29 OCAK - 04 ŞUBAT 2018 HAFTALIK YORUMLAR

29 OCAK – 04 ŞUBAT HAFTALIK YORUMLAR

KOÇ BURCU

Merhaba Sevgili Koç ve/veya Yükselen Koç. Bu hafta genel olarak yaşadığın ev, aile, ebeveynler, hanede yaşayanlar, aşk/flört ilişkileri, çocuklar, hobiler, hayattan keyif aldığın konular, gündelik rutin işler, sağlık, çalışma ortamı ve çalışma arkadaşları, evlilik/ortaklık gibi uzun vadeli ikili ilişkiler, rakipler, açık düşmanlar ile ilgili gelişmeler, gündeminde ön plana çıkabilir.

Haftaya damgasını vuracak olan Venüs Jüpiter gergin açısı, harcama kalemlerinin ve ihtiyaç dışı giderlerin kontrol dışı artışını gündeme getirebilir. Nerede durman gerektiğini bilemeyebilir, sosyal organizasyonlar ve arkadaşlar için sorumsuzca para harcamaya kalkabilirsin.

31 Ocak saat 16:27’de Aslan burcunda gerçekleşecek dolunay (ve Ay Tutulması), ilişkiler alanında kendi isteklerini kabul ettirme, kendi beğenilerine göre kararlar alma ve bu alanlarda ihtiyaç duyduğun şeylere kendi başına erişmen anlamında seni bir karar aşamasında bırakabilir. İlişkide olduğun kişinin bencilce tavırlar içinde olduğunu düşünüyorsan, kendini bir tartarak ve ilişkideki yeri yeniden tanımlayarak bir neticeye varmak isteyebilirsin.

29 Ocak Pazartesi günü, Ay Yengeç burcunda ilerliyor olacak. Ay Satürn karşıt açısı, iç dünya ile dış dünya arasında bir gerilim, bir içe kapanma durumu oluşturabilir. Ev ile iş hattı arasında bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Hayatındaki veya çevrendeki kadın figürleri ile bazı sorunlar ve itişmeler yaşayabilirsin. Eş, aile bireyleri ve sevgili ile olan diyaloglara dikkat etmeni tavsiye ederim.

30 Ocak Salı günü, Ay Yengeç burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Pluto karşıt açısı, yine dış kimlik sorumlulukları ile içe dönük enerjiler arasında bir gelgit oluşturabilir. İşine mi aşıksın evine mi? Çalışmak mı istiyorsun evde mi oturmak? Ay Yengeç evcimen bir enerji olmasına rağmen sana uygun bir hissiyat vermeyecektir. Bu yüzden genel olarak düzeltmek istediklerine odaklan.

31 Ocak Çarşamba günü, Ay Aslan burcunda ilerliyor olacak. Ay Mars uyumlu açısı, geleceğe yönelik hedef ve planlar konusunda motive olup hareket edebileceğini gösteriyor. Yükseköğrenim, yurtdışı bağlantılı herhangi bir konu ile ilgili seyahat etmek durumunda kalabilirsin. Yeteneklerini geleceğe dönük bir projeye dönüştürebilirsin. Yeni bir aşk ilişkisi gündeme gelebilir.

01 Şubat Perşembe günü, Ay Aslan burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Venüs karşıt açısı, bir yandan günün ve anın keyfini çıkarmak isteyen, biraz bencil ve vurdumduymaz bir enerji aşılarken diğer yandan sana ihtiyacı olan arkadaşlarının yardım çağrıları ile boğuşurken buluverebilirsin kendini.
02 Şubat Cuma günü, Ay Başak burcunda ilerliyor olacak. Ay Satürn uyumlu açısı, çalışma disiplini kazanmak ve eksik bıraktığın işleri tamamlamak için ciddi bir motivasyon sağlayabilir. En azından bugün kalbin gündelik hayatın akışı içinde atıyor olacak diyebilirim. İlişkiler konusunda da sınırlarını bilen ve “mesafeli yakınlık” kuracağın ölçülü bir gün seni bekliyor.

03 Şubat Cumartesi günü, Ay Başak burcunda ilerlemeye devam edecek. Sosyal kimliğini dönüştürmeye ve hayatın dinamiklerine karşı olan bakış açını değiştirmek istiyorsan, Ay’ın bu konumu seni zorlasa da dilersen yardımcı olacaktır. Ay Neptün karşıt açısı gün içinde biraz kafa karışıklığı ve dağınıklığı yaratabilir.

04 Şubat Pazar günü, Ay Terazi burcunda ilerliyor olacak. Ay’ın bu konumu ilişkilerdeki empatik ve ince fikirli ruh halini “hortlattığı” için bu aslında tam olarak sana uygun bir enerji değil. Ay Merkür uyumlu açısı, sosyal ve ikili ilişkilerinde nazik, kibar ve uyum arayışı içinde olacağını gösteriyor. Haftasonunda sevdiklerinle birlikte vakit geçirmek için bence çok güzel bir enerji hakim!

BOĞA BURCU

Merhaba Sevgili Boğa ve/veya Yükselen Boğa. Bu hafta genel olarak, yakın çevre, akrabalar ve kardeşler, eğitim, kısa süreli seyahatler, yaşadığın ev, aile, ebeveynler, hanede yaşayanlar, aşk/flört ilişkileri, çocuklar, hobiler, hayattan keyif aldığın konular, gündelik rutin işler, sağlık, çalışma ortamı ve çalışma arkadaşları ile ilgili gelişmeler, gündeminde ön plana çıkabilir.

31 Ocak saat 16:27’de Aslan burcunda gerçekleşecek dolunay (ve Ay Tutulması), aile içinde bazı konuların neticelenmesi için gerekli zemini hazırlayabilir. Uzun zamandır süregelen bir konu üzerinde mutabakata varmak gerekebilir. Hane içinde sadece kendi isteklerine odaklanmış ve bencilce yaşamaya çalışan kişi ya da kişiler varsa, bunlarla ilgili bir karara varmak ve bir dizi önlemler almak isteyebilirsin.

29 Ocak Pazartesi günü, Ay Yengeç burcunda ilerliyor olacak. Ay Satürn karşıt açısı, “gitmek mi zor kalmak mı?” temaları arasında bir gün geçirmene neden olabilir. Geleceğe yönelik hedefler arasında, ayağı yere basan sağlam hatlar kurmak anlamında önemli adımlar atabilirsin. Diğer yandan yakın çevrenden sana ve ilgine ihtiyaç duyan birileri çıkabilir. Senin de duygusal desteğe ihtiyacın olabilir.

30 Ocak Salı günü, Ay Yengeç burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Pluto karşıt açısı da, uzun zamandır yerleştirmeye, değiştirmeye ve dönüştürmeye çalıştığın konular ile ilgili de fazla duygusal bir tavır takınmana neden olabilir. Aslında bu bir yandan duygusal boşluk hali gibidir. Hayatında olan kadınlarla olan ilişkine bugün dikkat et.

