ilgili eskimiş sözler, yıpranmış ilişkiler, modası geçmiş beklentiler ve zevklerden arınıp tamamen sana ait yeni bir ben yaratman mümkün mü diye düşünüyorsun belki de. Aslında mümkün! Tek ihtiyacın olan ilk kıvılcımı ateşleyebilmen. Bunu karşındaki insanlarda arıyor olabilirsin. Sanki bu destek çevrenden veya hayatında özel yeri olan birinden gelecekmiş gibi hissediyorsun belki de. Ancak asıl kıvılcımı sen kendin ateşleyeceksin bunu hatırla.

13 Nisan Cumartesi günü, Ay Yengeç burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Merkür uyumlu açısı gece saatlerinde etkili olacak. Öğle saatlerinde Ay, Aslan burcuna geçmiş olacak. Hayatında sözü geçen hatrı olan büyük yaşlarda ateş burçlarından bir kadının desteğini görebilirsin. Sana söyleyeceği bir satır arası cümlesi bugünün kılavuzu olabilir. Hatta bu kişi belki hayatında olmasa da topluma mal olmuş bir insan olabilir, bir televizyon yayınında duyabilir ya da okuduğun kitabın satır aralarında bu cümleyi okuyabilirsin. Kulağın ve gözün açık olsun.

14 Nisan Pazar günü, Ay Aslan burcunda ilerliyor olacak. Ay Mars uyumlu açısı gece saatlerinde etkili olacak. Hayatınla ilgili yapabileceğin değişikliklerden bahsetmiştim. Özgüven, cesaret ve atılım yapmak ile ilgili sıkıntıların ve çekincelerin olabilir. Bu yerleşim, kendi titrini, etiketini, toplumsal duruşunu kullanarak yapabileceğin içsel keşiflerini ve ruhunun derinliklerinde uyandırabileceğin gizli benliğini nasıl aktive edeceğini gösterebilir. Kıvılcımı ateşleyecek şey kendi içinde demiştim. Bu da onu destekleyen bir yerleşim.

TERAZİ BURCU
Merhaba Sevgili Terazi ve/veya Yükselen Terazi.

08 Nisan Pazartesi günü, Ay Boğa burcunda ilerliyor olacak. Ay Neptün ve Ay Merkür uyumlu açısı gece saatlerinde etkili olacak. Kendini gündelik hayatın akışı içinde dağılmış ve sürükleniyormuş gibi hissediyor olabilirsin. Aslında verdiğin hiçbir emek boşa gitmemiştir. Ay Boğa’nın desteği ile, hem kendi hem de kollektif olarak birliktelik yürüttüğün insanlara ne kadar faydanın dokunduğunu, mücadeleden vazgeçmemen gerektiğini, asıl şimdi bırakırsan sonrasında her şeyin dağılabileceğini idrak edebilirsin.

09 Nisan Salı günü, Ay İkizler burcunda ilerliyor olacak. Günün ilk yarısında Ay Mars kavuşumu etkili olacak. Hayatın içinde hem maddi hem de manevi olarak, daha derinlere indikçe daha çok kendini güvende hissettiren bir duygu deneyimliyor olabilirsin. Bilgi sahibi olmak, yayılmak, büyümek hayattaki en büyük arzularından olabilir. Ne kadar çok çevreye temas edersen kendini o kadar çok konforda hissediyor olabilirsin. Önemli olan bunca yayılma arasında duygusal bağ yaratabildiğin kalıcı bağlar oluşturmak.

10 Nisan Çarşamba günü, Ay İkizler burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Neptün ve Ay Merkür gergin açısı gece saatlerinde etkili olacak. Sürekli ileriye ve geniş çevrelere odaklanmaktan, gün içindeki sıradan şeyleri ve işleri ıskalıyor ya da gözünde büyütüyor olabilirsin. Yel değirmenleri ile savaşan Don Kişot  gibi, sana düşman gibi görünen ancak ilüzyondan ibaret olan olaylarla gereksiz bir didişme haline girebilirsin. Haklı mücadelelerin için kendine enerji ve odak bırakmalısın.

