01 - 07 OCAK 2018 HAFTALIK YORUMLAR

01 – 07 OCAK HAFTALIK YORUMLAR
KOÇ BURCU
Merhaba Sevgili Koç ve/veya Yükselen Koç. Bu hafta, yakın çevre ve akrabalar, kardeşler, eğitim, ticaret, haberleşme, iletişim, trafik, belgeler, aile, hane içinde yaşayan insanlar, ebeveynler, aşk/flört hayatı, çocuklar, hayattan keyif aldığın alanlar, gündelik rutin hayatın, çalışma ortamın, sana hizmet edenler veya sorumluluğunda çalışanlar, sağlık konuları ile ilgili gelişmeler ön planda olabilir.
2 Ocak Dolunayı, ev – iş ya da içsel yaşantın ve dış sosyal yönün arasındaki krizleri gündeme getirebilir. Daha evvel bu alanlarla ilgili girişimlerin bir neticeye ulaşabilir. Bu alanlarda yaşadığın açmazlar varsa onlarla ilgili yüzleşmen gereken durumları yüzeye çıkarabilir.
01 Ocak Pazartesi günü, Ay İkizler burcunda ilerliyor olacak. Özgüven ve iletişim kuvvetinin yüksek olacağı bir gece başlangıcından sonra akşamüstü saatlerinde Ay’ın Yengeç burcuna geçmesi ve Satürn ile karşıt açı yapmasıyla birlikte sosyal alandaki sorumluluk duygusunun ağır basmasından ve içsel olarak daha duygusal bir ruh hali içinde olacağından, bazı anlaşmazlıklar ve tatsızlıklar yaşayabilirsin.
02 Ocak Salı günü, Ay Yengeç burcunda ilerliyor olacak. Duygusal açıdan itişme ruh hali ve ne istediğini bilememe durumları devam edecek. Duygusallıktan kırılmaya devam ettiğin için (ki aslında hiçbir şekilde bu durumdan memnun değilsin) sorumluluklar ile yuva arasında gidip gelmen olası gibi duruyor.
03 Ocak Çarşamba günü, Ay Yengeç burcunda ilerlemeye devam edecek. Gece saatlerinde, duygusal açıdan veya geçmişten gelen travmaları iyileştirmek / şifalandırmak için gayet uygun bir zaman dilimi olacaktır. Ailenden destek görebileceğin gibi, ilahi bir gücün içine huzur verdiğini de hissetmen mümkün gibi gözüküyor.
04 Ocak Perşembe günü, Ay Aslan burcunda ilerliyor olacak. Keyif yapmak ve hayatın tadını çıkaracak aktiviteler içinde olmak isteyebilirsin ama gökyüzünün bu haftaki temaları arasında bol bol sorumluluk ve ciddiyet yer aldığı için, yapılması veya bitirilmesi gereken işler, sana karşı olan beklentiler daha ön planda gözüküyor.
05 Ocak Cuma günü, Ay Aslan burcunda ilerlemeye devam edecek. Gece saatlerinde özgüven ve cesaret açısından gayet kendinle barışık olacaksın. Sevdiğin ama henüz açılmadığın biri varsa ona açılabilirsin. Yeteneklerini sanatsal bir ürüne dönüştürmek için de gayet uygun bir zaman dilimi olacaktır.
06 Ocak Cumartesi günü, Ay Başak burcunda ilerliyor olacak. Koca haftayı keyif yapma arzusu ile geçirdikten sonra, eğer yapılması gerekenleri ertelediysen bugün hepsini mercek altına almak ve taşın altına elini atman gerekecek. Her zamankinden daha eleştirel ve ayrıntıcı bir bakış açısıyla günü geçirebilirsin.
07 Ocak Pazar günü, Ay Başak burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Chiron karşıtlığı uzun saatler boyunca hem duygusal açıdan yetersizlik / eksiklik durumu ortaya çıkarabilir hem de bu duygudan ötürü aşırı verici ve merhametli bir ruh haline bürünmene de sebep olabilir. Bu genelde senin burcuna göre zihinsel yönden bazı açmazları gündeme getirebilir. Baş ağrısı oluşturabilir.
BOĞA BURCU
Merhaba Sevgili Boğa ve/veya Yükselen Boğa. Bu hafta, kişisel gelir ve sana güven duygusunu hissettiren maddi ve manevi değerler, yakın çevre ve akrabalar, kardeşler, eğitim, ticaret, haberleşme, iletişim, trafik, belgeler, aile, hane içinde yaşayan insanlar, ebeveynler, aşk/flört hayatı, çocuklar, hayattan keyif aldığın alanlar ile ilgili gelişmeler ön planda olabilir.
2 Ocak Dolunayı, yakın çevre ve akraba ilişkilerinle, eğitim konuları ve ticaret ile ilgili yüzleşmen gereken bazı konuları gündeme getirebilir. Sorun yaşadığın yakın çevre ilişkilerin varsa bunlarla başa çıkman ya da bir neticeye vardırman gerekebilir. Yurtdışı bağlantılı işlerin veya başvuruların varsa bunlar bir sonuca ulaşabilir.
01 Ocak Pazartesi günü, Ay İkizler burcunda ilerliyor olacak. Finansal açıdan güven duygusunun ziyadesiyle sorgulanacağı ve belki de kaynakların “kıt” hissedileceği ve bununla ilgili çalışmalar yapmak zorunda hissedeceğin bir gün yaşayabilirsin. Bu açıdan, finansal riskler almaya da eğilimli olduğunu düşünüyorum, bazı açmazları veya handikapları görmeden bazı yeni gelir alanlarına açılmak isteyebilirsin.
02 Ocak Salı günü, Ay Yengeç burcunda ilerliyor olacak. Yeni bir şeyler öğrenmek veya geleceğe dair planlar yapmak anlamında genel olarak isteksiz, daha çok böyle yeme içme ve gezme modunda olabileceğini düşünüyorum. Bu ay bunları biraz erteleyip önümüzdeki dönem yapmak istediklerin ile ilgili konulara odaklanman sana fayda sağlayacaktır.
03 Ocak Çarşamba günü, Ay Yengeç burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Chiron uyumlu açısı, duygusal iletişim kanalları kurarak arkadaş ve sosyal çevrenle olan ilişkilerini yumuşak ve uyumlu bir çerçevede değerlendirme fırsatı sunacaktır. Psikolojik desteğe ihtiyaç duyan birileri varsa çevrende, onlara da ruhen şifa verebileceğini söyleyebilirim.
04 Ocak Perşembe günü, Ay Aslan burcunda ilerliyor olacak. Ay Mars kare açısının Jüpiter ile desteklendiği göz önünde bulundurulunca, yaşadığın ev/yer ya da sana ait olan alanlarda gururunun ve baskınlığının ön planda olduğunu ve ikili ilişkiler içinde olduğun (eş, partner) kişiyle de münakaşa içine girmeye müsait olduğunu söylemek mümkün.
05 Ocak Cuma günü, Ay Aslan burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Uranüs ve Merkür arasındaki uyumlu açı sayesinde, bana göre içsel dönüşüm konularına yönelmenin sana çok faydası dokunacaktır diye düşünüyorum. İşin içinde iletişim ve özgüven olduğu için, geçmişinde veya bilinçaltında yüzleşmekten çekindiğin, korktuğun her ne varsa bunlarla yüzleşmek gerçekten sana çok iyi gelecektir.