31 Ocak Çarşamba günü, Ay Aslan burcunda ilerliyor olacak. Ay Mars uyumlu açısı, biraz spiritüel bir yolculuğun cesur zamanlarını yaşama özgüveni verebilir. Ailesel sorunları çözmek, geçmişten gelen takıntıların kökenine inmek için güzel bir gün olabilir. Yaşadığın yer / ev için yatırım yapmak da bugünün konuları arasında yer alabilir.

01 Şubat Perşembe günü, Ay Aslan burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Venüs karşıt açısı evde keyif yapmak ile dışarıda icat yapmak arasında çok alakasız bir hat üzerinde kalmana neden olabilir. Ay’ın bu konumu keyif alanlarını ve evde tembellik yapmayı anlatırken, Venüs’ün konumu dışarıda macera aramana da neden olabilir.

02 Şubat Cuma günü, Ay Başak burcunda ilerliyor olacak. Ay Satürn uyumlu açısı, geleceğe dönük hedefler ve planlarla ilgili derin ve detaylı düşünceler içinde olabileceğini anlatır. İkili ilişkilerine karşı olan bakış açında da istikrar, düzen ve ciddiyet hakim olabilir. Sıradan olmayan ciddi bir hobini ya da yeteneğini geleceğine taşımak ve meslek olarak kullanmak isteyebilirsin.

03 Şubat Cumartesi günü, Ay Başak burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Neptün karşıt açısı, sosyal ilişkiler, arkadaşlıklar ve ortak yürütülen projeler anlamında bazı karışıklıklar yaşamana neden olabilir. Güven problemi yaratacak bazı gelişmeler yaşayabilirsin. Arkadaşların tarafından aldatıldığını veya kandırıldığını öğrenmen de olasılıklar arasında görünüyor.

04 Şubat Pazar günü, Ay Terazi burcunda ilerliyor olacak. Ay’ın bu konumu gündelik hayatın akışı içerisinde daha nazik, empati kurabilen bir kimliğe bürünebileceğini gösteriyor. Bir Boğa için karşı tarafın konforunu düşünmek alışılmışın dışında bir durum. Ay Merkür uyumlu açısı, en azından sosyal kimliğine yansıyan kısmında bunu gözlemleyebileceğini gösteriyor.

İKİZLER BURCU

Merhaba Sevgili İkizler ve/veya Yükselen İkizler. Bu hafta genel olarak, maddi kazanç, kendini güvende hissettiğin maddi ve manevi değerler, yakın çevre, akrabalar ve kardeşler, eğitim, kısa süreli seyahatler, yaşadığın ev, aile, ebeveynler, hanede yaşayanlar, aşk/flört ilişkileri, çocuklar, hobiler, hayattan keyif aldığın konular ile ilgili gelişmeler, gündeminde ön plana çıkabilir.

31 Ocak saat 16:27’de Aslan burcunda gerçekleşecek dolunay (ve Ay Tutulması), yakın çevre, akraba ve kardeşlerle olan ilişkilerinde bazı sorgulamaları beraberinde getirebilir. Bu çevre içerisinde seninle ilişkide olan ve bencilce tavırları yüzünden seni bezdirmiş kişi ya da kişiler varsa, bu durum ile ilgili bir önlem alman gerekebilir. Artık bir set çekmen ve nihai bir karar alman gelecekte oluşması daha büyük problemlerin önüne geçmeni sağlayabilir.

29 Ocak Pazartesi günü, Ay Yengeç burcunda ilerliyor olacak. Ay Satürn karşıt açısı, paranı nereye harcayacağın konusunda bocalama yaşamana neden olabilir. Sen kendi alanını korumak isterken bazı borçlar gündeme gelebilir. Ertelenmiş sorumluluklar ve atlanmış bazı durumlar, bugün yol su elektrik olarak sana dönebilir.

30 Ocak Salı günü, Ay Yengeç burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Pluto karşıt açısı bazı duygusal belirsizlikler içinde olmana sebebiyet verebilir. Güven duygusunun zedelenmesi ile karşı karşıya kalabilirsin. Bu bazen kendini herhangi bir yere ait hissetmediğin ile ilgili duyguları da alevlendirebilir. Finansal anlamda mantık dışı hareketler yapma ihtimalin olduğu için bugün alışverişe çıkmaya niyetlenmeden önce ihtiyaçlarını gözden geçir bence.

31 Ocak Çarşamba günü, Ay Aslan burcunda ilerliyor olacak. Ay Mars uyumlu açısı, onarılması düzeltilmesi gereken ilişki ağları varsa bunların üzerine gitmek için mükemmel bir gün olabilir. Ayrıca yakın çevren ile birlikte bir seyahate katılmak durumunda olabilirsin. Yeni bir dil veya eğitim almak için de ideal bir başlangıç günü olabilir.

01 Şubat Perşembe günü, Ay Aslan burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Venüs karşıt açısı, geleceğe dönük hedef ve planlar anlamında iyimser ötesi bir bakış açısına sahip olup yüksekten uçmana neden olabilir. Yurtdışı kaynaklı bir aşk ya da maddi kazanç ihtimali varsa, gurur yaparsan kaybedebilirsin. Gururu bir kenara bırak ve biraz kafanı çalıştır derim ben. Bu işin arkası güzel bir şeye benziyor.

02 Şubat Cuma günü, Ay Başak burcunda ilerliyor olacak. Ay Satürn uyumlu açısı, genelde bakmaktan pek hoşlanmadığın ve geçiştirdiğin iç dünyana şöyle bir yakından bakma fırsatı verebilir. Aile, yaşadığın ev ve hane halkı ile ilgili konular ön plana çıkabilir. Evdeki meseleler ya da evde yaşayan kişilerin hayatı ile ilgili bazı konulara detaylı yaklaşımlar sergilemen gerekebilir. Ev ile ilgili bir tadilat işi veya değişiklik ortaya çıkabilir.

03 Şubat Cumartesi günü, Ay Başak burcunda ilerlemeye devam edecek. Gün içinde gerçekleşecek Ay Neptün karşıt açısı, ev ile sosyal yaşantın arasında bir denge bozukluğu meydana getirebilir. Kafa olarak dalgın bir gün geçirebilirsin. Bazı şeyleri aklında tutmakta zorlanabilirsin. Öte yandan içe kapanmak ve sezgisel yönünü kullanmak için olumlu bir tablo ortaya çıkabilir.

04 Şubat Pazar günü, Ay Terazi burcunda ilerliyor olacak. Aşk/flört ilişkileri, çocuklar, kişisel yetenekler anlamında yoğunlaşacağın bir gün yaşayabilirsin. Ay Merkür uyumlu açısı, gün içinde ahenk, uyum ve denge arayışında olacağını gösterir. İkili ilişkilerinde de yumuşak ve zarif yaklaşımlar sergileyebilirsin. Kendini ifade ediş biçimin gayet dostane ve gönül çelen bir havada olacaktır. Hovarda ruhuna tam uygun yani.