11 Nisan Perşembe günü, Ay İkizler burcunda ilerlemeye devam edecek. Sabah saatlerinde Ay, Yengeç burcuna geçecek ve Uranüs ile uyumlu bir açı gerçekleştirecek. Eğer bir birikimin varsa veya bir yatırım planı içerisindeysen, risk almaktan kaçınmalısın. Ummadık taş baş yarar misali, hiç beklemediğin yerden veya kişiden zarar görme ihtimalin olabilir. Ortaklık işi yapacaksan veya yapıyorsan kontrolünü iyi yapmalısın; bir evlilik içindeysen veya birliktelik yaşıyorsan veya evlenme arifesindeysen, oluşuma dikkatli bak ve emeğini ne için sarf ettiğini iyi gözlemle.

12 Nisan Cuma günü, Ay Yengeç burcunda ilerliyor olacak. Ay’ın tüm gün Satürn ve Pluto ile karşıt açısı gerçekleşirken, Neptün ve Venüs ile de uyumlu açıları gerçekleşecek. Belki evi ardında bırakıp yeni bir hayat kurmaktan ya da bulunduğun alandan çıkıp yeni bir işe başlamaktan korkuyor olabilirsin. Önünde birçok fırsat ve seçenek yatıyor olabilir ama sen sürekli bir noktaya takılıp, geçmiş alışkanlıklarına sığınmak istiyor olabilirsin. Biraz daha geniş düşünebilirsin çünkü özel yetenekleri olan bir insansın. Sen bir şeyi kafaya koyduğunda yapabilirsin. İnancına sarılman ve ilahi akışa teslim olman gerekiyor.

13 Nisan Cumartesi günü, Ay Yengeç burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Merkür uyumlu açısı gece saatlerinde etkili olacak. Öğle saatlerinde Ay, Aslan burcuna geçmiş olacak. Fikirsel açıdan kendini değiştirmen ve dönüştürmen gereken bir süreçtesin. Yeniliğe ve ferahlığa ihtiyacın var ki zaten aslında bir bakıma kalıpların insanı değilsin. Aile içerisinde veya süregelen alışkanlıkar içerisindeki kısır döngü yüzünden hayalperestliğini yitirdiğini düşünüyor olabilirsin. Bu yerleşim sayesinde kendini ruhsal açıdan daha özgür hissedebilirsin.

14 Nisan Pazar günü, Ay Aslan burcunda ilerliyor olacak. Ay Mars uyumlu açısı gece saatlerinde etkili olacak. Geleceğin için özgüven ve cesaretle oturtabileceğin bir plan yapma durumu içine girebilirsin. Gelecekte kendini nerede görmek istiyorsun, hayatına bazı değerleri katmak için plan projen nedir bunları düşünüp bir eylem planı yapabilirsin. Diğer yandan sosyal çevre ilişkileri açısından da verimli bir gün olabilir. İlişkileri kuvvetlendirmek ve yakınlaşmak için keyifli bir gündür.

AKREP BURCU
Merhaba Sevgili Akrep ve/veya Yükselen Akrep.

08 Nisan Pazartesi günü, Ay Boğa burcunda ilerliyor olacak. Ay Neptün ve Ay Merkür uyumlu açısı gece saatlerinde etkili olacak. Heveslerin ve tutkuların var. Bunları tamamlayacak bir partner arayışında olabilirsin veya var olan ilişkinde bu tutkunun eksikliğini çekiyor olabilirsin. Bu yerleşim, hem ilişkide güvenin hem de ilişkinin ufkunun genişlemesinin bir işareti olabilir. Tüm beklentilerini ve arzularını karşındaki insanla paylaşman, bazı tıkanıklıkların açılmasını sağlayabilir.

09 Nisan Salı günü, Ay İkizler burcunda ilerliyor olacak. Günün ilk yarısında Ay Mars kavuşumu etkili olacak. Gizemli olan şeyler senin ilgi alanına giriyor. Bugün her zamankinden daha meraklı ve sorgucu olabilirsin. Cesaretin had safhada olacak ve belki de gerek aile hayatın gerekse ilişkilerinle ilgili, daha önce hiç bakmadığın bir açıdan bakarak bazı şeylerin nedenlerini daha iyi anlama şansı elde edeceksin. Bazı ailevi konularda veya ortaklaşa yürüttüğün işler konusunda, yaşça büyük bir erkekten yardım alabilirsin.

