15 - 21 OCAK 2018 HAFTALIK YORUMLAR

15 - 21 OCAK HAFTALIK YORUMLAR

KOÇ BURCU

Merhaba Sevgili Koç ve/veya Yükselen Koç. Bu hafta genel olarak, iş kariyer hayatı, sosyal kimliğinle var olduğun alanlar, sosyal çevre ve arkadaşlar, idealler, toplu organizasyonlar, iraden dışında gelişen olaylar, rüyalar, gizli düşmanların ile ilgili gelişmeler, duygusal ihtiyaçlar, egonu ilgilendiren kişisel konular, dış görüntün ile ilgili konular ön planda olabilir.

17 Ocak saat 05:17’de Oğlak burcunda bir Yeni Ay gerçekleşecek. Sabır ve kararlılık göstererek, sorumluluk alınması gereken alanlara, yeterli ihtimamı göstermen beklenecektir. Yeni bir işe başlamak veya başladığın bir işi başarıyla sürdürmek istiyorsan, bu Yeni Ay tam zamanının geldiğini anlatabilir. Yine ciddi, ayakları yere basan bir iş ya da projeyi sunmak ve işlevsel hale getirmek için de gerekli enerjiyi ve motivasyonu yakalayabileceğini düşünüyorum.

15 Ocak Pazartesi günü, Ay Oğlak burcunda ilerliyor olacak. Venüs, Güneş, Pluto, Satürn, Merkür ve Ay.. bunların hepsi bugün Oğlak burcunda dizilmiş durumda. Duygusallığın zerre kadar önemi olmadığı bu günde tek düşünebildiğin, hatta tek ilgilenmen gereken şeyi iş yaşantın, kariyer geleceğin ve sosyal kimliğin ile ilgili konular üzerine olacağını düşünüyorum. Bir ateş insanı için fazla ağır ve toprak enerjisi olduğunun farkındayım ancak, hepimiz için zorlayıcı, ağır etkiler içeren bir döneme zaten bir müddettir girmiş durumdayız.

16 Ocak Salı günü, Ay Oğlak burcunda ilerlemeye devam edecek. Dünki enerjiden pek farkı olduğunu söyleyemeyeceğim. Gerek çalışma hayatın gerekse sosyal statün ile ilgili, uzun zamandır dönüşmesi / değişmesi gereken konular üzerine zorlayıcı, itekleyici olaylarla karşılaşabilirsin. Duygusal anlamda derinlik ihtiyacı içinde olacağın ama tüm derdin tasanın gene “işler, işler, işler” olması gerektiği bir gün yaşayabilirsin.
17 Ocak Çarşamba günü, Ay Oğlak burcunda ilerlemeye devam edecek. Saat 05:17’de Oğlak burcunda bir Yeni Ay gerçekleşecek. Sabır ve kararlılık göstererek, sorumluluk alınması gereken alanlara, yeterli ihtimamı göstermen beklenecektir. Yeni bir işe başlamak veya başladığın bir işi başarıyla sürdürmek istiyorsan, bu Yeni Ay tam zamanının geldiğini anlatabilir. Yine ciddi, ayakları yere basan bir iş ya da projeyi sunmak ve işlevsel hale getirmek için de gerekli enerjiyi ve motivasyonu yakalayabileceğini düşünüyorum.

18 Ocak Perşembe günü, Ay Kova burcunda ilerliyor olacak. Sosyal ilişkilerin daha ön planda olacağı, organizasyonlara katılabileceğin, projelere dahil olmak isteyeceğin bir gün olabilir. Bu projeler işten ziyade sosyal amaçlı veya başkalarının faydasına yönelik olabilir. İlişkiler ve arkadaşlıklar konusunda mesafeli ama yardımsever tutumlar içinde olabilirsin.
19 Ocak Cuma günü, Ay Kova burcunda ilerlemeye devam edecek. Sezgisel olmaya zorlandığın ama daha çok kıskançlık krizleri ortasında kalabileceğin bir gün deneyimleyebilirsin. Eğer özel bir ilişkin varsa, gün içinde bulunacağın ortamlara ve kişilere dikkat etmeni öneririm, zira gideceğin ve görüşeceğin kişiler yüzünden gerilim çıkma ihtimali yüksek olabilir.

20 Ocak Cumartesi günü, Ay Balık burcunda ilerliyor olacak. Kendini duygusala bağlamış gibi hissedeceğin ama aslında öyle olmaktan da hoşnut olmayacağın bir haftasonu deneyimlemeye başlayabilirsin.