YENGEÇ BURCU

Merhaba Sevgili Yengeç ve/veya Yükselen Yengeç. Bu hafta genel olarak, duygusal ihtiyaçlar, kendini direkt olarak ortaya koyduğun alanlar, fiziksel görünümün, maddi kazanç, kendini güvende hissettiğin maddi ve manevi değerler, yakın çevre, akrabalar ve kardeşler, eğitim, kısa süreli seyahatler, yaşadığın ev, aile, ebeveynler, hanede yaşayanlar ile ilgili gelişmeler, gündeminde ön plana çıkabilir.

31 Ocak saat 16:27’de Aslan burcunda gerçekleşecek dolunay (ve Ay Tutulması), finansal anlamda kendi kararlarını ve bağımsız ilerleyişin için gerekli hazırlıkları yapman için bir dönüm noktası yaşatabilir. Özellikle birilerine bağlı bir gelirin varsa (ortaklık ya da başkalarının paralarını yöneten bir kişi olarak çalışıyorsan) bu dolunay sende bireysellik alarmlarını çaldırabilir diye düşünüyorum.

29 Ocak Pazartesi günü, Ay Yengeç burcunda ilerliyor olacak. Ay Satürn karşıt açısı, özellikle ikili ilişkiler alanında zorlanma, kısıtlanma ve nasıl davranacağını bilememe gibi bazı ifade problemlerine yol açabilir. Kadın figürleri ile bazı tartışmalar ve anlaşmazlıklar yaşanabilir.

30 Ocak Salı günü, Ay Yengeç burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Pluto karşıt açısı, halihazırda devam eden dönüşüm sürecinde, ilişkiler boyutu ile ilgili kendine karşıdan bakabilme fırsatı tanıyabilir. Duygusal açıdan aynı zamanda patlamaya hazır bir bomba gibi de hissedebilirsin. Arzuların kontrol dışı ve “tavan” çizgide olabilir.

31 Ocak Çarşamba günü, Ay Aslan burcunda ilerliyor olacak. Ay Mars uyumlu açısı, yeni çalışma stilleri ve yeni kazanç kapıları oluşturmak açısından verimli bir gün yaşamanı sağlayabilir. Finansal konular ve maddi gelirini ilgilendiren işinle ilgili durumlar yoğunluk kazanabilir. Sabah saatlerinde gerçekleşecek Ay Neptün uyumsuz yerleşimi, finansal konular ile ilgili idealize ettiğin konularda çekingen tavırlar sergilemene ve hayal kurmayı bir kenara bırakarak, kendini güvence altında tutma eğilimine yönelmene neden olabilir.

01 Şubat Perşembe günü, Ay Aslan burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Venüs karşıt açısı, finansal anlamda fazla iyimser ve kontrolsüz tavırlar içinde olmana neden olabilir. Çalışma hayatın ve maddi gelirin ile ilgili konularda ciddi atılımlar yapmak ve ciddi kararlar almak anlamında fırsatlar karşına çıkabilir. Yeni bir ev almak konusunda fikrin varsa, bu yönde bir maddi imkan oluşabilir veya mevcut imkanların iyileşmesi söz konusu olabilir. Duygusal açıdan kendini ciddi ve net ifade eden, sorumluluklarını bilen bir ruh hali içerisinde olabilirsin.

02 Şubat Cuma günü, Ay Başak burcunda ilerliyor olacak. Yakın çevre, akraba ve kardeşler ile ilgili konular ön plana çıkabilir. Ticaret ile ilgileniyorsan, yaptığın işinle ilgili özel olarak ilgilenmen gereken konular ortaya çıkabilir. Sana iyi gelen/gelmeyen kişileri de ayırmak için iyi bir enerji olabilir. Ay Satürn uyumlu açısı, kalıcı, sağlam, istikrarlı ilişkiler ve ortaklıklar kurmak için uygun bir enerji oluşturabilir.

03 Şubat Cumartesi günü, Ay Başak burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Neptün karşıt açısı, hayaller ve gerçekler arasında bir uçurum açılmasına, iyimserlik dozunu kaçırmaya etki edebilir. Ticaret ile uğraşanların veya alışverişe çıkanların dikkatli olması gereken bir gün diyebilirim. Aldanma enerjisi ziyadesiyle fazla.

04 Şubat Pazar günü, Ay Terazi burcunda ilerliyor olacak. Aile içi temalar, konuşmalar, aile içinde çözülmesi gereken meseleler ve ev içinde yapılacak işler için uygun bir gün olabilir. Ay Merkür uyumlu açısı, kendi iç dünyanla iletişim kurmak, karmayı ve ruhu şifalandırmak için uygun bir enerji oluşturabilir. Aile bireyleri ile bir arada olmak için iyi olduğu kadar kendi içsel yolculuğun için daha uygun bir enerji olduğunu düşünüyorum.

ASLAN BURCU

Merhaba Sevgili Aslan ve/veya Yükselen Aslan. Bu hafta genel olarak, rüyalar, kontrolün dışında gelişen olaylar, gizli düşmanların hareketleri, duygusal ihtiyaçlar, kendini direkt olarak ortaya koyduğun alanlar, fiziksel görünümün, maddi kazanç, kendini güvende hissettiğin maddi ve manevi değerler, yakın çevre, akrabalar ve kardeşler, eğitim, kısa süreli seyahatler ile ilgili gelişmeler, gündeminde ön plana çıkabilir.

31 Ocak saat 16:27’de Aslan burcunda gerçekleşecek dolunay (ve Ay Tutulması), bireysel isteklerin ve arzuların konusunda nerede olduğunu görebilmen için şöyle dönüp kendine bakma şansı tanıyabilir. Bazen sınırı geçtiğini ve bencillik içinde olduğunu göremeyebilirsin. Eğer ilişkilerinde bu tür şeylerden şikayet alıyorsan, çizgilerini bu dolunayda yeniden belirleyebilirsin.

29 Ocak Pazartesi günü, Ay Yengeç burcunda ilerliyor olacak. Gece saatlerinde gerçekleşecek Ay Neptün uyumlu yerleşimi, kişisel dönüşüm, kendi ruhunda aydınlığa çıkmayı bekleyen konular, evlilik/ortaklık gibi birlikteliklerden doğan gelirler/yatırımlar ile ilgili konularda hayalperest ve sezgisel tavırlar sergileyebileceğini gösterir. Gizemli konulara karşı ilgin oluşabilir. Ay Satürn karşıt açısı, baş bölgesi ve mental bazı sorunları beraberinde getirebilir.

30 Ocak Salı günü, Ay Yengeç burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Pluto karşıt açısı, gün içinde etrafındaki ya da çalışma ortamındaki kişilerle güç savaşına / dalaşına girmene etki edebilir. Ay Jüpiter uyumlu açısı, aile içindeki bireylere / ebeveynlere şevkat ve samimiyetle yaklaşmak için uyumlu bir enerji oluşturabilir.

31 Ocak Çarşamba günü, Ay Aslan burcunda ilerliyor olacak. Ay Mars uyumlu açısı, gerek aşk ilişkilerinde gerekse hayattan keyif aldığın tüm konularla ilgili hem girişken, hem cesur hem de gayet kendini motive olmuş hissetmene etki edecektir.