10 Nisan Çarşamba günü, Ay İkizler burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Neptün ve Ay Merkür gergin açısı gece saatlerinde etkili olacak. Aslında önünde birtakım fırsatlar ve başlangıç şansları yatıyor olabilir. Özellikle ikili ilişkilerle ilgili derin tutkuların ve beklentilerin olabilir. Ancak Ay’ın bu konumu seni bazı sorgulamalara götürüyor ve şüpheleri kafandan atmana engel oluyor olabilir. Fazla sorgucu ve fazla didikleyici bir alanın içinde sıkışıp kaldığını düşünüyor olabilirsin. Bazen aklına gelen ilk fikir en iyi fikirdir bunu düşünebilirsin.

11 Nisan Perşembe günü, Ay İkizler burcunda ilerlemeye devam edecek. Sabah saatlerinde Ay, Yengeç burcuna geçecek ve Uranüs ile uyumlu bir açı gerçekleştirecek. Bazı kararları duygularına danışarak vermen sonunda bir hüsranı getirebilir. Çok güvendiğin insanlar ya da hayatına özel olarak aldığın çok değer verdiğin birtakım kişi ya da kişiler olabilir. Geleceğe dönük kararlarında eğer bu bağları hesaba katarak duygusal bir neticeye ulaşmaya çalışırsan, sonunda kendi kendini hayal kırıklığına uğrattığını görebilirsin. Burada kötü niyet yoktur aslında. Sadece senin insanlara biçtiğin değer ile onların ortaya koyabilecekleri arasında bir uyumsuz olabilir.

12 Nisan Cuma günü, Ay Yengeç burcunda ilerliyor olacak. Ay’ın tüm gün Satürn ve Pluto ile karşıt açısı gerçekleşirken, Neptün ve Venüs ile de uyumlu açıları gerçekleşecek. Hayatına katmak istediğin başka yetenekler ve gelişmeni sağlayacak başka özellikler hakkında bazı girişimlerde bulunmak istiyor olabilirsin. Fakat bazen, gerek yakın çevrenin etkisi bazen de üzerine kalmış sorumluluklar yüzünden çekingen davranmaya daha yatkın olabilirsin. Kendin için bir şeyler yapmadığın sürece kimse senin adına bir şeyler yapmayacaktır. O yüzden seni cesaretlendiren, yüreklendiren şey her ne ise onu bulmalı ve o ateşle yola çıkmalısın.

13 Nisan Cumartesi günü, Ay Yengeç burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Merkür uyumlu açısı gece saatlerinde etkili olacak. Öğle saatlerinde Ay, Aslan burcuna geçmiş olacak. Aşk hayatın veya hayattan keyif aldığın konularla ilgili aradığını bulamamış olabilirsin. Belki de bu ilişkileri yanlış yerlerde ve kişilerde arıyor olabilirsin. Biraz daha geniş düşünmeye ve seni gerçekten sahip olduğun yeteneklerle takdir edebilecek insanlarla vakit geçirmeye ihtiyacın var. Yüreklendirilmek en büyük motivasyonun olacaktır.

14 Nisan Pazar günü, Ay Aslan burcunda ilerliyor olacak. Ay Mars uyumlu açısı gece saatlerinde etkili olacak. Bazı maddi ve manevi değerlerine o kadar sıkıca yapışmış olabilirsin ki, “bu benim asla vermem paylaşmam” diyebileceğin bir hale gelmiş olabilirsin. Zor kazanılmış hedeflerin bir yansıması olabilir bu durum. Ancak her şeyde olduğu gibi, özel ilişkilerin sağlıkla işlemesi için, paylaşmak ve birlikte hareket edebilme kabiliyeti kazanmak çok önemli. O yüzden bugün, kendi ruhunun bilgeliğini kullanarak, içinde bulunduğun çevreye faydanın en yüksek dokunabileceği bir zaman diliminde olabilirsin.

YAY BURCU
Merhaba Sevgili Yay ve/veya Yükselen Yay.