21 Ocak Pazar günü, Ay Balık burcunda ilerlemeye devam edecek. Gece saatlerinde etkisi devam eden Ay Neptün olumlu açısı, sezgilerini açık tutman için sana yardımcı olacaktır. Bu yerleşim, etrafına karşı daha merhametli ve duyarlı bir gün yaşama potansiyeli de verir. Su burçlarındaki bu olumlu yerleşim, Ay ve Neptün’ün rüyalarla bağlantısından ötürü “lucid dream” denilen “gerçek tadında” rüyalar görmene neden olabilir.

BOĞA BURCU

Merhaba Sevgili Boğa ve/veya Yükselen Boğa. Bu hafta genel olarak, geleceğe dair hedefler, planlar, yurtdışı bağlantılı eğitim, yabancı dil, iş kariyer hayatı, sosyal kimliğinle var olduğun alanlar, sosyal çevre ve arkadaşlar, idealler, toplu organizasyonlar, iraden dışında gelişen olaylar, rüyalar, gizli düşmanların ile ilgili gelişmeler, bilinçaltına ittiğin korkular ile ilgili konular ön planda olabilir.

17 Ocak saat 05:17’de Oğlak burcunda bir Yeni Ay gerçekleşecek. Yurtdışı bağlantılı iş/aşk/eğitim konuları, halkla ilişkiler, hukuk, iş seyahatleri ile ilgili planlar konusunda destek alabileceğin bir gün olabilir. Boğa burcunun yönetici gezegeni olan Venüs’ün de bu kavuşuma dahil olması, şansı ve bereketi arttıran faktör olarak etkili olabilir. Geleceğe dair hedefler konusunda hem umutlu hem kararlı hem de yere sağlam basan planlar kurma peşinde olabilirsin.

15 Ocak Pazartesi günü, Ay Oğlak burcunda ilerliyor olacak. Venüs, Güneş, Pluto, Satürn, Merkür ve Ay.. bunların hepsi bugün Oğlak burcunda dizilmiş durumda. Gizli düşmanlarının beklenmedik bir şekilde hareket edeceği ve senin de bundan bir şekilde haberdar olabileceğin bir gün yaşayabilirsin. Yakın çevrendeki insanlarla da pek uyum içinde olabileceğin de söylenemez. Daha bağımsız ve özgür olma arayışında olabilirsin.

16 Ocak Salı günü, Ay Oğlak burcunda ilerlemeye devam edecek.  Hareketsiz kalma arzusunda olabilir, kişisel güvenliğini ve konforunu ön planda tutabilirsin. Her şeyin ayağına gelmesi çok da hoşuna giderdi sanırım. Gün içinde fazla rehavete kapılabilir, gündelik işlerini umursamayıp erteleme yoluna gidebilirsin. Bu konuda biraz daha adil ve anlayışlı olmanı umuyorum.

17 Ocak Çarşamba günü, Ay Oğlak burcunda ilerlemeye devam edecek. Saat 05:17’de Oğlak burcunda bir Yeni Ay gerçekleşecek. Yurtdışı bağlantılı iş/aşk/eğitim konuları, halkla ilişkiler, hukuk, iş seyahatleri ile ilgili planlar konusunda destek alabileceğin bir gün olabilir. Boğa burcunun yönetici gezegeni olan Venüs’ün de bu kavuşuma dahil olması, şansı ve bereketi arttıran faktör olarak etkili olabilir. Geleceğe dair hedefler konusunda hem umutlu hem kararlı hem de yere sağlam basan planlar kurma peşinde olabilirsin.

18 Ocak Perşembe günü, Ay Kova burcunda ilerliyor olacak. rehavet ve keyif havası sürerken, hayatında sorumlu olduğun başka insanlar varsa onlarla ilgili yapman gereken işleri hatırlamanı öneririm. Rehavetin büyüsüne kapılıp hiç kıpırdamadan durmak en büyük arzun olabilir bugün. En sevdiğin giysiler, parfümler, gezmekten hoşlandığın yerler, yemekler vs. Bunlarda aşırıya gidebilme potansiyelin var.

19 Ocak Cuma günü, Ay Kova burcunda ilerlemeye devam edecek. sabah saatlerinde sosyal çevren ve arkadaşlarınla güzel fikirler üzerine paylaşımlar yapabilir gelecek dönemler ile ilgili planlar yapabilirsin. İdeallerin ve umutların konusunda da olumlu düşündüğün bir gün olabilir.