06 Ocak Cumartesi günü, Ay Başak burcunda ilerliyor olacak. Dönem itibariyle toprak burcunda gezegen yığılması yoğunlaştığı için, artık “icraatlerin” önem kazanacağını söylemek mümkün. Ay’ın bu konumu sayesinde, gelecek hedeflerin ve bu hedeflere bağlı sorumluluklarını gerçekleştirmek için ciddi ve planlı hareketler içinde bulunmak isteyebilirsin.
07 Ocak Pazar günü, Ay Başak burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Chiron karşıtlığı, gerek ikili ilişkilerde gerekse arkadaş / grup aktiviteleri içerisinde yetersizlik hissiyatı oluşturabilir. Duygusal açıdan kendini ifade etmekte zorlanabilir ya da kendini kurban psikolojisi içine sokarak, ilişkide bulunduğun kişilere gereğinden fazla ihtimam göstermek isteyebilirsin.
İKİZLER BURCU
Merhaba Sevgili İkizler ve/veya Yükselen İkizler. Bu hafta, duygusal ihtiyaçların, egosal konular ve kişiliğini direkt olarak ortaya koyduğun alanlar, kişisel gelir ve sana güven duygusunu hissettiren maddi ve manevi değerler, yakın çevre ve akrabalar, kardeşler, eğitim, ticaret, haberleşme, iletişim, trafik, belgeler, aile, hane içinde yaşayan insanlar, ebeveynler ile ilgili gelişmeler ön planda olabilir.
2 Ocak Dolunayı finansal anlamda bazı açmazları ve riskleri, bu riskler ve beklentiler ile ilgili neticeleri gündeme getirebilir. Daha evvel yaptığın bir girişimi sonlandırabilir.
01 Ocak Pazartesi günü, Ay İkizler burcunda ilerliyor olacak. Güne bol konuşmalı bol araştırmalı, bol sohbetli başlayabilirsin. Duygusal ihtiyaçların genel olarak iletişim ve haberleşme konuları üzerine olabilir. Ay Uranüs uyumlu açısı, ideallerine erişmek anlamında özgüven içerisinde olacağın bir çaba gösterebileceğini anlatabilir.
02 Ocak Salı günü, Ay Yengeç burcunda ilerliyor olacak. Evliysen ya da biriyle birlikteysen, ortak harcama kalemleriniz konusunda daha dikkatli ve derli toplu olman gerekecek. Bugün ihtiyaç fazlası şeyler için para harcamaya müsait gibisin. Öte yandan kendine dönük bir enerji içinde de olacağın için, bencillik etmek isteyebilir, kendi alanlarını korumak anlamında psikolojik bir duvar da örmeye çalışabilirsin.
03 Ocak Çarşamba günü, Ay Yengeç burcunda ilerlemeye devam edecek. Özgüven sınırlarını aşmak isteyeceğin ve bazı finansal riskler alabileceğin gün olma ihtimalini göz önünde bulundurmanı öneririm. Bugün seni şifalandıracak en güzel şey çalışmak olabilir diye düşünüyorum. Sosyal ilişkileri biraz geri planda atman senin için daha iyi olacaktır.
04 Ocak Perşembe günü, Ay Aslan burcunda ilerliyor olacak. Ay’ın bu konumundan ötürü, yakın çevre ilişkilerinde mağrur, gururlu ve baskın bir kişilik sergileme durumun artabilir. Bu durum aynı zamanda, gerek sosyal kimliğinle var olduğun alanlarda gerekse çalışma hayatında bazı uyuşmazlıkları da beraberinde getirebilir.
05 Ocak Cuma günü, Ay Aslan burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Uranüs ve Merkür uyumlu açısı sayesinde, sosyal ve ikili ilişkilerde el atılması ve çözülmesi gereken her ne tür sorun varsa bunlara büyük bir rahatlıkla dokunabilirsin. Konuşmaların çok cesaret ve umut verici olacaktır.
06 Ocak Cumartesi günü, Ay Başak burcunda ilerliyor olacak. Önümüzdeki süreçte büyük bir dönüşüm eşiğinden içeri gireceksin ve ayın bu konumu, bunlarla ilgili yapacağın çalışmaları gündeme getirecektir. Ailede dikkat edilmesi gereken konular, ev ile ilgili yapılması gereken işler konusunda daha titiz ve dikkatli olman beklenecektir.
07 Ocak Pazar günü, Ay Başak burcunda ilerlemeye devam edecek. Nispeten daha içe dönük bir enerji deneyimleyeceğini düşünüyorum. Kendi iç meselelerinle daha yoğun haşır neşir olacağın, dışa açılan dünyanda kendini daha yalnız ve sanki yetersizmiş gibi hissedeceğin bir ruh hali içinde olabilirsin.
YENGEÇ BURCU
Merhaba Sevgili Yengeç ve/veya Yükselen Yengeç. Bu hafta, iraden dışında gelişen olaylar, bilinçaltı konuları, gizli düşmanlar, deniz aşırı ülkelerle bağlantılı konular, duygusal ihtiyaçların, egosal konular ve kişiliğini direkt olarak ortaya koyduğun alanlar, kişisel gelir ve sana güven duygusunu hissettiren maddi ve manevi değerler, yakın çevre ve akrabalar, kardeşler, eğitim, ticaret, haberleşme, iletişim, trafik, belgeler ile ilgili gelişmeler ön planda olabilir.
2 Ocak Dolunayı, hem kişisel bazda hem de ikili ilişkiler alanın ile ilgili görmezden gerilen sorumlulukları iyiden iyiye gün yüzüne çıkarabilir. Bu konuda üzerinde baskı hissedebilirsin. Yüzleşmen gereken konular varsa muhataplarını karşına alıp konuşman en doğrusu olacaktır.
01 Ocak Pazartesi günü, Ay İkizler burcunda ilerliyor olacak. Daha çok kendi duygusal ihtiyaçlarının üzerine yoğunlaşacağın bir gün olacaktır. Ancak evliysen veya ilişki içerisindeysen, karşı tarafın senden beklediği sorumluluklar da seni rahatsız edebileceği için duygusal bir çekişmenin ortasında bulabilirsin kendini.
02 Ocak Salı günü, Ay Yengeç burcunda ilerliyor olacak. Kendi duygusal ihtiyaçların ve birey olarak varoluşun ile ilgili ihtiyaçların ön plana çıkabilir. bu duygusal ihtiyaçlarını yakın çevre, akrabalar ve kardeşler ile birlikteyken karşılayabileceğini anlatabilir. Ticari girişimler için de uygun bir yerleşimdir.
03 Ocak Çarşamba günü, Ay Yengeç burcunda ilerlemeye devam edecek. Yeni şeyler öğrenmek konusunda hevesli olabileceğini anlatır. Yakın çevre, akraba ve kardeşlerle olan ilişkilerinde de uyumlu bir tablo çizersin. Akşamüzeri gerçekleşecek Ay Satürn uyumsuz yerleşimi, duygusal yoğunluğun kendine dönmesinden ötürü, çalışma hayatın ile ilgili sorumluluklardan uzak durmak isteyebilirsin. Elin hiçbir işe gitmeyebilir.