08 Nisan Pazartesi günü, Ay Boğa burcunda ilerliyor olacak. Ay Neptün ve Ay Merkür uyumlu açısı gece saatlerinde etkili olacak. Aile içindeki saadetin ve huzurun temeli, hem ruhsal hem de bedensel sağlığın içinden geçmekle birlikte gündelik hayata ne kadar tutunabildiğin ne kadar güven duyduğun ile de yakından ilgili. Sen, günlük rutinine ne kadar bağlıysan, hayatın içinde de o kadar varsın diyebiliriz. Bu yüzden ailevi ilişkilerin temelinde bu olgunun yattığını bilerek hareket etmen, programını ona göre düzenlemen çok önemli.

09 Nisan Salı günü, Ay İkizler burcunda ilerliyor olacak. Günün ilk yarısında Ay Mars kavuşumu etkili olacak. İlişkiler ve ortaklıklar açısından fırsatların ortaya çıkabileceğini söylemek mümkün. Diğer yandan rekabet içerisinde olduğun veya açıkça birbirinizden hoşlanmadığınız insanlarla bazı tartışmaların içine girmek de olasılıklar dahilinde denilebilir. Güzel olan şeyse, her şeyin net ve ortada konuşulacak olmasıdır. Arkadan çevrilecek herhangi bir durum yok. Ayrıca bu tartışmalar, sonunda hem maddi hem de manevi anlamda bir kazanç durumuna da dönüşebilir.

10 Nisan Çarşamba günü, Ay İkizler burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Neptün ve Ay Merkür gergin açısı gece saatlerinde etkili olacak. Beklentilerle söylemlerin pek uyuşamadığı bir zaman dilimi diyebiliriz. Düşüncesizce bir söylemde bulunulmamasına özellikle dikkat edilmeli. İlişkide olduğun kişi ya da kişiler yüzünden, aile içerisinde bazı gerilimlerin çıkması da mümkün görünüyor. Genç yaşta bir erkekten gelebilecek haber neticesinde aile içerisinde bazı sesler yükselebilir. Bu, bir erkek kardeş olabileceği gibi ailenin pek haz etmediği başka bir insan da olabilir.

11 Nisan Perşembe günü, Ay İkizler burcunda ilerlemeye devam edecek. Sabah saatlerinde Ay, Yengeç burcuna geçecek ve Uranüs ile uyumlu bir açı gerçekleştirecek. Sahip olduğun bazı şeylerle yetinmemiş olabilir ve küskün bir şekilde kenara ayrılmış olabilirsin. Fakat elindekilerle neler yapabileceğini henüz farketmiyor da olabilirsin. Büyük potansiyellere sahipsin ve gerek maddi gerekse manevi anlamda destek almaya hazırsın. Önce elindeki imkanları doğru bir şekilde değerlendirmeye başlarsan, devamı gelecektir.

12 Nisan Cuma günü, Ay Yengeç burcunda ilerliyor olacak. Ay’ın tüm gün Satürn ve Pluto ile karşıt açısı gerçekleşirken, Neptün ve Venüs ile de uyumlu açıları gerçekleşecek. Kişisel bazda sürekli sorumluluk almayı bir kenara bırakıp biraz da içinde bulunduğun topluluğun (ailenin ya da birlikteliğin) dinamiğine ayak uydurmak, oraya duygusal bir bağ ile bağlanmak ve akışa kendini teslim etmek seni biraz daha rahatlatacaktır. Genel olarak her şeyi bireysel olarak yapabilme gücüyle hareket ettiğin için uzun vadede bu seni çok yoracaktır. Biraz daha toplulukla hareket etmeye gayret etmelisin.

13 Nisan Cumartesi günü, Ay Yengeç burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Merkür uyumlu açısı gece saatlerinde etkili olacak. Öğle saatlerinde Ay, Aslan burcuna geçmiş olacak. Aile içerisinde sözü geçen büyük yaşta bir erkeğin vereceği bir tavsiye ya da hissettireceği bir şey neticesinde, kendi içinde yeni bir kıvılcım hissedebilir, bu fikir çevresinde yeni bir oluşuma imza atabilirsin. Hayatını birleştirmek istediğin bir insan varsa, yine aile büyüğüne danışarak, onun fikrini alarak hareket etmek için uygun bir gün olabilir.