20 Ocak Cumartesi günü, Ay Balık burcunda ilerliyor olacak. Sosyal çevre ilişkileri, organizasyonlar, sosyal destek amaçlı projeler ve girişimler ön plana çıkabilir. Balık burcu yardımseverlik ile ilgili olduğu için, maddi karşılık beklemeden yapacağın proje bazlı teklifler önüne gelebilir.
21 Ocak Pazar günü, Ay Balık burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Neptün kavuşumu dolayısıyla dalgın bir gün yaşayabilirsin. İlişkilerdeki sınırların kalktığını hissedebilir, yeni arkadaşlıklar kurmak isteyebilir ya da mevcut arkadaşlık / sosyal ilişkilerdeki niyetlerin / sınırların nerede kaldığını görmekte zorlanabilirsin. Diğer açıdan vizyoner rüyalar, hayalperest insanlar ve organizasyonlar içeren sanatsal faaliyetler, sergiler, konserler ve şiir dinletileri gibi etkinliklere de katılabilirsin.

İKİZLER BURCU

Merhaba Sevgili İkizler ve/veya Yükselen İkizler. Bu hafta genel olarak, içsel dönüşüm, ortaklık ve evlilik yoluyla elde edilen gelirler, miras, kredi-borç-sigorta, geleceğe dair hedefler, planlar, yurtdışı bağlantılı eğitim, yabancı dil, iş kariyer hayatı, sosyal kimliğinle var olduğun alanlar, sosyal çevre ve arkadaşlar, idealler, toplu organizasyonlar ile ilgili konular ön planda olabilir.

17 Ocak saat 05:17’de Oğlak burcunda bir Yeni Ay gerçekleşecek. Maddi gelirini arttırabilecek yeni kazanç kaynakları oluşturmak anlamında bazı yeni gelişmeler yaşayabilirsin. Yakın çevrendeki kişilerle finansal girişimler ile ilgili fikir alışverişi yapabilirsin. Gerek içsel dönüşüm ve değişim konuları açısından gerekse başkalarına bağlı olarak yürüttüğün maddiyata dayalı ilişkiler açısından, ciddi kararlar almak ve uygulamak isteyebilirsin. Kendinde değişiklik yapmak istediğin her türlü içsel gelişme için uyumlu ve destekleyici bir enerjinin hakim olduğunu söyleyebilirim.

15 Ocak Pazartesi günü, Ay Oğlak burcunda ilerliyor olacak. Venüs, Güneş, Pluto, Satürn, Merkür ve Ay.. bunların hepsi bugün Oğlak burcunda dizilmiş durumda. Miras, evlilik/ortaklık yoluyla elde ettiğin veya yönetiminde olan gelirler, içsel anlamda dönüşüm içeren her türlü gizemli konular, spiritüelizm gibi arka planda işleyen ve görmekte zorlandığın ya da reddettiğin alanlar ile ilgili yoğun enerjiler deneyimleyebilirsin.

16 Ocak Salı günü, Ay Oğlak burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Pluto kavuşumu, hem cinsel anlamda hem de ölüm/doğum kavramının ruhani karşılığı anlamında sana bazı farkındalıklar, yükümlülükler ve yeni sorumluluklar ekleyebilir. Doğana aykırıymış gibi görünse de, bunca toprak enerjisi seni biraz uçmaktan ve gelgitli enerjilerden uzak tutmaya çalışacaktır.

17 Ocak Çarşamba günü, Ay Oğlak burcunda ilerlemeye devam edecek. Saat 05:17’de Oğlak burcunda bir Yeni Ay gerçekleşecek. Maddi gelirini arttırabilecek yeni kazanç kaynakları oluşturmak anlamında bazı yeni gelişmeler yaşayabilirsin. Yakın çevrendeki kişilerle finansal girişimler ile ilgili fikir alışverişi yapabilirsin. Gerek içsel dönüşüm ve değişim konuları açısından gerekse başkalarına bağlı olarak yürüttüğün maddiyata dayalı ilişkiler açısından, ciddi kararlar almak ve uygulamak isteyebilirsin. Kendinde değişiklik yapmak istediğin her türlü içsel gelişme için uyumlu ve destekleyici bir enerjinin hakim olduğunu söyleyebilirim.

18 Ocak Perşembe günü, Ay Kova burcunda ilerliyor olacak. Yurtdışı bağlantılı iş/aşk/eğitim gibi konular üzerine bazı görüşmeler gündeme gelebilir. Geleceğe dönük hedefler konusunda, bilgi  sahibi olduğuna kanaat getirdiğin bir kişiye akıl danışmak isteyebilirsin. Yeni alacağın bir eğitim varsa, bu alanla ilgili teknolojik bir cihaz kullanma gereksinimi hissedebilirsin.