01 Şubat Perşembe günü, Ay Aslan burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Pluto uyumsuz yerleşimi, kendini ziyadesiyle zevk aldığın/rahat ettiğin şeylerin içine bırakmak isteği oluşturarak, gündelik sorumluluklarından uzaklaşma isteği verecektir. Ay Venüs karşıt açısı da ikili ilişkilerde zorlanmaları ve mesafe açılımına neden olabilir.
02 Şubat Cuma günü, Ay Başak burcunda ilerliyor olacak. Maddi gelir, finansal yatırımlar ve kişisel maddi güvenlik alanları ile ilgili konular vurgu kazanabilir. Gelir gider durumunu mercek altına almak isteyebilirsin. Harcama kalemlerini düzenlemek isteyebilirsin. Ay Satürn uyumlu açısı, sağlığın ile ilgili bazı tetkikler yaptırmak istemeni ve bu şekilde “içinin rahat” olmasını sağlayabilir. Kendini güvende ve aidiyet içinde hissetme duygun ön planda olabilir.

03 Şubat Cumartesi günü, Ay Başak burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Pluto uyumlu açısı, örneğin bir diyet programına başladıysan veya başlamayı düşünüyorsan, bunu bir yaşam tarzı haline getirmek için uygun bir enerji alanı oluşturabilir. Öte yandan finansal güvenlik ihtiyacını ziyadesiyle düşüneceğin bir gün olabilir.

04 Şubat Pazar günü, Ay Terazi burcunda ilerliyor olacak. Yakın çevre, akrabalar ve kardeşlerle ilgili konular ön plana çıkabilir. Eğitim, ticaret ve kısa süreli seyahatler de gündeme gelme ihtimali olan konulardan bazıları. Ay Merkür uyumlu açısı, ikili ilişkilerde “tatlı dil yılağını deliğinden çıkartır” dedirtecek kadar iddialı olmanı sağlayabilir.

BAŞAK BURCU

Merhaba Sevgili Başak ve/veya Yükselen Başak. Bu hafta genel olarak, sosyal çevre ve arkadaşlıklar, organizasyonlar, ortak yürütülen projeler, rüyalar, kontrolün dışında gelişen olaylar, gizli düşmanların hareketleri, duygusal ihtiyaçlar, kendini direkt olarak ortaya koyduğun alanlar, fiziksel görünümün, maddi kazanç, kendini güvende hissettiğin maddi ve manevi değerler ile ilgili gelişmeler, gündeminde ön plana çıkabilir.

31 Ocak saat 16:27’de Aslan burcunda gerçekleşecek dolunay (ve Ay Tutulması), zihninin arka planında dönen ama uzun zamandır da anlam veremediğin, belki de arkandan iş çevirildiğini düşündüğün birçok konu üzerinde aydınlanma yaşayabileceğini gösterebilir. Böylece kuruntular ve vesveselerin temelde nereye uzandığını gözlemleyebilme şansı elde etmiş olursun.

29 Ocak Pazartesi günü, Ay Yengeç burcunda ilerliyor olacak. Gece saatlerinde gerçekleşecek Ay Neptün uyumlu yerleşimi, sosyal çevre ve ikili ilişkilerinde uyum ve sıcaklık oluşturacaktır. Bunun yanında geleceğe dönük planlarını eşinle/ortağınla paylaşmak ve hedefleri büyütmek isteyebilirsin. İdeal eşini/partnerini bulmak için de uyumlu bir enerjidir.

30 Ocak Salı günü, Ay Yengeç burcunda ilerlemeye devam edecek.  Ay Pluto karşıt açısı, kendini sosyal çevre/arkadaşlıklar içinde rahat, duygusal yönden tatmin olmuş hisler içinde olmak konusunda zorlayabilir. Bu anlamda kendini ifade etmekte de zorlanabilirsin.  Bir organizasyona/davete katılabilir, bu ortamda da yakınlık duyacağın biri ile tanışabilirsin ama bu kişiye uç duygularla yaklaşmaya çalışabilir, aşırılığa gidebilirsin.

31 Ocak Çarşamba günü, Ay Aslan burcunda ilerliyor olacak. Akşamüstü saatlerinde gerçekleşecek olan Ay Pluto uyumsuz yerleşimi, ikili ilişkiler/çocuklar gibi sorumluluk alanlarında ilgisiz davranmana ve gevşemene neden olabilir. Bazı şeyleri göz ardı etmek isteyebilir, durumları irdelemek yerine sadece kendi haklılığını ilan edebilirsin.

01 Şubat Perşembe günü, Ay Aslan burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Venüs karşıt açısı, kendini yuvanda/evinde/ailenle birlikte güvende ve mutlu hissetmen konusunda bazı şüphe ve uyumsuzlukları da beraberinde getirebilir. İkili ilişkilerinde de güven arayışı ve uyumlanma çabanın olacağını söyleyebilirim. Aslında bu yerleşim burcunun doğasına çok da yakın bir durum olmayacağı için kendini bazı “kabuller” yüzünden pişman hissedebilirsin.

02 Şubat Cuma günü, Ay Başak burcunda ilerliyor olacak. Duygusal ihtiyaçlarının ön planda olacağı, kendini direkt olarak mercek altına almak isteyeceğin bir gün yaşayabilirsin. Kişisel olarak kendine yapmak istediğin yatırımlar ve sağlık ile ilgili her ne konu varsa bugün ilgilenmek için uygun olabilir. İlişkilerde de biraz eleştirel bir yaklaşım sergileyebilirsin.

03 Şubat Cumartesi günü, Ay Başak burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Pluto uyumlu açısı, özellikle dün bahsi geçen konularla ilgili daha girişken tavırlar içinde olmana ve bu konularla ilgili kendini daha motive edilmiş hissetmene neden olabilir. Ayrıca daha eleştirel ve dobra bir dile sahip olabileceğini de eklemek isterim.

04 Şubat Pazar günü, Ay Terazi burcunda ilerliyor olacak. Maddi kazanç ve finansal durum ile ilgili konular vurgu kazanabilir. Bu konudaki denge arayışın ön plana çıkacaktır. Gelir/gider dengesi üzerine çalışma yapabilir bu durumları iyileştirmek ve geliştirmek için neler yapabileceğin üzerine fikir yürütebilirsin. Ay Merkür uyumlu açısı, yeni kazanç kapıları açacak fikirler üzerine çalışmana olanak sağlayabilir.

TERAZİ BURCU

Merhaba Sevgili Terazi ve/veya Yükselen Terazi. Bu hafta genel olarak, iş-kariyer, sosyal kimliğinle ön plana çıktığın alanlar, sosyal çevre ve arkadaşlıklar, organizasyonlar, ortak yürütülen projeler, rüyalar, kontrolün dışında gelişen olaylar, gizli düşmanların hareketleri, duygusal ihtiyaçlar, kendini direkt olarak ortaya koyduğun alanlar, fiziksel görünümün ile ilgili gelişmeler, gündeminde ön plana çıkabilir.