14 Nisan Pazar günü, Ay Aslan burcunda ilerliyor olacak. Ay Mars uyumlu açısı gece saatlerinde etkili olacak. İkili ilişkilerin veya karşına aldığın ama anlaşmazlık yaşadığın herhangi bir insan varsa, haklı mücadelenden vazgeçmemelisin. Bu mücadele de onu kazanmak için olmalı. Zira, bu süreçte kulağına gelecek şeyler veya sana olumsuz olarak yansıtılan şeyler, aslında seni oyun dışı bırakmak için yapılan manipülasyonlardan ibaret olabilir. Yani birileri senin hakkında, karşı tarafa yalan beyanat da veriyor olabilir. Çok güvendiğini zannettiğin ve arabuluculuk yaptırdığın bir kişi aslında hile yapıyor olabilir.

OĞLAK BURCU
Merhaba Sevgili Oğlak ve/veya Yükselen Oğlak.

08 Nisan Pazartesi günü, Ay Boğa burcunda ilerliyor olacak. Ay Neptün ve Ay Merkür uyumlu açısı gece saatlerinde etkili olacak. İkili ilişkilerde güven temasını ön planda tutuyorsun. Hal böyle olunca, aslında belki çok derinlerdeki söylemlerin çok daha uçsuz bucaksız hayal alemlerine açılıyordur. Beklentilerin ve içinde olmak istediğin rüyanın yamacına geldiğinde, kendini belki de fazlaca saflığa ve gerçekdışılığa ittiğini düşünüyorsundur. Bu da kendini bekleme moduna almana neden olabilir. Önünde ilişkiler için çokça fırsat ve yetenek var ama sen bunları kullanmaya başlamak için korkuyor olabilirsin. Sırf, hayallerindeki dünyayı gerçekte yaşayamamaktan ötürü olabilir bu korku.

09 Nisan Salı günü, Ay İkizler burcunda ilerliyor olacak. Günün ilk yarısında Ay Mars kavuşumu etkili olacak. Gündelik hayatın akışında oldukça hareketli zamanlar yaşayabilirsin. Çalışıyorsan iş yoğunluğun yüksek olabilir ve üzerinde biraz baskı da hissedebilirsin. Genel olarak kendini iyi hissedebileceğin, enerjini odaklarsan işleri çabucak toparlayabileceğin ve hızlı çözümler üretebileceğin bir günde olacaksın. Çalışma ortamındaki kişilerle karşı cins yakınlaşmaları gerçekleşebilir.

10 Nisan Çarşamba günü, Ay İkizler burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Neptün ve Ay Merkür gergin açısı gece saatlerinde etkili olacak. Hayal ettiklerin ve beklenti oluşturduklarınla, söylemek istediklerin arasında bir köprü kuramadığını hissediyor olabilirsin. Sanki kelimeler ağzından çıksa, çok yavan çorak bir kuru toprakmış izlenimi vereceğinden korkuyor olabilirsin. Sığ kalmaktan veya içinde hissettiğin derinliği dışa aktaramamaktan çekiniyor da olabilirsin. Gerçekte bu böyle değildir aslında. Sen fazla mükemmeliyetçi olduğun için, böyle düşünüyorsun.

11 Nisan Perşembe günü, Ay İkizler burcunda ilerlemeye devam edecek. Sabah saatlerinde Ay, Yengeç burcuna geçecek ve Uranüs ile uyumlu bir açı gerçekleştirecek. Belki uzun zamandır konuştuğun, dil döktüğün, birlikte güzel bir dünya oluşturmak için mücadele verdiğin ancak sonunda vazgeçtiğin bir süreçten çıkmış olabilirsin. Bu kişi (ya da ortaklık ilişki ise kişiler), sürpriz bir şekilde geri dönebilir. Bu olumlu potansiyel yüksek görünüyor. Belki konuşulması gereken bazı şartlar gündeme gelebilir ama neticede olumlu bir bakış açısı var gözüküyor.