19 Ocak Cuma günü, Ay Kova burcunda ilerlemeye devam edecek. Bugün itibariyle Venüs de Kova burcunda olduğu için, gerek ikili ilişkilerde gerekse hayatın genel zevkleri alanında daha entelektüel, daha sosyal bir bakış açısı sergileyebileceksin. Paranı eğitim, seyahat, hobiler gibi “keyif” amaçlı şeyler için kullanmak isteyebilirsin.

20 Ocak Cumartesi günü, Ay Balık burcunda ilerliyor olacak. Haftasonu olmasına rağmen hem kariyer anlamında hem de sosyal kimlik ve statü anlamında senin için önemli bir geçiş olabilir. Uzak diyarlardan hiç beklemediğin bir misafirin çıkabilir, geleceğe dönük hayaller ve planlar kurarak izole bir şekilde kalmak isteyebilirsin.

21 Ocak Pazar günü, Ay Balık burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Neptün kavuşumu, her halükarda bugün dalgın, hayal alemleri içinde olmaktan keyif alabileceğini anlatacaktır. Eğer çalışmak zorundaysan, kafanın dağılmaması için özen göstermen gerekebilir. Anlatılan şeyleri aklında tutamayabilir ya da bazı özel tarihleri hatırlatmakta zorlanabilirsin. Aslında daha çok kendinle ilgilenmek isteyeceğin bir gün olacağı için, mümkün mertebe kendinle başbaşa olmanı öneririm.

YENGEÇ BURCU

Merhaba Sevgili Yengeç ve/veya Yükselen Yengeç. Bu hafta genel olarak, evlilik/ortaklık gibi uzun vadeli ilişkiler, açık düşmanlar, rakipler, danışanlar, içsel dönüşüm, ortaklık ve evlilik yoluyla elde edilen gelirler, miras, kredi-borç-sigorta, geleceğe dair hedefler, planlar, yurtdışı bağlantılı eğitim, yabancı dil, iş kariyer hayatı, sosyal kimliğinle var olduğun alanlar ile ilgili konular ön planda olabilir.

17 Ocak saat 05:17’de Oğlak burcunda bir Yeni Ay gerçekleşecek. Hem ikili hem de sosyal çevre ilişkilerini irdeleyip ciddiyetle sorgulamanı sağlayacak bir gündem oluşabilir. Söz konusu Oğlak enerjisi olduğunda orada ciddiyet, sorumluluk, manipülasyon, kısmen de olsa melankoli üzerine bazı değerlendirmeler yapmak mümkün olabilir. Pürüzlü ilişkilerin varsa, bunlarla ilgili sorgulamaya girebilir, altında yatan sorunları araştırmak isteyebilirsin.

15 Ocak Pazartesi günü, Ay Oğlak burcunda ilerliyor olacak. Venüs, Güneş, Pluto, Satürn, Merkür ve Ay.. bunların hepsi bugün Oğlak burcunda dizilmiş durumda. İkili ilişkilerde (evlilik/ortaklık/rakipler vs) ciddi ağır ve zor geçişler bu haftanın başında seni karşılıyor olabilir. Toprak elementi çok yoğun olduğu için, karşı tarafın söyleyeceği her söz sana resmen diken gibi batabilir, emir cümleleri gibi gelebilir ve sadece moral bozmak için sarfedilmiş kelimeler gibi gelebilir. Gerçekte böyle değildir, sadece alman gerektiğine inandığın mesajları alarak devam edebilirsin.

16 Ocak Salı günü, Ay Oğlak burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Pluto kavuşumu, yine ikili ilişkiler teması içerisinde, sorumluluğunda olan ama yerine getirmekte zorlandığın her türlü konuyu yine ısıtıp ısıtıp önüne koymaya devam edecektir diye düşünüyorum. Gerek ikili ilişkilerdeki parasal konular gerekse iletişim alanındaki her türlü konuşma, manipülatif sonuçlara doğru yönlenebilir. Takıntı yapmamanı ve kendini rahatlatacak meditatif şeyler yapmanı tavsiye edebilirim.

17 Ocak Çarşamba günü, Ay Oğlak burcunda ilerlemeye devam edecek. Saat 05:17’de Oğlak burcunda bir Yeni Ay gerçekleşecek. Hem ikili hem de sosyal çevre ilişkilerini irdeleyip ciddiyetle sorgulamanı sağlayacak bir gündem oluşabilir. Söz konusu Oğlak enerjisi olduğunda orada ciddiyet, sorumluluk, manipülasyon, kısmen de olsa melankoli üzerine bazı değerlendirmeler yapmak mümkün olabilir. Pürüzlü ilişkilerin varsa, bunlarla ilgili sorgulamaya girebilir, altında yatan sorunları araştırmak isteyebilirsin.