31 Ocak saat 16:27’de Aslan burcunda gerçekleşecek dolunay (ve Ay Tutulması), özellikle, sosyal çevre ilişkilerin anlamında, bencil olmakla nitelendirdiğin kişi ya da kişilerle olan ilişkilerini yeniden düzenleme veya sonlandırma kararları almana yardımcı olabilir. Sen bu ilişkinin içinde neredesin, onların rolleri nelerdir, verici bir insan olduğun için onların şımarmasına sen mi neden oluyorsun yoksa onlar mı kötü niyetli bunları bir irdeleyebilirsin.

29 Ocak Pazartesi günü, Ay Yengeç burcunda ilerliyor olacak. Gece saatlerinde gerçekleşecek Ay Neptün uyumlu yerleşimi, sosyal statünü/kimliğini değiştirecek, terfi ettirecek ya da yeni iş fırsatlarını ortaya çıkaracak bir fikrin ortaya çıkmasını sağlayabilir. Kadınlar için evlilik konusu gündemde olabilir. Gündelik hayatın akışını renklendirecek duygusal yakınlaşmalar da söz konusu olabilir.

30 Ocak Salı günü, Ay Yengeç burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Pluto karşıt  açısı, çekince duyduğun ve belki de girmeye cesaret edemediğin alanlarda iş yapmak, çekince duyduğun kişilerle iletişime/etkileşime geçmek konusunda sana motivasyon sağlayabilir. Tabi bu motivasyonun üst sınırı olmayacağı için, sınırları zorlamak ve duygusal davranışlarda gelgitler yaşama olasılığın da yüksek gözüküyor.

31 Ocak Çarşamba günü, Ay Aslan burcunda ilerliyor olacak. Akşamüstü saatlerinde gerçekleşecek olan Ay Pluto uyumsuz yerleşimi, ev ve aile ile ilgili sorumluluklardan uzaklaşarak biraz arkadaşlarla/sosyal çevre ile vakit geçirme arzunu tetikleyebilir. Aslında yapı olarak keyif ve sohbet insanı olduğunu biliyoruz ancak aklının köşesinde bekleyen sorumluluklar rahat etmene engel olabilir. İkili ilişkilerde baskıcı ve kontrolcü davranmaya çalışabilirsin.

01 Şubat Perşembe günü, Ay Aslan burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Venüs karşıt açısı, kalıcı sağlam arkadaşlıklar oluşturmak, ilişkileri pekiştirmek için uygun bir zaman dilimi oluşturamayabilir. Çevrenle olan ilişkilerinde, aklından geçenler neyse dürüst ve doğru bir şekilde yaklaştığın sürece meyvesini toplayabileceğini düşünüyorum.

02 Şubat Cuma günü, Ay Başak burcunda ilerliyor olacak. Ay’ın bu konumunda çok rahat ettiğin söylenemez. Daha çok bilinçaltında birikmiş olan düşünceler, korkular ve iraden dışında gelişen ve kontrol edemediğini düşündüğün konular gündemi meşgul edebilir. Ay Satürn uyumlu açısı, geçmişten gelen travmaları ve ailesel sorunları iyileştirmek ve üzerine gitmek için iyi bir zaman dilimi yaratabilir.

03 Şubat Cumartesi günü, Ay Başak burcunda ilerlemeye devam edecek. Gün içinde gerçekleşecek Ay Pluto uyumlu açısı, dün bahsi geçen konuların yanında, zihninin içinde bir mücadele içinde olmana ve kendi kendine tartışmana da neden olabilir. Aslında bu bir yandan kaçındığın konuların üzerine gitmen için de bir fırsat olabilir.

04 Şubat Pazar günü, Ay Terazi burcunda ilerliyor olacak. Duygusal açıdan kendini daha rahat ve uyumlu hissedeceğin bir gün olabilir. Ay Venüs kavuşumu, uyum, ahenk ve denge arayışında olabileceğini gösterir.  İkili ilişkilerde de gayet nazik, anlayışlı ve keyif arayan bir ruh hali içinde olabilirsin.

AKREP BURCU

Merhaba Sevgili Akrep ve/veya Yükselen Akrep. Bu hafta genel olarak, geleceğe yönelik hedefler, yurtdışı bağlantılı iş/eğitim/aşk konuları, yabancı dil, iş-kariyer, sosyal kimliğinle ön plana çıktığın alanlar, sosyal çevre ve arkadaşlıklar, organizasyonlar, ortak yürütülen projeler, rüyalar, kontrolün dışında gelişen olaylar, gizli düşmanların hareketleri ile ilgili gelişmeler, gündeminde ön plana çıkabilir.

31 Ocak saat 16:27’de Aslan burcunda gerçekleşecek dolunay (ve Ay Tutulması), iş kariyer hayatın ve sosyal kimliğin ile ilgili bireysel alman gereken kararlar üzerine düşünmene yardımcı olabilir. Toplumsal kimliğinde herkese çokça yetişmeye çalışan gizli bir kahraman mısın yoksa açık açık kendi isteklerini yerine getirebilen bir insan mısın? Bunların sorgularını yap ve biraz öne çıkmaya çalış.

29 Ocak Pazartesi günü, Ay Yengeç burcunda ilerliyor olacak. Gece saatlerinde gerçekleşecek Ay Neptün uyumlu yerleşimi, kendi burcunla da uyumlu bir yerleşim olmasından ötürü, sanatsal ve estetiksel açıdan tam bir yaratıcılık ilhamı içinde olabileceğini gösterir. Bu saatlerde ayakta olursan, muhteşem ürünler ve beceriler sergileyebilir, duygularını sevdiklerine en şairane duygularla ifade edebilirsin. Rüyaların da ilginç olabilir.

30 Ocak Salı günü, Ay Yengeç burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Satürn karşıt açısı, ideallerini ve planlarını, duygu-mantık çerçevesi içinde oturtmakta zorlanabileceğini ve yönelimlerinin isabetli olamayabileceğini gösterir. Hem duygusal bütünlük hem harekete geçme kabiliyeti anlamında yakınlık kurmakta zorlanabilirsin. Özellikle hayatındaki kadın figürleri ile olan ilişkine dikkat et.

31 Ocak Çarşamba günü, Ay Aslan burcunda ilerliyor olacak. Akşamüstü saatlerinde gerçekleşecek olan Ay Pluto uyumsuz yerleşimi, çevrene baskı uygulayarak onları yönetme, manipüle etme gibi unsurları ön plana çıkarabilir. Bitirmen gereken bir ilişkide zorlanabilir, kararsız kalabilirsin. Hüküm gücün kontrol dışı kalabilir.

01 Şubat Perşembe günü, Ay Aslan burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Venüs karşıt açısı, para kazanmak konusundaki fikirlerin ile ilgili daha önce düşünemediğin ya da kaçındığın/endişe duyduğun alanlara da göz atmanı sağlayabilir. Ama bu konularda fazla iyimser yaklaşımlar sergileyebilirsin. Bu konular hakkında aydınlanarak kendine yeni bir yol çizmene olanak sağlayabilir.

02 Şubat Cuma günü, Ay Başak burcunda ilerliyor olacak. Sosyal çevre, arkadaşlıklar ve organizasyonlar ile ilgili konular gündeme gelebilir. Ümitler ve idealler çerçevesinde eleştirel yaklaşımlar sergileyebilirsin. İkili ilişkilerinde idealist ve detaycı tutumlar geliştirebilirsin. Geleceğini garanti altına almak arzusunda olabilirsin.