12 Nisan Cuma günü, Ay Yengeç burcunda ilerliyor olacak. Ay’ın tüm gün Satürn ve Pluto ile karşıt açısı gerçekleşirken, Neptün ve Venüs ile de uyumlu açıları gerçekleşecek. Söz kalbin bir yansımasıdır. Bir şeyi oldurmak ve mümkün hale getirmek için, düşünce dünyasından doğru bir şekilde veriyi çekip bunu doğru araçlar vasıtasıyla hayatın içine entegre etmek gerekir. Bir şeyin gerçek manada yaratımı buna bağlıdır. Sen belki de şartların hep seni bir yere sürüklediğini düşünüyorsun ancak öyle anlar gelir ki şartları aslında kendin oluşturduğunu farketmezsin.

13 Nisan Cumartesi günü, Ay Yengeç burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Merkür uyumlu açısı gece saatlerinde etkili olacak. Öğle saatlerinde Ay, Aslan burcuna geçmiş olacak. Bu her ne kadar güzel bir yerleşim olsa da, bazen belli düşünce kalıpları ve hayal dünyası içerisinde takılıp kalmayı da beraberinde getirebilir. Ayrıca, bir sürecin içerisinde kendini takılıp kalmış gibi hissediyorsan, nerelerde hata yaptığını hangi düşünce modelinde bir sorun olup olmadığını irdelemen gerekebilir. Belki de doğru yaptığını zannettiğin bir yanlışın üzerinde ısrar ediyor olabilirsin.

14 Nisan Pazar günü, Ay Aslan burcunda ilerliyor olacak. Ay Mars uyumlu açısı gece saatlerinde etkili olacak. İyi ve saf niyetle girişilecek bir eylemin sonucunun da güzel ve iyi olması beklenebilir. Buradaki temel amaç, başkaları ile de birlikte hareket edebilme güdüsünü geliştirebilmektir. Bu bazen ikili ilişkilerdeki güven teması olarak karşına çıkabilir bazen de ortaklaşa yürütülecek bir sürecin yansıması olarak tezahür edebilir. Buradaki ana mesele, kollektif olana duyacağın güven neticesinde kazanabileceğin hareket kabiliyetidir. En basit tabiriyle, bir elin nesi var iki elin sesi var şeklinde özetleyebiliriz.

KOVA BURCU
Merhaba Sevgili Kova ve/veya Yükselen Kova.

08 Nisan Pazartesi günü, Ay Boğa burcunda ilerliyor olacak. Ay Neptün ve Ay Merkür uyumlu açısı gece saatlerinde etkili olacak. Hem kendi içinde hem de aile içerisinde güven duyduğun, sana güven telkin edebilecek bir insanla fikirlerini paylaşman, bir harekette bulunmadan önce onun görüşlerini alman senin için çok önemli olacaktır. Aslında, hayatın akışında pek otorite insanı kabul ettiğin söylenemez. Bu yüzden, sana fikir telkininde bulunacak bir insanı, genelde özgürlüğünü kısıtlayan bir insan olarak görme potansiyelin yüksek. Ancak bu kişi, hayallerini gerçeğe dönüştürmende sana yardımcı olabilir.

09 Nisan Salı günü, Ay İkizler burcunda ilerliyor olacak. Günün ilk yarısında Ay Mars kavuşumu etkili olacak. İlişkiler konusunda ucu açık, geniş varyasyonda düşünen, özgürlükçü bir tavır takınıyor olabilirsin. Bu anlamda yapabileceğin şeylerin sınırı yok gibi görünüyor. Fakat her zaman her ne şartta olursa olsun, her ilişkinin bir etik dinamiği olduğunu hatırlaman gerekiyor. Sınırsızlık diye bir şeyin olmadığını, her istediğin kişiyle istediğin şeyi yapmaman gerektiğini idrak ederek hareket etmenin, dengenin ana kuralı olduğunu bilmelisin.

10 Nisan Çarşamba günü, Ay İkizler burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Neptün ve Ay Merkür gergin açısı gece saatlerinde etkili olacak. Beklentilerin çok olabilir ama heveslerin çok değişken bir formda bugün. O yüzden, hayatına katmak istediğin değerlerle, öz yeteneklerinin farkındalığı konusunda bir ikilem içindesin diyebiliriz. Aynı şey ikili ilişkiler konusundaki tavırlarında da geçeli. Farklı farklı insanlara çekilim duyuyor olabilirsin ve bunların arasında gerçekte neyi en çok sevdiğini bulmakta zorlanabilirsin.

