19 NİSAN TERAZİ DOLUNAYI

TERAZİ DOLUNAYI


19 Nisan saat 14:12’de


Duyguları dengelemeye çalışmaktan biraz yorgun düşmüş bir enerjiyle doluyuz. Bitse de gitsek havasındayız.


Yeni Ay zamanında, daha duygularımız netleşmeden, ışığı görmeden ortaya koyduğumuz bireysel çabalarımızın resmini şimdi görmeye hazırız ancak Güneş tek başına değil. Uranüs ile birlikte, ilişkilerdeki portremizi farklı bir açıdan değerlendirmemize neden oluyor. Biz ne ideallerle, ne heveslerle başlamıştık.. Gün ışığı resme vurunca, “her şey göründüğünden ne kadar da farklıymış meğer” diyeceğiz.


Bu bizim eserimiz mi? Ne ummuştuk, şimdi ne bulduk! Buna razı mıyız? Resimdeki kişiler bizler miyiz? İlişkimiz.. Tablodaki renkler, dekorlar, ifadeler ne kadar da farklı!


Düzeltebilir miyiz? Mükemmeliyetçiliğimiz ve kontrol duygumuz devrede. Satürn Oğlak burcunda. Kalıplara yenik mi düşeceğiz? “Düzeltmeyi bırak, at elindeki fırçayı, kalsın böyle renkleri” der gibi.. Bakış açımız yüzünden mi yanlış algılıyoruz bazı şeyleri yoksa gerçekten resimde bir bozukluk mu var?


Ağlıyor muyuz? Gözyaşlarımız dışarı değil içimize akıyor. Gururluyuz, hissettiklerimizin pek önemi yokmuş gibi davranıyoruz. Ancak onurumuzu ayaklar altına almaya kalkanlara had bildirmeye hazırız. Söyleyecek çok sözümüz var, duygularımızı anlatacak doğru kelimeleri aramakla uğraşmıyoruz, içimizden geldiğimiz gibi konuşuyoruz.


Sevgi neydi diye soruyoruz! Sevgi, teslim olmaktı belki. Venüs Balık burcunun son derecelerinde. Sunulan bizim hayrımıza ise, buna direnmek yerine rıza gösterecek miyiz? Teslim olacak mıyız? Bunun ilahi bir işaret olma ihtimali var mı?


Bu meseleden nasıl çıkacağız? Duygularımıza kulak vererek.. Duygusal olmanın, duygulara teslim olmanın zayıflık olmadığını anlayarak çıkacağız. Gözyaşlarımız üzüntüden değil sevinçten ve de içimize değil, yanaklarımızdan süzülerek akacak; BİZler kapıyı vurarak değil, mutluluğa ve BİR olmaya dair verilen sözleri hatırlayarak (ve de hatırlatarak), BİRLİKTE çıkacağız kapıdan.


BİRLİKTE yaptığımız resme uzaktan bakıp şöyle diyeceğiz:

“Sen Yüce Yaradan’ın verdiği en güzel şeysin Ey SEVGİ’li.”

Kaan Karabulut
Instagram: novarc.astroloji
kaankarabulut@gmail.com



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

VENÜS – NEPTÜN KARŞIT AÇISI “KIRMIZI BAŞLIKLI KIZ VE KURT”

JUNO - KUZEY AY DÜĞÜMÜ KAVUŞUM / NEPTÜN ÜÇGENİ