VENÜS MENKAR KAVUŞUM

VENÜS MENKAR KAVUŞUM

Aşk, Sevgi.. Varoluşun en temel ihtiyacı. İhtiyaçtan öte, var olmamızın nedeni, Yaradan’ın Evren’i yaratma sebebi. Bizler, evrende kapladığımız bu küçücük yer ile O Büyük Sevgi’nin tablosundaki yerimizi “eşrefi mahlukat” sıfatıyla doldurmaya çalışıyoruz.

Henüz hayattayken, sabah uyanabiliyorken, kalbimiz atıyorken, sevdiklerimize “seni seviyorum” demenin hazzı içten bir şekilde yaşansın. Söyleyemediğimiz kelimelerin, yaşanmamış hikayelerin pişmanlığı yerine, AŞK kokan cümlelerimizin, varoluşu kutlayan BİR’likteliğimizin mutluluğu ve coşkunluğu sarsın etrafımızı.
Venüs Menkar kavuşumu, yüreğimizdeki güzel niyetleri, yaşama aşkını, varlığın şükrünü dillendirmemiz ve “hayatı sevebildiğimiz kadar yaşayabildiğimiz” gerçeğini idrak etmemiz konusunda bize bir selam veriyor. “Samimi ve dürüst olmak, iyi niyet göstermek, saf inanç sergilemek, aydınlanmış olmak kurtaracak sizleri” der gibi kucaklıyorlar birbirlerini ve gönderiyorlar ışıklarını bizlere.

Olumlamamız:
Dünyada kaldığım süre içerisinde, beni sonsuz mutluluğa ve Cennet adı verilen mertebeye ulaştıran şeyin, saf sevgim, dürüstlüğüm ve hakikat inancım olduğunun farkındayım. Hayatıma giren, benimle beraber yolculuk yapan ve ayrılan herkesin bir görevi olduğunun bilincindeyim. Kalbimi temiz ve dürüst tuttuğum kadar, hem insanların hem de Yaradan’ın sevgisine mazhar bir yaşam sürebileceğimi anlıyorum. Bu yüzden, içimden geçen her hissin temizliğine dikkat ediyor, dilimden dökülen her sesin aynı içtenlik, sevgi, mutluluk ve coşkunluk hissi barındırmasına özen gösteriyorum. İçimden geçenleri açıkça dile getirerek, “boğazımı şifalandırıyor”, ilişkilerimde sağlıklı iletişim kanalları oluşturmaya niyet ediyorum. (ve de öyle çok şükür) 🙏

Boğa, Boğaz ve Boyun bölgesi ile yakından ilgilidir. Menkar da Satürn karakterine sahip bir sabit yıldızdır. Tiroid rahatsızlıkları ile yakından ilgilidir. Bu yüzden boğazdan geçen her lokmanın, içilen suyun, söylenen her sözün “helal” olmasına yani “hakkaniyetle edinilmiş olmasına” dikkat etmek gerekir. Dürüstlük ve açıklık kılavuzumuz olmalıdır.

Kaan Karabulut


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

VENÜS – NEPTÜN KARŞIT AÇISI “KIRMIZI BAŞLIKLI KIZ VE KURT”

JUNO - KUZEY AY DÜĞÜMÜ KAVUŞUM / NEPTÜN ÜÇGENİ