11 Nisan Perşembe günü, Ay İkizler burcunda ilerlemeye devam edecek. Sabah saatlerinde Ay, Yengeç burcuna geçecek ve Uranüs ile uyumlu bir açı gerçekleştirecek. Uzun zamandır bir konu üzerinde çokça emek sarf etmiş ancak kendince istediğin verimliliği elde edememiş olabilirsin. Fakat bunca emeğin sonucunun heba olmayacağını, bugünlerde olumlu bir netice alabileceğini söylemek gerekir. Sadece, yaptığın şey ne ise onunla duygusal bir bağ yaratman, oraya veya o işe aidiyet hissetmen önemli olacaktır.

12 Nisan Cuma günü, Ay Yengeç burcunda ilerliyor olacak. Ay’ın tüm gün Satürn ve Pluto ile karşıt açısı gerçekleşirken, Neptün ve Venüs ile de uyumlu açıları gerçekleşecek. Gereksiz sorumluluk alanlarından uzaklaşmak, artık üzerine vazife olmayan şeyleri teslim etmek bugünün altın kurallarından biri. Ancak böylesi bir yaklaşımla, gerçekte hedeflediğin, sınırları genişletebildiğin bir dünya kurabilirsin kendine. Çünkü zaman içerisinde çok fazla konuyu üstüne aldığın için artık genel bir bıkkınlık hali hakim. Hafifleyerek yükselebileceğini hatırlatmak gerekir.

13 Nisan Cumartesi günü, Ay Yengeç burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Merkür uyumlu açısı gece saatlerinde etkili olacak. Öğle saatlerinde Ay, Aslan burcuna geçmiş olacak. Bazen sürekli didinmek ve mücadele etmek yerine, trak dediği yerde bırakırsın. Bu vazgeçmek anlamına gelmez. Hiçbir yol sonsuza kadar akmaz o yüzden, yolun bittiği yerde o macerayı kapatmak ve yeni bir yolculuğa çıkmak gerekir. Sözlerin bir anlam ifade etmediği, duygusal bağların konuşulduğu bir hikaye düşün. Artık bir şeyler anlatmanın fayda vermediği bir macera bu. O yüzden duygularına teslim olmayı denemelisin.

14 Nisan Pazar günü, Ay Aslan burcunda ilerliyor olacak. Ay Mars uyumlu açısı gece saatlerinde etkili olacak. Gerek ilişkiler gerekse yetenekler veya hayatın zevkleri açısından olsun, es geçtiğin veya zamanında kıymetini bilemediğin bazı durumlar yaşanmış olabilir. Şimdi sanki o durum ya da insanlara dışardan bakıyormuş gibi hissedebilirsin. Halbu ki hala destek görmen ve elde etmek istediğin şeyi alman mümkün. Doğru kişilerle doğru konuşmaları ve hamleleri yapmayı denemelisin. Bunun için özgüven ve cesaretini yeniden toplaman, dilinin kuvvetine inanman gerekiyor.

BALIK BURCU
Merhaba Sevgili Balık ve/veya Yükselen Balık.

08 Nisan Pazartesi günü, Ay Boğa burcunda ilerliyor olacak. Ay Neptün ve Ay Merkür uyumlu açısı gece saatlerinde etkili olacak. Yakın çevre ilişkilerinde, duygusal bir bağ yaratabileceğin yeni bir ilişkiye adım atabilirsin. Sana bu güveni telkin edecek bir kişiyle yakınlaşman mümkün görünüyor. Ticaretle uğraşıyorsan işinde de o güven telkinini yaratabileceğin ortama kavuşuyorsun diyebiliriz. Hayallerini gerçekleştirebileceğin bir finansman fırsatı da gündeme gelebilir.