03 Şubat Cumartesi günü, Ay Başak burcunda ilerlemeye devam edecek. Gün içinde gerçekleşecek Ay Pluto uyumlu açısı, bir önceki günün konularında yansıma olarak, bazı arkadaş çevrelerinle bu konuları tartışma/müteala etme şansı yakalamana imkan verebilir. Bir organizasyona davet edilebilirsin.

04 Şubat Pazar günü, Ay Terazi burcunda ilerliyor olacak. İrade dışında gelişen olaylar, ilişkilerdeki denge unsuru ve ahenk uyum adına katlandığın bazı değerler gündeme gelebilir. Bunlar seni sıkabilir ve belki de gizli bir düşmanınla yakınlaşma ihtimalini yaşayabilirsin.

YAY BURCU

Merhaba Sevgili Yay ve/veya Yükselen Yay. Bu hafta genel olarak, evlilik/ortaklık yoluyla elde edilen gelirler, sigorta-borç-krediler, başkalarına ait ve senin kontrolünde olan paralar, miras, spiritüel konular, geleceğe yönelik hedefler, yurtdışı bağlantılı iş/eğitim/aşk konuları, yabancı dil, iş-kariyer, sosyal kimliğinle ön plana çıktığın alanlar, sosyal çevre ve arkadaşlıklar, organizasyonlar, ortak yürütülen projeler ile ilgili gelişmeler, gündeminde ön plana çıkabilir.

31 Ocak saat 16:27’de Aslan burcunda gerçekleşecek dolunay (ve Ay Tutulması), yurtdışı bağlantılı bir mesele ya da mahkeme sürecinde olan bir dava ile ilgili ışık tutacak gelişmeleri gündeme getirebilir. Yükseköğrenim gibi kendine yatırım yapabileceğin ve geleceğe yönelik ne tür bir hedef / planın varsa bunun üzerine eğilmeni tavsiye ederim. Biraz kendine dönük yatırım yapman iyi olacaktır.


29 Ocak Pazartesi günü, Ay Yengeç burcunda ilerliyor olacak. Gece saatlerinde gerçekleşecek Ay Neptün uyumlu yerleşimi, özellikle evinle ilgili dekore etmek veya değiştirmek istediğin şeyler konusunda estetik fikirler ortaya çıkarmana yardımcı olabilir. Ayrıca evde yaşayan bireylerle uyumlu duygusal birliktelik içinde olabilir, ev ile ilgili yapılacak değişiklikleri planlayabilir ya da yeni bir ev satın alma/taşınma konularını görüşebilirsin.

30 Ocak Salı günü, Ay Yengeç burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Pluto karşıt açısı, popüler kimliğini ön plana çıkarabilecek bir dizi görüşme/karşılaşma olanakları konusunda şansını zorlayacak bir dizi etkiyi beraberinde getirebilir. Çalıştığın yerdeki yöneticilerden veya toplumsal arenada söz sahibi kişilerden destek görmekte zorlanabilirsin hatta bazen cesaretin kırılıyormuş gibi de hissetmen doğaldır.

31 Ocak Çarşamba günü, Ay Aslan burcunda ilerliyor olacak. Akşamüstü saatlerinde gerçekleşecek olan Ay Pluto uyumsuz yerleşimi, geleğe yönelik hedef ve planlarında iyimserlik dozunu kaçırmana neden olabilir. Öncelikle, finansal alt yapı ve sorumlulukları yerine getirmen gerektiğini hatırlamalı, gerekli kaynakları oluşturduğuna emin olduktan sonra planlarını devreye almalısın.

01 Şubat Perşembe günü, Ay Aslan burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Venüs karşıt açısı, ilişkiler açısından kendini bütünüyle ve rahatlıkla ifade etmekte zorlanabileceğini gösterir. Hayatın keyifli alanlarını deneyimlemek ve bu deneyimi sevdiklerinle paylaşmak için çok uyumlu bir ruh halinde olamayabilirsin. Çevrene umut aşılayabilmek için biraz daha zamana ihtiyacın var gibi görünüyor.

02 Şubat Cuma günü, Ay Başak burcunda ilerliyor olacak.  İş hayatı kariyer konuları ve yöneticilerle olan ilişkiler vurgu kazanabilir. Sosyal kimliğin ve statün ile ilgili daha titiz davranacağın bir gün yaşayabilirsin. Önemli bir iş görüşmesi yapabilir ya da detaylı bir iş çalışması yapabilirsin. Ay’ın bu konumu seni teyakkuz halinde tuttuğu için çok rahat ettiğin söylenemez.

03 Şubat Cumartesi günü, Ay Başak burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Pluto uyumlu açısı, özellikle çalışma hayatın ile ilgili daha eleştirel ve detaycı çalışmalar yapmana neden olabilir. Bu alanlarla ilgili yöneticilerle bir konuyu tartışman gerekebilir. İş için bir yer ziyaret etmen ya da bir işi almak için mücadele etmen de gerekebilir.

04 Şubat Pazar günü, Ay Terazi burcunda ilerliyor olacak. Ay’ın bu konumunda daha sosyal olmaya ve arkadaşlarınla birlikte vakit geçirmeye meyilli olabilirsin. Ay Venüs kavuşumu, bir davete çağırılma durumunu ortaya çıkarabilir. Genel olarak daha iyimser ve dengeli bir ruh hali içinde olabilirsin.

OĞLAK BURCU

Merhaba Sevgili Oğlak ve/veya Yükselen Oğlak. Bu hafta genel olarak, evlilik/ortaklık gibi uzun vadeli ilişkiler, rakipler, açık düşmanlar, danışmanlıklar, evlilik/ortaklık yoluyla elde edilen gelirler, sigorta-borç-krediler, başkalarına ait ve senin kontrolünde olan paralar, miras, spiritüel konular, geleceğe yönelik hedefler, yurtdışı bağlantılı iş/eğitim/aşk konuları, yabancı dil, iş-kariyer, sosyal kimliğinle ön plana çıktığın alanlar, ile ilgili gelişmeler, gündeminde ön plana çıkabilir.

31 Ocak saat 16:27’de Aslan burcunda gerçekleşecek dolunay (ve Ay Tutulması), miras gibi aileden kalacak ya da kalan bir parayla ilgili tasarrufları gündeme getirebilir. Ayrıca daha evvelden kalmış bir miras veya başka birinin vasıtasıyla edinilmiş bir mal üzerinde de yeni tasarruf konuları konuşulabilir. Ruhsal anlamda yenilenmek ve kendi içine dönmek için de ideal bir gün olabilir diye düşünüyorum.