04 Ocak Perşembe günü, Ay Aslan burcunda ilerliyor olacak. Duygusal ihtiyaçlarını kendi maddi güvenlik dünyan ile sağlamaya çalışırken, ideallerin ve ikili ilişkilerindeki abartılı beklentiler sayesinde hem bireyleşme hatasına girebileceğini hem de geleceğin ve ilişkilerin açısından mantık dışı planlar yapabileceğini gösterir.
05 Ocak Cuma günü, Ay Aslan burcunda ilerlemeye devam edecek. Para harcamaya eğilimli bir zaman diliminde olduğunu gösterebilir. Bu aynı zamanda maddi kazancını arttırmak anlamında fırsatlarla karşılaşma şansı da verebilir. Yakın çevren ile ilgili ilişkilerinde daha dikkatli, titiz ve eleştirel yaklaşımlar sergileyebilirsin.
06 Ocak Cumartesi günü, Ay Başak burcunda ilerliyor olacak. Sabah saatlerinde gerçekleşecek Ay Neptün karşıt açısı, öğrendiklerinin veya yeni öğrenmeye çalıştığın ne varsa sanki boşa kürek çekiyormuşsun gibi hissetmene neden olabilir. Ayağı sağlam basan idealler üzerinde durmaya gayret göster.
07 Ocak Pazar günü, Ay Başak burcunda ilerlemeye devam edecek. Öğle saatlerine doğru öğrenme arzun, yakın çevre ilişkilerin ile ilgili beklentilerin ve duygusal ihtiyaçların arasında bir paralellik oluşabilir. Bu aynı zamanda yeni bir eğitim, seyahat, ticaret ile ilgili plan yapabileceğini de anlatır. Ailenle ve hanede yaşayan kişilerle birlikte vakit geçirmek isteyebilirsin.
ASLAN BURCU
Merhaba Sevgili Aslan ve/veya Yükselen Aslan. Bu hafta, sosyal çevre ve arkadaşlıklar, organizasyonlar, geleceğe dair umutlar, iraden dışında gelişen olaylar, bilinçaltı konuları, gizli düşmanlar, deniz aşırı ülkelerle bağlantılı konular, duygusal ihtiyaçların, egosal konular ve kişiliğini direkt olarak ortaya koyduğun alanlar, kişisel gelir ve sana güven duygusunu hissettiren maddi ve manevi değerler ile ilgili gelişmeler ön planda olabilir.
2 Ocak Dolunayı, göremediğin alanlarda bir şeyler olduğunu ortaya çıkarabilir. Gizli düşmanların hamleleri hakkında bilgi sahibi olabilirsin, aynı zamanda zihninin arka tarafında birikmiş bazı konular da artık çözülmek için alarm verebilir. Uyku kalitesi olarak da huzursuzluk verebilecek bir yerleşim olacaktır.
01 Ocak Pazartesi günü, Ay İkizler burcunda ilerliyor olacak. Gün içinde birçok duyguyu bir arada deneyimleyebilirsin. Amaçlar ve duygular arasında gelgitler yaşamana neden olabilir. Bazı konulara direnç geliştirebilirsin. Maddi gelir elde ettiğin işin ve çalışma hayatın ile ilgili derinleşmen gereken konularda isteksiz ve yönsüz tavırlar sergileyebilirsin. Günün ilerleyen saatlerinde, kendinle ve duygularınla barışık bir gün yaşayabilir, ne istediğini daha iyi anlayabilirsin.
02 Ocak Salı günü, Ay Yengeç burcunda ilerliyor olacak. Bu yerleşim kendini biraz geri planda tutmak isteyeceğin ve belirsiz bir alanda takılıp kalmışsın gibi hissedebileceğin bir durum oluşturabilir. Ay Merkür ve Ay Mars uyumlu yerleşimi, kendini güvence altına almak isteyeceğin yatırımlar ve tasarruf planları oluşturmana neden olabilir.
03 Ocak Çarşamba günü, Ay Yengeç burcunda ilerlemeye devam edecek. Gün içinde gerçekleşecek Ay Güneş uyumlu yerleşimi, kendi içine döndüğünü ve kendi maddi güvenlik alanlarını inşaa etmek konusunda amacına dönük bir ruh halinde olduğunu gösterir. Akşamüzeri gerçekleşecek Ay Satürn uyumsuz yerleşimi, kendi içine dönük ruh halinden dolayı, flört/aşk ilişkileri ya da çocuklarla ilgili konularda sorumluluktan kaçma eğilimi göstermene neden olabilir.
04 Ocak Perşembe günü, Ay Aslan burcunda ilerliyor olacak. Gün sonuna kadar Ay’ın yapacağı temel bir açı olmayacağı için genel olarak, kendi duygusal ihtiyaçların ve kişisel olarak kendini ortaya koyduğun kimliğin ile ilgili konular ön planda olabilir. Daha çok kendini ve dış görünüşünü önemseyeceğin bir gün yaşayabilirsin. Bu anlamda belki duygusal ihtiyaçlarında daha bencilce tavırlar sergileyebilirsin.
05 Ocak Cuma günü, Ay Aslan burcunda ilerlemeye devam edecek. Gün içinde gerçekleşecek bazı uyumsuz açılar neticesinde, duygusal ihtiyaçlarını kendi bireysel istek ve kimliğin aracılığı ile gidermeye çalışırken, gündelik rutin hayatın sorumlulukları ve dönüşmen gereken konular ile ilgili ilgisiz davranabileceğini gösterir. Diğer yandan, hanenin ya da ortaklığın getirisi olan kazançlar ile ilgili de sınırları aşan hayaller dünyasına dalabilir ya da kendi menfaatin için bazı şeyleri riske atabilirsin.
06 Ocak Cumartesi günü, Ay Başak burcunda ilerliyor olacak. Ay’ın gergin yerleşimi sonucu, kendini maddi açıdan güvende hissetmek adına ilişkilerinde bağımlılık geliştirmene neden olabilir. Bireysel girişimlerden çekinebilir ve kendini güvensizlik içinde hissedebilirsin.
07 Ocak Pazar günü, Ay Başak burcunda ilerlemeye devam edecek. Öğle saatlerine doğru gerçekleşecek uyumlu açılar, maddi gelir elde ettiğin işinle ve kendini güvende hissettiğin değerler ile duygusal ihtiyaçlarının birbiri ile örtüştüğünü gösterir. Finansal durumunu daha da iyileştirecek fırsatlar için girişimde bulunabilirsin. Akşamüzeri Ay’ın Terazi burcuna geçmesiyle, yakın çevre ve akrabalarla vakit geçirmek isteyebilirsin.
BAŞAK BURCU
Merhaba Sevgili Başak ve/veya Yükselen Başak. Bu hafta, iş kariyer hayatı, sosyal kimliğinle ön planda olduğun alanlar, sosyal çevre ve arkadaşlıklar, organizasyonlar, geleceğe dair umutlar, iraden dışında gelişen olaylar, bilinçaltı konuları, gizli düşmanlar, deniz aşırı ülkelerle bağlantılı konular, duygusal ihtiyaçların, egosal konular ve kişiliğini direkt olarak ortaya koyduğun alanlar ile ilgili gelişmeler ön planda olabilir.