18 Ocak Perşembe günü, Ay Kova burcunda ilerliyor olacak. Özellikle ortak kazanç / ortak edinilmiş mallar ile ilgili tasarruflar gündeme gelebilir. Gün boyu etkili olacak olan Ay Jüpiter uyumlu açısı, kişisel bağlamda içsel dönüşüm için gerekli duygusal bağlantıları kurabilmene, köklerinle ve aileden gelen kopuk ilişkilerinle barışmana ve kendini şifalandırmana imkan tanıyabilir.
19 Ocak Cuma günü, Ay Kova burcunda ilerlemeye devam edecek. Kişisel açıdan kendini geleceğe hazırlamadan evvel dönüşmenin beklendiği konular ile ilgili bazı bilgilere ulaşmanı kolaylaştırabilir, bu konuda destek alabileceğin ilişkiler kurabileceğini anlatabilir. Sabah saatlerinde gerçekleşecek Ay Venüs uyumsuz yerleşimi, yakın çevrenle mesafeli ilişkiler içinde olmana neden olabilir.

20 Ocak Cumartesi günü, Ay Balık burcunda ilerliyor olacak. Ay’ın bu konumu bir nebze de olsa hem ruhunun dinlendiği hem de geleceğe umutla baktığın yer anlamı taşıyor. Ay Balık’tayken daha sezgisel ve duygusal hisler beslemen gayet doğaldır. Sabah saatlerine doğru Ay’ın Merkür ve Güneş ile yapacağı uyumsuz yerleşim, dönemsel amaçların ile heveslerinin pek de uyuşmadığını gösterebilir. Aile içinde konuşulması ve çözülmesi gereken konular olabilir ama Ay’ın bu konumu dağıtıcı etki taşıdığı için, sen daha çok kendi hayal dünyan veya iç dünyan ile baş başa kalmak isteyebilirsin.

21 Ocak Pazar günü, Ay Balık burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Neptün kavuşumu, seni hem geleceğe dair hedefler konusunda çok toz pembe hayaller kurmaya itebilirken diğer yandan engelleri ve açmaz noktaları görmene mani olarak, olmadık şeyleri planlamana da neden olabilir. İlişkiler açısından da duygusal ihtiyaçların ile eyleme geçme ve bunları gerçekleştirebilme motivasyonu açısından zayıf bir gece geçirebileceğini söyleyebilirim.

ASLAN BURCU

Merhaba Sevgili Aslan ve/veya Yükselen Aslan. Bu hafta genel olarak, gündelik rutin işler, çalışma ortamı, sağlık, evlilik/ortaklık gibi uzun vadeli ilişkiler, açık düşmanlar, rakipler, danışanlar, içsel dönüşüm, ortaklık ve evlilik yoluyla elde edilen gelirler, miras, kredi-borç-sigorta, geleceğe dair hedefler, planlar, yurtdışı bağlantılı eğitim, yabancı dil ile ilgili konular ön planda olabilir.

17 Ocak saat 05:17’de Oğlak burcunda bir Yeni Ay gerçekleşecek. Gündelik hayatın ve çalışma ortamının gerektirdiği şartları özenle inceleyeceğin ve yeni başlangıçlar yapmak durumunda kalacağın bir gün yaşayabilirsin. Sağlığın ile ilgili endişe duyduğun konular varsa bununla ilgili kontrolleri yaptırmak veya destekleyici tedavilere başlamak için uygun bir gün olabilir. Kalp sağlığına zarar verme ihtimali olan alışkanlıklardan uzak durmanı da tavsiye ederim. Yeni iş alanları ve kazanç fırsatları oluşturmak için de özel bir gün olabilir.

15 Ocak Pazartesi günü, Ay Oğlak burcunda ilerliyor olacak. Venüs, Güneş, Pluto, Satürn, Merkür ve Ay.. bunların hepsi bugün Oğlak burcunda dizilmiş durumda. Gündelik rutin işlerin ve çalışma hayatın ile ilgili inanılmaz yoğun, ağır ve baskın bir enerjiyle karşılaşabilirsin. “Her şey üst üste geldi, üst üste geldi” şarkısında olduğu gibi, bugün resmen kabul günündesin diyebilirim. Tabi ki bir Aslan bu kadar baskıya dayanamayabilir “çekilin başımdan” tarzında yaklalabilir onun farkındayım. Ancak biraz olaylara dışardan bakmaya çalışarak işine yarayan kısımları eleyip kullanabilirsin diye düşünüyorum.