29 Ocak Pazartesi günü, Ay Yengeç burcunda ilerliyor olacak. Gece saatlerinde gerçekleşecek Ay Neptün uyumlu yerleşimi, yakın çevre, akrabalar ve kardeşler ile sıcak, uyumlu ve duygusal bütünlük içeren bir görüşmeler zinciri yaşanabilir. Normalde Ay’ın bu yerleşimi seni iten ve karşıt durduğun bir enerji barındırır. Bu yüzden bu açının verdiği etkiyle, yumuşaman, daha anlayışlı olman ve karşı tarafın sıkıntılarını/isteklerini dinlemen seni ve karşındaki kişi/kişileri mutlu edebilir. Belki de senin tavsiyelerine ihtiyaçları vardır.

30 Ocak Salı günü, Ay Yengeç burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Pluto karşıt açısı, eğer duygusal açıdan daha naif ve yumuşak huylu tavırlar sergilersen, geleceğe yönelik ideallerin ve beklentilerin konusunda sana kapıların pek de kolay açılmayacağını gösterir. Buradaki asıl mesele, sevdiğin insanları anaç bir tavırla kucaklayarak, kendinin ve bütünün hayrına olacak şekilde planlarına dahil etmen yönünde tavır geliştirmendir.

31 Ocak Çarşamba günü, Ay Aslan burcunda ilerliyor olacak. Akşamüstü saatlerinde gerçekleşecek olan Ay Pluto uyumsuz yerleşimi, olayları ve insanları manipüle etme, kontrol altında tutma duygunun dozunu kaçırmana neden olabilir. Cinsel yönden baskın ve sadece kendi arzularına dönük bencil tavırlar sergilemene de neden olabilir.

01 Şubat Perşembe günü, Ay Aslan burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Venüs karşıt açısı, kafanın içinde belirsizlik ve karanlık içinde gezinen her türlü düşüncenin/fikrin aydınlanmasına etki edebilir ama finansal anlamda da bazı güven problemlerini ve endişelerini de su yüzeyine çıkarabilir. Endişelerin yersiz olduğu, konuşarak ve paylaşarak her problemin bir çözümünün olabileceği fikrini kanıksayabilirsin. Bu anlamda kendini cesur ve girişken de hissedebilirsin.

02 Şubat Cuma günü, Ay Başak burcunda ilerliyor olacak. İdeallerin ve kendi sosyal kimliğine yapmayı planladığın yatırımların açısından titiz ve detaycı çalışmalar yapabileceğin bir gün olabilir. Hedeflerine daha bir ciddiyetle ve odaklı bir şekilde yaklaşabilirsin. Yurtdışı bağlantılı iş/aşk/eğitim konularını düşünebilirsin.

03 Şubat Cumartesi günü, Ay Başak burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Pluto uyumlu yerleşimi, belirlediğin hedefler için harekete geçme dürtüsü oluşturabilir. Yeni bir yüksek öğrenim ya da yurtdışı bağlantılı iş/eğitim konuları ile ilgili harekete geçmek isteyebilirsin, başlangıçlar yapabilirsin.

04 Şubat Pazar günü, Ay Terazi burcunda ilerliyor olacak. İş kariyer hayatı, sosyal kimlik ve statü konuları bugün ön plana çıkabilir. Çalışma hayatı içerisindeki ahenk, uyum, ortak çalışma yürütme durumları da gündeme gelebilir. Ay’ın bu konumu seni pek rahat ettirmez çünkü yapı olarak ikili veya daha ortaklı çalışmalar seni memnun etmez. Sen hedefe tek yürümeyi seven bir insan olduğun için, uyum adına katlandığın bazı durumlar seni huzursuz edebilir.

KOVA BURCU

Merhaba Sevgili Kova ve/veya Yükselen Kova. Bu hafta genel olarak, gündelik rutin işler, sağlık, çalışma ortamı ve çalışma arkadaşları, evlilik/ortaklık gibi uzun vadeli ilişkiler, rakipler, açık düşmanlar, danışmanlıklar, evlilik/ortaklık yoluyla elde edilen gelirler, sigorta-borç-krediler, başkalarına ait ve senin kontrolünde olan paralar, miras, spiritüel konular, geleceğe yönelik hedefler, yurtdışı bağlantılı iş/eğitim/aşk konuları, yabancı dil ile ilgili gelişmeler, gündeminde ön plana çıkabilir.

31 Ocak saat 16:27’de Aslan burcunda gerçekleşecek dolunay (ve Ay Tutulması), ilişkilerde takındığın kollektif tutumun yansıması olarak “verdiğin kadar alamadığını” gözlemlemek ve ışığı kendine çevirmek için sana birtakım gerçekleri gösterebilir. İlişkide bencil tarafı oynayanın kim olduğunu net görebilirsin! Eğer eşin / sevgilin bu ilişkide bencili oynuyorsa o zaman artık o kostümü biraz da senin giyme zamanın gelmiş demektir.

29 Ocak Pazartesi günü, Ay Yengeç burcunda ilerliyor olacak. Gece saatlerinde gerçekleşecek Ay Neptün uyumlu yerleşimi, pek hırslı olmasan da para kazanmak ve yeni iş fırsatları oluşturmak anlamında hayal gücünü destekleyici bir enerji sunacak. Çalışma ortamındaki arkadaşların ile de duygusal uyumluluğunun iyi olabileceğini, güzel fikir alışverişleri içinde olabileceğini, günlük hayatına renk katacak düşünceler geliştirebileceğini umuyorum.

30 Ocak Salı günü, Ay Yengeç burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Pluto karşıt açısı, hanedeki güvenlik ve aidiyet duyguları açısından, yatırımlar, içsel dönüşüm ve küllerinden yeniden doğma konularında sana hem umut hem de motivasyon sağlayabilir. Tabi bu motivasyonun dozu ters yönde de kaçabilir. Biraz dengesiz bir enerjidir. Bu konulara biraz daha detaylı ve araştırmacı bir gözle bakarak, tamamlaman gereken parçaları keşfetmeni mümkün hale getirebilir.

31 Ocak Çarşamba günü, Ay Aslan burcunda ilerliyor olacak. Akşamüstü saatlerinde gerçekleşecek olan Ay Pluto uyumsuz yerleşimi, ilişkilerde ağırlık koymak istediğin ama neyi nereye yerleştirmen gerektiğini bilemediğin bir ruh halini anlatabilir. Gurur yapmaya kalktığın konuların arkasının boş olduğunu görebilirsin. Bireysel alanını savunmak isterken, ilişkide boşluklar oluşmaya başladığını fark edebilirsin.

01 Şubat Perşembe günü, Ay Aslan burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Venüs karşıt açısı, bir önceki belirsiz hissi ortadan kaldırmak için, “yaptım oldu” demek yerine, konuşarak ve uzlaşarak, planlarından bahsederek ve ideallerinin peşinden giderek, hem sevdiklerine hem de çevrene, istikrarlı ve odaklı ilerlediğini göstermen daha amacına uygun bir hareket olacağını göstermektedir.

02 Şubat Cuma günü, Ay Başak burcunda ilerliyor olacak. Kendi derinliklerini araştırmak isteyeceğin, gün yüzüne çıkmadan evvel şöyle kendi içini iyice kolaçan edip düzenlemek isteyeceğin, psikolojik etkiler taşıyan bir gün olabilir. Ay’ın bu hali senin pek rahat ettiğin bir alan olmasa da, bu çer çöp ve atılması gereken her türlü duygunun temizliği için gereklidir ve titizlikle yapılması önemlidir.