2 Ocak Dolunayı, Sosyal ilişkilerin bağlamında, neticelendirmen gereken konu ve ilişkileri gün yüzüne çıkaracaktır. Bir dernekten, topluluktan ayrılmak isteyebilir ya da bir arkadaşınla ilişkini sonlandırabilirsin. Aynı zamanda ideallerin ve geleceğe dair biriktirdiğin umutlarının ne kadar yere sağlam bastığını da bu dolunayda gözlemleyeceksin diye düşünüyorum.
01 Ocak Pazartesi günü, Ay İkizler burcunda ilerliyor olacak. İş-kariyer hayatı ile ilgili konular gündemde olabilir, duygusal ihtiyaçlarını sosyal kimliğin aracılığıyla beslemek isteyebilirsin. Sabaha karşı gerçekleşecek Ay’ın gergin açıları, kişisel hedef ve arzularını gerçekleştirmek konusunda isteksiz davranabileceğini, iş hayatında kendini gereğinden fazla yorabileceğini anlatabilir. Zihnini de çok meşgul edebilirsin.
02 Ocak Salı günü, Ay Yengeç burcunda ilerliyor olacak. Sosyal çevre, arkadaşlar, hayaller ve idealler ile ilgili konular gündemde olabilir. Ay Merkür ve Ay Mars uyumlu yerleşimi, kendi kişisel gelişimin ve hedeflerin için sosyal destek ve yardım alman konusunda fırsatlar karşına çıkarabilir, bu anlamda bazı kişilerle görüşmene olanak sağlayabilir.
03 Ocak Çarşamba günü, Ay Yengeç burcunda ilerlemeye devam edecek. Gün içinde gerçekleşecek Ay uyumlu açıları, ideallerin ve hayallerin ile ilgili duygusal ihtiyaçlarının, yaşam idealine uygun şekillenebileceğini göstermektedir. Akşamüzeri gerçekleşecek Ay’ın uyumsuz yerleşimleri, sosyal çevre ve arkadaşlarla yoğunlaşan duygularına karşıt, evin ve ailen ile ilgili sorumluluklardan uzak durmak istemene ve huzursuzluk yaşamana neden olabilir.
04 Ocak Perşembe günü, Ay Aslan burcunda ilerliyor olacak. Gün sonuna kadar Ay’ın yapacağı temel bir açı olmayacağı için genel olarak, bilinçaltı, rüyalar, korkular ve arka plana attığın konular gündeme gelebilir, kendini dış dünyaya kapatmak isteyebilirsin. Yine de, geride tuttuğun ve görmezden geldiğin konular varsa bunların üzerine gitmek ve gerekirse araştırma yapmak daha iyi gelebilir.
05 Ocak Cuma günü, Ay Aslan burcunda ilerlemeye devam edecek. Gün içinde gerçekleşecek bazı uyumsuz yerleşimler, duygusal ihtiyaçlarını kendini kapatarak ve geri çekerek gidermeye çalışırken, ikili özel ilişkilerini, evlilik/ortaklık ilişkini, flört/aşk ilişkini bozacak bazı durumlar ortaya çıkarabilir. Evlilik/ortaklık hayatın ile ilgili mantık dışı çıkarımlar veya kuruntular içine girebilir, aşk hayatın ile ilgili de beklentileri karşılamaktan uzaklaşabilir sorumluluk almak istemeyebilirsin.
06 Ocak Cumartesi günü, Ay Başak burcunda ilerliyor olacak. Sabah saatlerinde gerçekleşecek Ay uyumsuz yerleşimi, ikili ilişkilerinde alıngan tavırlar sergilemene, bazı konuları abartmana veya bireysel olarak kendini yetersiz görüp ilişkide bağımlılık geliştirmene neden olabilir.
07 Ocak Pazar günü, Ay Başak burcunda ilerlemeye devam edecek. Öğle saatlerine doğru gerçekleşecek Ay uyumlu açıları kendi varoluş amacın ile duygusal ihtiyaçlarının birbiri ile örtüştüğünü gösterir. Kendin ile ilgili yapmak istediğin değişiklikler konusunda plan yapabilir ve girişimde bulunabilirsin. Akşamüzeri Ay’ın Terazi burcuna geçmesiyle, sevdiğin kişi/partner/eş ilişkisi vasıtasıyla kendini güvende hissetme arzun ön plana çıkabilir. Bir himaye, bir korunma içgüdüsü hissedebilirsin.
TERAZİ BURCU
Merhaba Sevgili Terazi ve/veya Yükselen Terazi. Bu hafta, yurtdışı bağlantılı iş/kariyer/aşk konuları, yüksek öğrenim, hukuk-adalet, kariyer planlaması, iş kariyer hayatı, sosyal kimliğinle ön planda olduğun alanlar, sosyal çevre ve arkadaşlıklar, organizasyonlar, geleceğe dair umutlar, iraden dışında gelişen olaylar, bilinçaltı konuları, gizli düşmanlar, deniz aşırı ülkelerle bağlantılı konular ile ilgili gelişmeler ön planda olabilir.
2 Ocak Dolunayı, çalışma hayatı veya ailende beklenen sorumluluklar üzerinden sana bir baskı yaparak üstüne gelebilir. Görmezden geldiğin, ihmal ettiğin veya bakımına muhtaç aile bireyleri ortaya çıkabilir veya aile içerisinde yüzleşmekten uzun zamandır kaçındığın bir durumla ilgili kartları açmak zorunda kalabilirsin.
01 Ocak Pazartesi günü, Ay İkizler burcunda ilerliyor olacak. Yurtdışı/yabancı kültürler ile bağlantılı konular, yükseköğrenim ile ilgili konular gündeme gelebilir. Sabaha karşı gerçekleşecek Ay gergin açıları, baş ağrısıyla uyanmana ve yoğun rüyalar görmene neden olabilir. Kuruntulu ve şüpheli düşünceler içerisinde olabilirsin. Olayların gerçek nedenini öğrenmeden yargıya varmaman daha sağlıklı olabilir.
02 Ocak Salı günü, Ay Yengeç burcunda ilerliyor olacak. İş-kariyer hayatın, sosyal statün ve toplum önündeki değerin ile ilgili konular gündeme gelebilir. Kendi duygusal ihtiyaçlarını bu tür bir çevre vasıtasıyla gidermek isteyebilirsin. Ay uyumlu yerleşimleri, hedeflerine doğru gizli ve sessiz ilerlemene olanak sağlayabilir. Öte yandan gizli rekabette olan veya gizli düşmanlık besleyenlerin de plan yapıyor olabileceğini de göz önünde bulundurmak gerekir.