16 Ocak Salı günü, Ay Oğlak burcunda ilerlemeye devam edecek. Pluto yıllardır seni bu gündelik hayatın işleyişi konusunda değiştirmeye ve dönüştürmeye çalışıyor. Şimdi o enerjiye birçok şey destek vermek için aynı burçta yani Oğlakta. Bugün Ay Pluto kavuşumu yine bu konular üzerinde bir hatırlatma yaparak, “ne haber ne yaptın bakalım bizim konuyu” şeklinde bir uyarı yapıyor diyebiliriz. Aslında bu bir nevi kendini kontrol anlamı da taşıyabilir.

17 Ocak Çarşamba günü, Ay Oğlak burcunda ilerlemeye devam edecek. Saat 05:17’de Oğlak burcunda bir Yeni Ay gerçekleşecek. Gündelik hayatın ve çalışma ortamının gerektirdiği şartları özenle inceleyeceğin ve yeni başlangıçlar yapmak durumunda kalacağın bir gün yaşayabilirsin. Sağlığın ile ilgili endişe duyduğun konular varsa bununla ilgili kontrolleri yaptırmak veya destekleyici tedavilere başlamak için uygun bir gün olabilir. Kalp sağlığına zarar verme ihtimali olan alışkanlıklardan uzak durmanı da tavsiye ederim. Yeni iş alanları ve kazanç fırsatları oluşturmak için de özel bir gün olabilir.

18 Ocak Perşembe günü, Ay Kova burcunda ilerliyor olacak. Evlilik/ortaklık gibi uzun vadeli ilişkiler içerisinde veya bu konular üzerinde oldukça özgürlükçü, yenilikçi, çağdaş ve “kafama göre takılırım abi” tarzında fikirler geliştirebileceğin, “acaba bugün nasıl davransam da sevgilimi biraz korkutsam” şeklinde baskın çıkmaya çalışacağın bir gün deneyimleyebilirsin. Söz konusu Kova olduğunda Uranüs etkisinde de olacağımız için, her türlü uçuk kaçık fikir, çılgınlık, açık düşmanlara göstereceğin pençeler gibi bol “vahşi cazibe” içeren fantaziler üretebilirsin diye düşünüyorum.

19 Ocak Cuma günü, Ay Kova burcunda ilerlemeye devam edecek. Konumuz yine ikili ilişkiler olduğu için, bir şeylerin altını didiklemek, tabiri caizse “öküz altında buzağı aramak” gibi eksantrik geçişler yapabileceğin bir günde olduğunu hatırlatmak isterim. Uranüsle olan uyumlu açı yüzünden, hem sosyal kimlik anlamında hem de geleceğe dönük hedefler anlamında çılgın fikirler, hayaller ve projeler üzerine abartma eğiliminde olabilirsin.

20 Ocak Cumartesi günü, Ay Balık burcunda ilerliyor olacak. Burası aslında seni “alık” hale getiren, yağmurda ıslanmış bir kediye dönüştüren enerji diyebiliriz. Tabi bunun arka planında çok daha derin bir mana var. Ama sen genelde kükremeyi tercih ettiğin için tüm bu metafizik alanları yıkmaya çalışıyor olabilirsin! Bu kez hayallerin, yağmurun ve içten gelen sesinin tınılarını dinlemeni öneririm. İçinde sevip okşanmayı bekleyen minik bir kedinin de olduğunu gösterebilmelisin! Özellikle ikili ilişkiler kurmaya çalıştığın yakınlarına!

21 Ocak Pazar günü, Ay Balık burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay’ın bu konumu bir nebze de olsa hem ruhunun dinlendiği hem de geleceğe umutla baktığın yer anlamı taşıyor. Ay Balık’tayken daha sezgisel ve duygusal hisler beslemen gayet doğaldır.  Ay Neptün kavuşumu meditatif çalışmalar yapmak için oldukça uygun bir zaman diliminde olabileceğini gösteriyor. Bugünü mümkünse izole bir şekilde geçirebilir, kendinle başbaşa kalarak içindeki kediyi sevmeyi, hangi yönünü ne zaman ortaya koyman gerektiğini sezinleyebilirsin.

