MARS ALHENA KAVUŞUM


MARS ALHENA KAVUŞUM

Bugünlerde, ailevi konular üzerinde gerçekleşmesi muhtemel hassas durumlardan bahsetmiştik.

Alhena yıldızının enerjisi Merkür-Venüs karakterinde çalışmaktadır. Dolayısıyla, ailemiz, yuvamız, evimiz, vatanımız için üzerimize düşen görevler söz konusu olduğunda, taraflarla uzlaşmaya yatkın davranmalı, gereksiz sertlikten uzak durmalıyız. Yani eylem ve hareket kabiliyetimizi, motivasyonumuzu ve cesaretimizi, tarafları uzlaştırmak, dağılmaya yüz tutan bütünlüğü bir araya getirmek, huzursuz ilişkilerin taraflarını uzlaştırmak veya bariz yanlışlar yapan kişi veya olaylarla ilgili doğru çözüm her ne ise onu konuşmaya ve çözümleri uygulamaya teşvik etmek için kullanmamız gerekir. Ayrıca bu kavuşum, yüzeysel bilgi ile gelebilecek fevri hareketleri de desteklediğinden, her duyduğumuza ve hatta her gördüğümüze inanmamak, muhakkak ardındaki meseleyi “iyi niyet” ile sorgulamak önem arz edecektir.

Olumlamamız:
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmanın hatalı sözler ve eylemler doğurabileceğinin farkındayım. Yanlış düşünce, söylem ve eylemlerin, muhatap olduğum kişi sayısınca bir karma oluşturduğunun bilincindeyim. Hem kendime hem de bağlantıda olduğum insanlara karşı olan hakkaniyet çizgimi koruyor, bildiğim güzel ve doğru şeyleri iyi niyet çerçevesinde paylaşıyorum. Sahip olduğum bilinç ve düşünme gücünü, hem kendim hem de bütünün hayrına olan gelişmeler ve işler için kullanmaya niyet ediyorum (ve de öyle çok şükür).

Fiziksel açıdan da , bugünlerde ayak yaralanmalarına ve ayakla ilgili rahatsızlıklara dikkat etmek gerekir. Özellikle giydiğimiz ayakkabıya, yürüdüğümiz zemine ve genel olarak ayak bakımına her zamankinden fazla özen göstermeliyiz. Ani hareketlerden, belli bir kondisyona erişmeden spor faaliyetleri yapmaktan kaçınmalıyız. Bugünlerde ayak altı sıcak basması, batma hissi, topuk dikeni gibi rahatsızlıklara karşı daha tedbirli olmak gerekebilir.

Kaan Karabulut


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

VENÜS – NEPTÜN KARŞIT AÇISI “KIRMIZI BAŞLIKLI KIZ VE KURT”

JUNO - KUZEY AY DÜĞÜMÜ KAVUŞUM / NEPTÜN ÜÇGENİ