03 Ocak Çarşamba günü, Ay Yengeç burcunda ilerlemeye devam edecek. Gün içinde gerçekleşecek Ay Güneş uyumlu yerleşimi, iş-kariyer hayatın ile ilgili gün yüzüne çıkmamış fikirlerinin artık ortaya çıkma zamanının geldiğini gösterebilir. Akşamüzeri gerçekleşecek Ay Satürn uyumsuz yerleşimi, iş-kariyer hayatı ile yoğunlaşan duygularının neticesinde, yakın çevre ve akraba gibi çevrelerle aranın soğumasına ya da bu çevrelerle ilgili sorumluluklarını ihmal etmene, görmezden gelmene neden olabilir.
04 Ocak Perşembe günü, Ay Aslan burcunda ilerliyor olacak. Gün sonuna kadar Ay’ın yapacağı temel bir açı olmayacağı için genel olarak sosyal çevre, arkadaşlar ile ilgili konular gündeme gelebilir. Kendini bu tarz ortamlarda daha rahat ve duygusal açıdan doymuş hissedebilirsin. Yeni idealler ve hayaller geliştirmek açısından da rahat bir gün yaşayabilirsin.
05 Ocak Cuma günü, Ay Aslan burcunda ilerlemeye devam edecek. Gün içinde gerçekleşecek Ay’ın gergin yerleşimi, duygusal ihtiyaçlarını sosyal çevre ve arkadaşlar yoluyla karşıladığın için, çalışma hayatın ile ilgili edinmen gereken disiplini sağlayamayabilir, günlük işlerin içinde kaybolabilir ve dağılabilirsin. Aile / hane hayatın ile ilgili sorumlulukları bir kenara itebilir, bekleyen şeyleri erteleyip sonra çözümlerim diyerek zihnini de sürekli meşgul edebilirsin
06 Ocak Cumartesi günü, Ay Başak burcunda ilerliyor olacak. Sabah saatlerinde gerçekleşecek Ay Neptün karşıt açısı, zihninin yoğunluğu ve karışıklığı yüzünden, gündelik işlerini yapmakta zorlanmana ve bu durumu da abartmana neden olabilir.
07 Ocak Pazar günü, Ay Başak burcunda ilerlemeye devam edecek. Öğle saatlerine doğru gerçekleşecek Ay uyumlu açısı bilinçaltında birikmiş korkular, endişeler ve karanlıkta kalıp yüzleşmediğin konular ile ilgili aydınlanma fırsatı verebilir. Kapalı kalmış konuların netlik kazanması için niyette bulunabilir, yüzleşmek isteyebilirsin. Akşamüstü Ay’ın Terazi burcuna geçmesiyle, kendi duygusal ihtiyaçlarını ön planda tutabilir, bir yakının ile duygularını paylaşmak isteyebilirsin.
AKREP BURCU
Merhaba Sevgili Akrep ve/veya Yükselen Akrep. Bu hafta, evlilik/ortaklık yoluyla elde edilen gelirler üzerindeki konular, sigorta-kredi, miras, borçlar, cinsellik ve cinsel uzuv rahatsızlıkları, içsel/kişisel dönüşüm, gizemli ve kapı ardında kalan konular, yurtdışı bağlantılı iş/kariyer/aşk konuları, yükseköğrenim, hukuk-adalet, kariyer planlaması, iş kariyer hayatı, sosyal kimliğinle ön planda olduğun alanlar, sosyal çevre ve arkadaşlıklar, organizasyonlar, geleceğe dair umutlar ile ilgili gelişmeler ön planda olabilir.
2 Ocak Dolunayı, ideallerin ve kariyerin için oluşturduğun hedefler bağlamında ne kadar ciddi ve ayakları yere basan planlar ortaya koyup koymadığını sana gösterecektir. Bu bağlamda bazı yakın çevre ilişkilerin etkilenebilir.
01 Ocak Pazartesi günü, Ay İkizler burcunda ilerliyor olacak. Evlilik/Ortaklık nedeniyle elde edilen gelirler, kredi-borç-sigorta konuları ile ilgili gelişmeler ön planda olabilir. Sorumlulukların bilincinde olarak hareket etmeni ve yapamayacağın hiçbir şeye girişmemeni tavsiye ederim. Gereksiz yere risk alacağın finansal durumlar içerisine de girebilirsin.
02 Ocak Salı günü, Ay Yengeç burcunda ilerliyor olacak. Yabancı kültürler, yurtdışı bağlantılı konular, yükseköğrenim, din-felsefe-inanç eksenindeki konular gündeme gelebilir. İdeallerle hayallerin uyumu ve bu yönde hareket kabiliyeti verebilir. Mantık çerçevesi içinde geleceğe dönük arzuların peşinde olabilirsin. Özellikle bugüne kadar ertelediğin ve yapmak istediğin ne varsa ciddiyetle üzerine eğilebilirsin.
03 Ocak Çarşamba günü, Ay Yengeç burcunda ilerlemeye devam edecek. Gün içinde gerçekleşecek Ay Güneş uyumlu yerleşimi, geleceğe dönük hedefler, yükseköğrenim ve yurtdışı bağlantılı konularda, sosyal çevre ve arkadaşlardan destek görebileceğini, hayallerin ile uyumlu bir ruh halinde olduğunu gösterir. Akşamüzeri saatlerinde bu hayaller ve planlar için yeterli maddi gücün olup olmadığı ile ilgili tereddüt yaşamana ve cesaretini kaybetmene neden olabilir.
04 Ocak Perşembe günü, Ay Aslan burcunda ilerliyor olacak. Gün sonuna kadar Ay’ın yapacağı temel bir açı olmayacağı için genel olarak iş-kariyer hayatı, sosyal kimlik ve sosyal statü ile ilgili konular gündeme gelebilir. Çalışma hayatında ön plana çıkmak veya bir projeye takım liderliği gibi yapmak türünde gelişmeler yaşayabilirsin.
05 Ocak Cuma günü, Ay Aslan burcunda ilerlemeye devam edecek. Gün içinde gerçekleşecek Ay Neptün ve Ay Pluto uyumsuz yerleşimi, duygusal ihtiyaçlarını iş-kariyer hayatı, sosyal statü/kimlik vasıtasıyla gidermeye çalıştığın için, yakın çevre, akrabalar ve kardeşlerle olan ilişkilerde onların fikirlerine ve duruşlarına saygı göstermemene, fikir ayrılıklarına girmene neden olabilir. Flört/aşk ilişkilerinde fazla hayalperest davranmana ya da iş sorumluluklarından kaçarak bu tarz ilişkilerin peşine düşmene neden olabilir
06 Ocak Cumartesi günü, Ay Başak burcunda ilerliyor olacak. Sabah saatlerinde gerçekleşecek gergin açılar, sosyal ilişkilerde bağımlılık geliştirmene ve sosyalleşme konusunu abartmana neden olabilir. Bu arada ikili ilişkilerinde pürüzler çıkma ihtimaline karşı da dikkatli ol. Bazı anlarda kendini hem sosyal hem de ifadesel açıdan eksikmiş gibi de hissedebilirsin. Kendine dönük bir enerji deneyimleyebilirsin. Kendi ruhunu şifalandırmayı tercih edersen daha rahat edersin diye düşünüyorum.