09 Nisan Salı günü, Ay İkizler burcunda ilerliyor olacak. Günün ilk yarısında Ay Mars kavuşumu etkili olacak. Aile içerisinde bugün olası tartışma ihtimallerine karşı dikkatli olmanı tavsiye ediyorum. Çünkü çok kırılgan ve hassas bir dönemdesin, zaten genel olarak öyle bir ruh hali içindesin. Bugün yapılacak konuşmalar ve tartışmalar seni incitebilir. Çok zorda kalmadığın sürece hane içerisinde kimseyle bir konu üzerine irdeleşmeye girme derim.

10 Nisan Çarşamba günü, Ay İkizler burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Neptün ve Ay Merkür gergin açısı gece saatlerinde etkili olacak. Bugün su burçlarından birine mensup genç bir erkekten alacağın haber seni hem sevindirebilir hem de belki biraz aklını karıştırabilir. Bu eğer ilişki bazlı bir konuysa, kafa karışıklığı yaşayabilir, duygulardan tam emin olmayabilir, karşı tarafın doğru söyleyip söylemediğine kanaat getiremeyebilirsin. İç dünyanda bir çalkalanma yaşayabilirsin.

11 Nisan Perşembe günü, Ay İkizler burcunda ilerlemeye devam edecek. Sabah saatlerinde Ay, Yengeç burcuna geçecek ve Uranüs ile uyumlu bir açı gerçekleştirecek. Uzunca bir zaman hayatında bir güven alanı tahsis etmek konusunda çokça girişimde bulunmuş ve ayaklarının bir türlü sağlam zemine basamadığını deneyimlemiş olabilirsin. Hiçbir emeğin boşa gitmediğini göreceğin bir zamana adım atmış olabilirsin artık. Bu yerleşim, ummadığın çevrelerden hem maddi hem de manevi destekler görebileceğini anlatabilir. Yakın çevrenden bilhassa farklı güzel yansımalar alabilirsin.

12 Nisan Cuma günü, Ay Yengeç burcunda ilerliyor olacak. Ay’ın tüm gün Satürn ve Pluto ile karşıt açısı gerçekleşirken, Neptün ve Venüs ile de uyumlu açıları gerçekleşecek. Gücünü ortaya koymak için farklı çevrelere ihtiyacın yok. Asıl yetenekler ve destek zaten senin öz yeteneklerinde ve öz hayal dünyanda mevcut. Bunu ispat etmen gereken bir mecra da yok aslında. Sosyal çevrene karşı gösterdiğin desteği artık dengeli bir doza getirmen şart. Enerjini kendini yapabileceklerin üzerine odaklaman daha sağlıklı sonuçlar çıkaracaktır.

13 Nisan Cumartesi günü, Ay Yengeç burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Merkür uyumlu açısı gece saatlerinde etkili olacak. Öğle saatlerinde Ay, Aslan burcuna geçmiş olacak. Her insan, kendisine bahşedilmiş olan yetenekleri en doğru ve sağlıklı bir şekilde kullanmalıdır. Bunun sonucunda ancak kendini tamamlanmış ve evrenle bütünleşmiş olarak hissedebilir. Bugün, sahip olduğun tüm öz değerleri, benliğinin her zerresinde hissetmen gereken, senin açından oldukça ilahi bir gün. Tüm aidiyetlerin, aşka bakış açın, şair ruhun.. Hepsinin bir vücut bulması ve bu dünyaya güzel bir tezahür ile yansıması şart.

14 Nisan Pazar günü, Ay Aslan burcunda ilerliyor olacak. Ay Mars uyumlu açısı gece saatlerinde etkili olacak. Aile hayatına katkı sağlayabilecek bazı gündelik rutin gelişmelerinden bahsetmek mümkün. Çalışma hayatın kadar ev hayatının düzenine de ayak uydurman, hanede yaşayan insanların ihtiyaçlarını önemsemen, onlar için harekete geçmen, bir ihtiyaçlarını gidermen, alma verme dengesi ile hareket etmen seni ziyadesiyle mutlu edecektir.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

VENÜS – NEPTÜN KARŞIT AÇISI “KIRMIZI BAŞLIKLI KIZ VE KURT”

JUNO - KUZEY AY DÜĞÜMÜ KAVUŞUM / NEPTÜN ÜÇGENİ