BAŞAK BURCU

Merhaba Sevgili Başak ve/veya Yükselen Başak. Bu hafta genel olarak, aşk/flört hayatı, çocuklar, hayattan keyif aldığın konular, gündelik rutin işler, çalışma ortamı, sağlık, evlilik/ortaklık gibi uzun vadeli ilişkiler, açık düşmanlar, rakipler, danışanlar, içsel dönüşüm, ortaklık ve evlilik yoluyla elde edilen gelirler, miras, kredi-borç-sigorta ile ilgili konular ön planda olabilir.

17 Ocak saat 05:17’de Oğlak burcunda bir Yeni Ay gerçekleşecek. Daha evvel arkadaşça başlamış bir ilişkin bu yeni ayda aşka veya ciddi bir ilişkiye dönüşebilir. Özellikle öz yeteneklerin ile ilgili konularda ciddiyetle eğilebileceğin bir alan açabilir, hobini mesleğe ve dolayısıyla kazanç kapısına dönüştürebilirsin. Ayrıca yurtdışı bağlantılı bir gelişmenin de eli kulağında olabilir. Bazı organizasyon işlerine girişebilir veya uzun zamandır düşündüğün bir konu ile ilgili atılım yapmak için karara varabilirsin.

15 Ocak Pazartesi günü, Ay Oğlak burcunda ilerliyor olacak. Venüs, Güneş, Pluto, Satürn, Merkür ve Ay.. bunların hepsi bugün Oğlak burcunda dizilmiş durumda. Hani ikili ilişkiler alanın nasıl diye sorsalar, tabiri caizse “dokunsalar ağlayacaksın”. Aslında dokunsalar ağlar mısın bilmiyorum ama bu toprak yoğunluğu ile bence sen kime dokunsan fena ağlatırsın gibi geldi. Zaten detaylarda gezmek ve didiklemek senin işin bunu biliyoruz. Bir de bu kadar ağır etkili gezegenler gelip senin 5. Evine yerleşince, artık sevgilinin boynuna bir ip takıp oynatmadığın kalır herhalde.

16 Ocak Salı günü, Ay Oğlak burcunda ilerlemeye devam edecek. Valla bu ayı atlatırsan daha artık ilişkilerin çelik gibi sağlam olur herhalde. Öte yandan hayatına katmak istediğin ya da öteden beri uğraştığın hobilerin ile ilgili ciddi girişimlerde bulunabileceğin, bunları paraya dönüştürebileceğin ve hayatına sağlam bir değer olarak katabileceğin bir süreçte olduğunu da hatırlatmak isterim.

17 Ocak Çarşamba günü, Ay Oğlak burcunda ilerlemeye devam edecek. Saat 05:17’de Oğlak burcunda bir Yeni Ay gerçekleşecek. Daha evvel arkadaşça başlamış bir ilişkin bu yeni ayda aşka veya ciddi bir ilişkiye dönüşebilir. Özellikle öz yeteneklerin ile ilgili konularda ciddiyetle eğilebileceğin bir alan açabilir, hobini mesleğe ve dolayısıyla kazanç kapısına dönüştürebilirsin. Ayrıca yurtdışı bağlantılı bir gelişmenin de eli kulağında olabilir. Bazı organizasyon işlerine girişebilir veya uzun zamandır düşündüğün bir konu ile ilgili atılım yapmak için karara varabilirsin.

18 Ocak Perşembe günü, Ay Kova burcunda ilerliyor olacak. Gündelik işlerin, rutin giden her şey ile ilgili böyle bir anarşist ruh haline bürünmen hiç şaşırtıcı olmayabilir. Şöyle bir karşı duruş sergileyeceğin, “abi nereye gidiyoruz böyle, çalış çalış nereye kadar” tarzında hayata karşı aykırı bir duruş sergilemeye çalışabileceğin, ender günlerden birini yaşayabilirsin.

19 Ocak Cuma günü, Ay Kova burcunda ilerlemeye devam edecek. Eğer çalışıyorsan, yeni bir teknolojik cihazla tanışabilir ya da almak durumunda kalabilirsin. Sağlıkla ilgili bir kontrol ya da tedavi yaptırıyorsan, son teknoloji bir ürün tercihinde bulunabilirsin. İkili ilişkiler anlamında mesafeli, arkadaşça ama romantizmden uzak bir gün geçirmek isteyeceğini söyleyebilirim.