07 Ocak Pazar günü, Ay Başak burcunda ilerlemeye devam edecek. Öğle saatlerine doğru gerçekleşecek Ay uyumlu açısı, ideallerin, sosyal çevre ve arkadaşlıkların ile ilgili beklenti ve amaçlarının, duygusal ihtiyaçların ile örtüştüğünü düşünmeni sağlayabilir. Yeni idealler ve planlar yapmak için uygun bir zamandır. Akşamüstü Ay’ın Terazi burcuna geçmesiyle, ikili ilişkiler konusunda kendini gergin ve belirsizlik içinde hissedebilirsin.
YAY BURCU
Merhaba Sevgili Yay ve/veya Yükselen Yay. Bu hafta,  evlilik/ortaklık gibi uzun vadeli ilişkiler, açık düşmanlar, rakipler, danışanlar (akıl soranlar da dahil), evlilik/ortaklık yoluyla elde edilen gelirler üzerindeki konular, sigorta-kredi, miras, borçlar, cinsellik ve cinsel uzuv rahatsızlıkları, içsel/kişisel dönüşüm, gizemli ve kapı ardında kalan konular, yurtdışı bağlantılı iş/kariyer/aşk konuları, yükseköğrenim, hukuk-adalet, kariyer planlaması, iş kariyer hayatı, sosyal kimliğinle ön planda olduğun alanlar ile ilgili gelişmeler ön planda olabilir.
2 Ocak Dolunayı, içsel dönüşüm, ikili ilişkilerin ortak para alanları, sigorta borç kredi gibi kriz konularını gündeme getirebilir. Bugüne kadar temkinli ilerlediysen çok etkilenmeyebilirsin ama hesapsızca ve sorumsuzca para harcadıysan bunun sonuçları biraz beklenmedik etkiler taşıyabilir.
01 Ocak Pazartesi günü, Ay İkizler burcunda ilerliyor olacak. İkili ilişkiler, evlilik/ortaklık ilişkileri ile ilgili gelişmeler ön planda olabilir. Sabaha karşı gerçekleşecek uyumsuz bazı açılar, iş-ev ikilemi arasında kalmana neden olabilir. Eş/partner ile birlikte vakit geçirmek isterken diğer yandan iş sorumlulukların senin üzerinde baskı oluşturabilir. Bu duygusal yoğunluk yöneticilerinle de tartışmana neden olabilir.
02 Ocak Salı günü, Ay Yengeç burcunda ilerliyor olacak. Gizemli konular, evlilik/ortaklık dolayısıyla oluşan ortak gelir alanları, kredi-borç-sigorta gibi konular, kişisel dönüşüm ve gelişim ile ilgili konular gündeme gelebilir. Ay Merkür ve Ay Mars uyumlu yerleşimi, iş hayatın ve sosyal statü/sosyal kimlik gelişimi ile gündeme gelmesi muhtemel bu konular açısından yeni fikirler ve motivasyon sağlayabilir.
03 Ocak Çarşamba günü, Ay Yengeç burcunda ilerlemeye devam edecek. Gün içinde gerçekleşecek Ay Güneş uyumlu yerleşimi, evin, hanenin veya ortaklığın gelirlerinin artması adına yeni iş fırsatları oluşturmak veya mevcut işinde ilerleme kaydetmek için uyumlu bir ruh halinde olduğunu gösterir. Akşamüzeri gerçekleşecek Ay Satürn uyumsuz yerleşimi, kişisel ihtiyaç ve önceliklerini ihmal edebileceğini, sürekli çalışmaya ve yatırımlara/gelire odaklandığını anlatır.
04 Ocak Perşembe günü, Ay Aslan burcunda ilerliyor olacak. Gün sonuna kadar Ay’ın yapacağı temel bir açı olmayacağı için genel olarak, geleceğe dair umutlar ve planlar, yurtdışı bağlantılı konular, yüksek öğrenim ile ilgili konular gündeme gelebilir. Kendi ruhunu besleyecek idealler geliştirmek için uygun bir gün olabilir.
05 Ocak Cuma günü, Ay Aslan burcunda ilerlemeye devam edecek. Gün içinde gerçekleşecek Ay Neptün ve Ay Pluto uyumsuz yerleşimi, duygusal ihtiyaçlarını geleceğe dönük umutlar, yüksek öğrenim ve bir anlamda özgürlüğe açılan kapılarda karşılamaya çalıştığın için, kişisel güvenlik ve maddi gelir kaynakların konusunda çok da gerçekçi olmayan flu zeminlerde durabileceğini gösterir. İçi tam doldurulmamış planlar veya aile tarafından onay görmeyen idealler, planlar söz konusu olabilir.
06 Ocak Cumartesi günü, Ay Başak burcunda ilerliyor olacak. Sabah saatlerinde gerçekleşecek Ay Neptün karşıt açısı, duygusal ihtiyaçlarını gidermek için iş hayatınla yoğun bir şekilde ilgilenmen gerekirken, ev hayatın ve hanende birlikte yaşadığın kişilerle olan ilişkilerinde de kopukluklar yaşamana neden olabilir.
07 Ocak Pazar günü, Ay Başak burcunda ilerlemeye devam edecek. Öğle saatlerine doğru gerçekleşecek Ay Güneş kavuşumu, iş-kariyer hayatın ile ilgili amaç ve beklentilerin ile duygusal ihtiyaçlarının örtüştüğünü gösterir. Yeni iş fırsatları ve kariyer planlaması ile ilgili girişimde bulunabilirsin. Akşamüstü Ay Terazi burcuna geçtiğinde sosyal çevre ve arkadaşlarınla vakit geçirmek isteyebilirsin.
OĞLAK BURCU
Merhaba Sevgili Oğlak ve/veya Yükselen Oğlak. Bu hafta,  gündelik rutin hayat, kendi sahip olduğun veya sorumluluğunda olan işler, sağlık, sorumluluğunda çalışanlar ve çalışma arkadaşları, evlilik/ortaklık gibi uzun vadeli ilişkiler, açık düşmanlar, rakipler, danışanlar (akıl soranlar da dahil), evlilik/ortaklık yoluyla elde edilen gelirler üzerindeki konular, sigorta-kredi, miras, borçlar, cinsellik ve cinsel uzuv rahatsızlıkları, içsel/kişisel dönüşüm, gizemli ve kapı ardında kalan konular, yurtdışı bağlantılı iş/kariyer/aşk konuları, yükseköğrenim, hukuk-adalet, kariyer planlaması ile ilgili gelişmeler ön planda olabilir.
2 Ocak Dolunayı, bencil mi yoksa paylaşımcı mı olup olmadığını gözler önüne serecektir. İkili ilişkilerin kriz noktasını anlatan bu dolunay, hem kişisel bazdaki sorumlulukları hem de ikili ilişkilerdeki sorumluluk alanlarını tekrar tekrar gün yüzüne çıkaracaktır.
01 Ocak Pazartesi günü, Ay İkizler burcunda ilerliyor olacak. Çalışma hayatın, iş ortamın ve iş arkadaşlarınla ilgili gelişmeler ön plana çıkabilir, kendini işinde rahat hissedebilirsin. Sabaha karşı gerçekleşecek Ay Merkür ve Ay Mars kare açısı, kendini daha fazla beklenti içine sokmana, kariyerinde yükselmen için aşman gereken başka hedefler geliştirmene neden olabilir. Bu biraz zorlayan ama geliştiren bir aşamadır.