03 Şubat Cumartesi günü, Ay Başak burcunda ilerlemeye devam edecek. Gün içinde gerçekleşecek Ay Mars kavuşumu, bir önceki gün bahsi geçen konularla ilgili hareket kabiliyeti ve motivasyon kazandırabilir. Bu ayrıca evlilik/ortaklık yoluyla elde edilen gelirler anlamında da girişimlerde bulunmak isteyeceğin yatırımlar yapabileceğin bir gün olabilir.

04 Şubat Pazar günü, Ay Terazi burcunda ilerliyor olacak. Ay’ın bu konumu idealler ve geleceğe yapmak istediğin yatırımlar ile ilgili seni uyumlu ve ahenkli bir ruh hali içinde tutabilir. Yurtdışı bağlantılı ortaklık/evlilik/ilişki konuları gündeme gelebilir. Ay Merkür uyumlu yerleşimi ikili ilişkiler anlamında nazik ve arkadaş canlısı konuşmalar yaparak, gönlünü alman gereken kişilere de sıcak yaklaşma şansı verebilir.

BALIK BURCU

Merhaba Sevgili Balık ve/veya Yükselen Balık. Bu hafta genel olarak, aşk/flört ilişkileri, çocuklar, hobiler, öz yetenekler, hayattan keyif almanı sağlayan konular, şans oyunları, gündelik rutin işler, sağlık, çalışma ortamı ve çalışma arkadaşları, evlilik/ortaklık gibi uzun vadeli ilişkiler, rakipler, açık düşmanlar, danışmanlıklar, evlilik/ortaklık yoluyla elde edilen gelirler, sigorta-borç-krediler, başkalarına ait ve senin kontrolünde olan paralar, miras, spiritüel konular ile ilgili gelişmeler, gündeminde ön plana çıkabilir.

31 Ocak saat 16:27’de Aslan burcunda gerçekleşecek dolunay (ve Ay Tutulması), özellikle sağlık anlamında tansiyon gibi problemlere karşı dikkatli olmanı beraberinde getirecektir. Gündelik hayatın rutin akışı içinde, çalışıyorsan çalışma ortamı içerisindeki bazı ilişkilerde herkesin kendi çıkarını korumaya çalıştığını ve yalnızlaştırılmaya çalışıldığını hissedebilirsin. Burada senin de yapacağın şey kendi safını korumak ve çizgiyi net bir şekilde çizmek olacaktır.

29 Ocak Pazartesi günü, Ay Yengeç burcunda ilerliyor olacak. Ay Satürn karşıt açısı, estetik ve şairane duygularını besleyen bir enerji olarak tüm benliğine nüfus edecektir. Özel yeteneklerini ifade etme rahatlığı ve imkanı yakalayabilirsin. İlham perisi denilen şey bu açı sayesinde hayat bulabilir. Kendini duygusal açıdan bütünlenmiş hissetmekle birlikte sezgilerinin de açık olacağını söyleyebilirim.

30 Ocak Salı günü, Ay Yengeç burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Pluto karşıt açısı, sevdiğin insan ya da evliliğin ile ilgili ilgilenilmesi gereken bazı konuların ortaya çıkabileceğini gösterir. Senin de yeterli sabrı ve motivasyonu sergilemen beklenecektir. Detaylar içinde olmak seni çok mutlu etmeyebilir ama Yengeç’teki Ay’ın anaç ve korumacı dürtüsü, seni harekete geçirebilecek motivasyonu sağlayacaktır. Olay sadece bir iş değil duygusal yaklaşım anlamında sevdiğin kişiyle bütünüyle ilgilenebilmen konularını da kapsar.

31 Ocak Çarşamba günü, Ay Aslan burcunda ilerliyor olacak. Akşamüstü saatlerinde gerçekleşecek olan Ay Neptün uyumsuz yerleşimi, bir önceki güne benzer etkileri taşıyarak, bu kez günlük hayatın ritmi içinde olaylara ağırlığını koyman gerekirken, kendi iç dünyana kaçmana ve her şeyi serip olduğu gibi bırakmana neden olabilir. Bu iki duygu arasında bocalayabilir, elini masaya vurmaktan çekinebilir  ya da masaya vurduğunda kırabilirsin. Ortasını bulmak biraz zor olsa gerek.

01 Şubat Perşembe günü, Ay Aslan burcunda ilerlemeye devam edecek. Bu yerleşim, Çalışma hayatın ve kariyer dünyan ile ilgili tutarlı ve istikrarlı bir arzu çemberi içine girebileceğini ve bu anlamda uyumlu/ahenkli iş birlikleri ve iş destekçileri sağlayabileceğini anlatır. Belki de en büyük destekçin eşin/partnerin olabilir. Öte yandan ortaklı bir iş planı yapmak veya mevcut yürüttüğün ortaklı bir şirkette iş hacmini büyütmek için gerekli motivasyon araçlarının eline geçebileceğini söyleyebilirim.

02 Şubat Cuma günü, Ay Başak burcunda ilerliyor olacak. Evlilik/ortaklık/uzun süreli birliktelik gibi ilişkilerde daha eleştirel ve titiz bir ruh hali içinde olabilirsin. Aslında yapı olarak belki daha teslimiyetçi bir kimliğin olsa da Ay’ın bu konumu seni daha dikkatli olmaya davet edebilir. Hayatındaki kişilere karşı daha ilgili ve titiz bir tutum içinde olman beklenebilir. Ay Satürn uyumlu açısı sosyal ve ikili ilişkiler anlamında ciddi, ayakları yere basan diyaloglar kurmana etki edebilir.

03 Şubat Cumartesi günü, Ay Başak burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Pluto uyumlu açısı, özellikle evlilik/ortaklık gibi ikili ilişkiler ile ilgili alanlarda, bazı konuları masaya yatırmana yol açabilir. Bir anlamda ilişkilere karşı olan bakış açın evrimleşmeye devam ettiği için, nerede durduğunu ve senden neler beklendiğini irdelemek isteyebilirsin. Evlilik veya ortaklık konusunu gözden geçirmene ve eleştirel bir yaklaşım sergilemene neden olabilir.

04 Şubat Pazar günü, Ay Terazi burcunda ilerliyor olacak. Ay’ın bu konumu içsel dönüşümün ve gün yüzüne çıkmadan evvel düzenlemen gereken iç dünyan için önemli ama bir yandan sıkıcı bir yerleşimdir. İçsel dengeyi sağlamak, ikili ilişkilerindeki uyumu ve ahengi yakalamak, “benim param senin paran” temasını düzenlemek için seni zorlayabilir. Merkür ile yaptığı güzel açı da yine konuşulması gereken meselelerin açık, net, kibar ve nazik bir şekilde konuşulabileceğini gösterir.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

VENÜS – NEPTÜN KARŞIT AÇISI “KIRMIZI BAŞLIKLI KIZ VE KURT”

JUNO - KUZEY AY DÜĞÜMÜ KAVUŞUM / NEPTÜN ÜÇGENİ