02 Ocak Salı günü, Ay Yengeç burcunda ilerliyor olacak. İkili ilişkiler, evlilik/ortaklık ilişkilerindeki konular, açık düşmanlar ve rakipler ile ilgili konular gündeme gelebilir. Ay Merkür ve Ay Mars uyumlu yerleşimi, hedeflerin ve geleceğe dönük planlarını sevdiğin kişi/eş ya da partner ile paylaşmak arzusunda olduğunu ve planlarına onu da dahil edebileceğini göstermektedir.
03 Ocak Çarşamba günü, Ay Yengeç burcunda ilerlemeye devam edecek. Gün içinde gerçekleşecek Ay Güneş uyumlu yerleşimi, eşin/ortağın/partnerin ile geleceğe dönük hedef ve planları paylaştığını, aynı amaç dahilinde ilerlediğinizi gösterebilir. Akşamüzeri gerçekleşecek Ay Satürn uyumsuz yerleşimi, sen açıktan yürürken ve planlarını göstere göstere paylaşırken, gizli düşmanlarının da plan yaptığını veya seni zorlayacak bazı durumlara maruz bırakabileceğini gösterir.
04 Ocak Perşembe günü, Ay Aslan burcunda ilerliyor olacak. Gün sonuna kadar Ay’ın yapacağı temel bir açı olmayacağı için genel olarak evlilik/ortaklık yoluyla elde edilen gelir konusuna eğilmene, bunu geliştirmek için çaba sarf etmene neden olabilir. Kredi-borç-sigorta ve miras ile  ilgili konuların da gündeme gelme ihtimali olabilir.
05 Ocak Cuma günü, Ay Aslan burcunda ilerlemeye devam edecek. Gün içinde gerçekleşecek Ay Neptün ve Ay Pluto uyumsuz yerleşimi, duygusal ihtiyaçlarını ortak kazanç alanları sayesinde giderdiğinden, bireysel girişimler yapmak veya bireysel başarılara imza atmak konusunda direnç göstermeye devam edebilirsin. Ticaret ile uğraşıyorsan fazla hayalperest tavırlar içerisinde olabilirsin. Ayrıca yakın çevre ve akrabalarınla ilgili de bir miras konusu gündeme gelirse, hayal kırıklığı yaşayabilirsin.
06 Ocak Cumartesi günü, Ay Başak burcunda ilerliyor olacak. Sabah saatlerinde gerçekleşecek Ay Neptün karşıt açısı, geleceğe dönük ideallerin ve eğitim hayallerin ile ilgilenirken, yakın çevrenden çıkması muhtemel çatlak sesler yüzünden kafanı dağıtabilir, ruh halini biraz sarsabilir.
07 Ocak Pazar günü, Ay Başak burcunda ilerlemeye devam edecek. Öğle saatlerine doğru gerçekleşecek Ay Güneş kavuşumu, kariyer hayatına yönelik faaliyetlerin ve amaçların ile duygusal ihtiyaçlarının örtüştüğünü gösterir. Yeni bir yüksek öğrenim, yurtdışı seyahati ve yabancı dil öğrenmek ile ilgili plan ve girişimlerde bulunabilirsin. Akşamüstü Ay’ın Terazi burcuna geçmesiyle, iş arkadaşların ile birlikte vakit geçirmek isteyebilir, onlara planlarından bahsetmek isteyebilirsin.
KOVA BURCU
Merhaba Sevgili Kova ve/veya Yükselen Kova. Bu hafta,  aşk/ flört hayatı, çocuklar, öz yetenekler, hayattan keyif aldığın konular, gündelik rutin hayat, kendi sahip olduğun veya sorumluluğunda olan işler, sağlık, sorumluluğunda çalışanlar ve çalışma arkadaşları, evlilik/ortaklık gibi uzun vadeli ilişkiler, açık düşmanlar, rakipler, danışanlar (akıl soranlar da dahil), evlilik/ortaklık yoluyla elde edilen gelirler üzerindeki konular, sigorta-kredi, miras, borçlar, cinsellik ve cinsel uzuv rahatsızlıkları, içsel/kişisel dönüşüm, gizemli ve kapı ardında kalan konular ile ilgili gelişmeler ön planda olabilir.
2 Ocak Dolunayı, gündelik hayatın, rutin işlerin ve tabiki ihmal edip umursamadığın sağlık sorunlarını gündeme getirebilir. Eğer işlerini düzenli ve aksatmadan gerçekleştiriyorsan bu dönemde büyük sorunlarla karşılaşma ihtimalin düşüktür. Ancak sürekli ertelediğin bir dönem yaşıyorsan bazı sorunlarla ve aksamalarla karşılaşman olasılıklar dahilinde olabilir.
01 Ocak Pazartesi günü, Ay İkizler burcunda ilerliyor olacak. Flört/aşk ilişkileri, hobiler ve çocuklarla ilgili konularda gelişmeler yaşanabilir. Kendini bu alanlarda rahat ve mutlu hissedersin. Sabaha karşı gerçekleşecek Ay Merkür ve Ay Mars kare açısı, bireysel olarak mutlu olduğun şeylere karşılık, ailenin veya birlikteliğinin ortak güvence/maddi alanları hakkında kafa yormana ve zihninin bölünmesine neden olabilir. Bu da kısmi bir huzursuzluk oluşturabilir.
02 Ocak Salı günü, Ay Yengeç burcunda ilerliyor olacak. Çalışma ortamı, iş arkadaşları, sorumluluğunda çalışan / sana hizmet sunan kişiler ile ilgili konular gündeme gelebilir. Ay Merkür ve Ay Mars uyumlu yerleşimi, yuvanın ve hanenin geliri ile ilgili iş yaşantına yön verecek yeni planlar ve motivasyon noktaları geliştirmene olanak sağlayabilir.
03 Ocak Çarşamba günü, Ay Yengeç burcunda ilerlemeye devam edecek. Gün içinde gerçekleşecek Ay Güneş uyumlu yerleşimi, çalışma hayatın ile beslediğin ruhunun, hanenin gelirini geliştirmek için gösterdiğin çalışma çabasıyla uyumlu olduğunu gösterir. Akşamüzeri gerçekleşecek Ay Satürn uyumsuz yerleşimi, iş yaşamındaki rutinden çıkıp hayallerine ve ideallerine yenilik katmak konusunda cesaretinin kırılmasına veya risklerden uzak durmana, maceradan kaçınmana neden olabilir.
04 Ocak Perşembe günü, Ay Aslan burcunda ilerliyor olacak. Gün sonuna kadar Ay’ın yapacağı temel bir açı olmayacağı için genel olarak ikili ilişkiler evlilik/ortaklık, rakipler ve açık düşmanlık gösteren kişiler ile ilgili konular gündemde olabilir. Bu alanlarda gurur ön planda olabilir. Kibir gibi hasletlerden uzak durmaya gayret et.
05 Ocak Cuma günü, Ay Aslan burcunda ilerlemeye devam edecek. Gün içinde gerçekleşecek Ay Neptün ve Ay Pluto uyumsuz yerleşimi, duygusal ihtiyaçlarını evlilik/ortaklık ve rekabet ortamı gibi ikili alanlarda karşıladığın için ve bir anlamda gururlu da olabileceğin için, korkularından arınmak ve kuruntularından kurtulmak için bir çaba sarfetmek konusunda isteksiz olabilirsin. Bu gurur, maddi konularda da ütopik davranmana ve kendini olduğundan farklı lanse etmene neden olabilir.
06 Ocak Cumartesi günü, Ay Başak burcunda ilerliyor olacak. Sabah saatlerinde gerçekleşecek Ay Neptün karşıt açısı, özellikle kredi çekmek konusunda veya evlilik/ortaklık/birliktelik hayatın ile ilgili yapmak istediğin yatırımlar konusunda dikkatli adımlar atman gerektiğini aksi takdirde gereksiz riskler alabileceğini anlatır.
07 Ocak Pazar günü, Ay Başak burcunda ilerlemeye devam edecek. Öğle saatlerine doğru gerçekleşecek Ay Güneş kavuşumu, kişisel dönüşümün ile ilgili hedeflediğin amaçlar ve duygusal ihtiyaçların arasında uyum olduğunu gösterir. Evlilik/ortaklık ile ilgili parasal bir yatırım planı oluşturmana ve uygulamana yardımcı olabilir. Akşamüstü Ay’ın Terazi burcuna geçmesiyle, eşin/partnerin ile ilgili geleceğe dönük planlar yapmak isteyebilir ve hedeflerini paylaşmak isteyebilirsin.
BALIK BURCU
Merhaba Sevgili Balık ve/veya Yükselen Balık. Bu hafta, aile, ebeveynler, yaşadığın hane ve hane içinde bulunanlar, aşk/ flört hayatı, çocuklar, öz yetenekler, hayattan keyif aldığın konular, gündelik rutin hayat, kendi sahip olduğun veya sorumluluğunda olan işler, sağlık, sorumluluğunda çalışanlar ve çalışma arkadaşları, evlilik/ortaklık gibi uzun vadeli ilişkiler, açık düşmanlar, rakipler, danışanlar (akıl soranlar da dahil ile ilgili gelişmeler ön planda olabilir.
2 Ocak Dolunayı, aşk/flört ilişkileri ile ilgili krizleri gündeme getirebilir. Aynı zamanda çocukların varsa onlarla ilgili ihmal edilmiş bazı sorumlulukları ve ertelenmiş işleri / planları tekrar önüne koyabilir. İlişkilerde sorumluluk noktaları da önemli bir kriz konusu oluşturabilir. Ver kurtulculuk yapıyorsan buna kalıcı ve esaslı bir çözüm bulmanı tavsiye ederim.
01 Ocak Pazartesi günü, Ay İkizler burcunda ilerliyor olacak. Ailen, yaşadığın ev ve içindeki hane halkı ile ilgili gelişmeler ön plana çıkabilir. Ev ile ilgili konularla ilgilenmek, evde olmak ilgini çekebilir seni mutlu edebilir. Sabaha karşı gerçekleşecek Ay Merkür ve Ay Mars kare açısı, eğer varsa eş/ortak ile ilgili sorunlar hakkında konuşmak istemeyişine işaret edebilir. Olası bir tartışmada gönül kırıcı bazı sözler sarf edebilirsin.
02 Ocak Salı günü, Ay Yengeç burcunda ilerliyor olacak. Flört/aşk ilişkileri, hobiler, çocuklar ile ilgili konular gündeme gelebilir. Ay Merkür ve Ay Mars uyumlu yerleşimi, hoşlandığın kişiye evlenme teklifinde bulunmak veya evlilik planı oluştumak için doğru zaman olabilir. Ay Yengeç’in yöneticisi olduğu ve ev temasıyla ilgili olduğu için, yuva kurmak temasını ön plana çıkarabilir.
03 Ocak Çarşamba günü, Ay Yengeç burcunda ilerlemeye devam edecek. Gün içinde gerçekleşecek Ay Güneş uyumlu yerleşimi, ikili ilişkiler aşk/flört, çocuklar ve hobiler ile ilgili konularda eşin/patnerin ile uyumlu bir ruh halinde olduğunu gösterir. Akşamüzeri gerçekleşecek Ay Satürn uyumsuz yerleşimi, duygusal ihtiyaçlarını özel ilişkiler yoluyla gidermek isterken iş-kariyer hayatın ile ilgili sorumluluklarını ertelemene ya da kaçınmana neden olabilir.
04 Ocak Perşembe günü, Ay Aslan burcunda ilerliyor olacak. Gün sonuna kadar Ay’ın yapacağı temel bir açı olmayacağı için genel olarak, çalışma hayatı, iş ortamı, çalışmasından sorumlu olduğun kişiler, sana bağlı çalışan kişiler/hizmetliler ile ilgili gelişmeler ön planda olabilir. Çalışma ortamında takım liderliği yapman veya iş arkadaşlarına motivasyon çalışmaları yapman gerekebilir. Sorumlulukların artık kendini daha fazla hissettireceği bir dönemin içinde olduğunu hatırlatmak isterim.
05 Ocak Cuma günü, Ay Aslan burcunda ilerlemeye devam edecek. Gün içinde gerçekleşecek Ay Neptün ve Ay Pluto uyumsuz yerleşimi, duygusal ihtiyaçlarını çalışma ortamı ve gündelik işlerinle giderdiğin için, idealize ettiğin konularda harekete geçmek adına pek de istekli olamadığını gösterir. Sorumluluk almak da pek işine gelmeyebilir. Kendin ve kişiliğin hakkında ütopik fikirler geliştirebilir, kendini ve meziyetlerini olduğundan daha büyük ve abartılı değerlendirebilirsin.
06 Ocak Cumartesi günü, Ay Başak burcunda ilerliyor olacak. Sabah saatlerinde gerçekleşecek Ay Neptün karşıt açısı, ikili ilişkiler ve partnerinle ilgili konulara eğilmekten kendini ihmal etme ihtimalinin olduğunu anlatabilir. İlişkinin beklentilerini karşılamaya çalışmaktan kendi ihtiyaçlarını unutabilirsin. Vericilik sınırlarını abartmaya yatkın olduğun için kendinden fazla ödün vermemeni tavsiye ederim.
07 Ocak Pazar günü, Ay Başak burcunda ilerlemeye devam edecek. Öğle saatlerine doğru gerçekleşecek Ay Güneş kavuşumu ikili ilişkiler ve evlilik/ortaklık hayatı ile ilgili beklenti ve amaçlarının, duygusal ihtiyaçların ile uyuştuğunu gösterir. İkili ilişkiler, evlilik/ortaklık konuları ile ilgili plan ve girişimlerde bulunabilirsin. Akşamüstü Ay’ın Terazi burcuna geçmesiyle birlikte içsel dönüşümün ile ilgili zihinsel bir muhakeme yapma ihtiyacı hissedebilirsin.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

VENÜS – NEPTÜN KARŞIT AÇISI “KIRMIZI BAŞLIKLI KIZ VE KURT”

JUNO - KUZEY AY DÜĞÜMÜ KAVUŞUM / NEPTÜN ÜÇGENİ