20 Ocak Cumartesi günü, Ay Balık burcunda ilerliyor olacak. Haftasonu temizlik günü mü desem yoksa kurban olma günü mü desem bilemedim. Ay’ın bu konumu, senin kişilik yapına göre, her şeyin kontrol dışına çıktığını hissettiren ve seni ilişkilerde kurban psikolojisine sokan bir enerjiyi de beraberinde getirmektedir.  Ay’ın bu konumu, senin kişilik yapına göre, her şeyin kontrol dışına çıktığını hissettiren ve seni ilişkilerde kurban psikolojisine sokan bir enerjiyi de beraberinde getirmektedir.

21 Ocak Pazar günü, Ay Balık burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Neptün kavuşumu her türlü kafa dağınıklığı ve dalgınlığı beraberinde getirecektir. O yüzden bugün özellikle eğer bir iş toplantın varsa, sevgilinle birlikteysen ya da birilerine bir şey anlatman gerekiyorsa, bir söz vermen gerekiyorsa, lütfen fazla uçmamaya çalış. Gereksiz ve uçuk vaatler vermek gibi tehlikeli bir pozisyonda durduğun için, sonradan “böyle böyle demiştin hani verdiğin sözler” şeklinde insanların karşına dikilmesi mümkün olabilir.

TERAZİ BURCU

Merhaba Sevgili Terazi ve/veya Yükselen Terazi. Bu hafta genel olarak, aile, hanede yaşayanlar, yaşadığın ev, ebeveynler, aşk/flört hayatı, çocuklar, hayattan keyif aldığın konular, gündelik rutin işler, çalışma ortamı, sağlık, evlilik/ortaklık gibi uzun vadeli ilişkiler, açık düşmanlar, rakipler, danışanlar ile ilgili konular ön planda olabilir.

17 Ocak saat 05:17’de Oğlak burcunda bir Yeni Ay gerçekleşecek. Çalışma hayatını ilgilendiren konuların yaşadığın haneye de aksedebileceğini, evden iş yürütmeye çalışabileceğini ya da böyle bir iş fırsatı oluşturmak isteyeceğini anlatabilir. Bu sadece mevcut iş ile ilgili değil, aileyi ilgilendiren bir gayrimenkul ile ilgili yapılması /üzerine eğilinmesi gereken ciddi bir konu da olabilir (tadilat, yeniden inşaa vs gibi).

15 Ocak Pazartesi günü, Ay Oğlak burcunda ilerliyor olacak. Venüs, Güneş, Pluto, Satürn, Merkür ve Ay.. bunların hepsi bugün Oğlak burcunda dizilmiş durumda. Evde neler oluyor sevgili Terazi? Her şeyi dengelemeye çalıştığın, hop oturup hop kalktığın şu günlerde, resmen evin ortasına kocaman bir toprak parçasını yerleştirmişler gibi tüm manyetik alanları topladığını hissediyor olabilirsin.

16 Ocak Salı günü, Ay Oğlak burcunda ilerlemeye devam edecek. Ailevi problemler, evde çıkan sorunlar, ebeveynlerin ile olan ilişkilerin, hanede yaşayanların ilginç durumları, seni yönetmeye ve yönlendirmeye çalışan aile bireyleri, bir oraya bir buraya çekiştirmeye çalışan sıkıntılı akrabalar.. bunların hepsini dinleyerek ruhunu çökertirsin. Kulaklarını tıkamayı ve kendi kararlarını vermeyi öğrenmelisin!

17 Ocak Çarşamba günü, Ay Oğlak burcunda ilerlemeye devam edecek. Saat 05:17’de Oğlak burcunda bir Yeni Ay gerçekleşecek. Çalışma hayatını ilgilendiren konuların yaşadığın haneye de aksedebileceğini, evden iş yürütmeye çalışabileceğini ya da böyle bir iş fırsatı oluşturmak isteyeceğini anlatabilir. Bu sadece mevcut iş ile ilgili değil, aileyi ilgilendiren bir gayrimenkul ile ilgili yapılması /üzerine eğilinmesi gereken ciddi bir konu da olabilir (tadilat, yeniden inşaa vs gibi).

18 Ocak Perşembe günü, Ay Kova burcunda ilerliyor olacak. Bu kadar hengameden sonra ikili ilişkilere ve hobilerine ayıracak zamanın varsa çok şanslısın gerçekten. Sevdiklerinle iletişiminde paylaşımlar ve duygusal bağların ön plana çıkabilir. Gün içerisinde gerçekleşecek Ay Venüs ve Ay Mars uyumsuz yerleşimi, bazı kuruntulara kapılmana veya gizli düşmanlarının olduğu yönündeki düşüncelere kapılmana neden olabilir.

19 Ocak Cuma günü, Ay Kova burcunda ilerlemeye devam edecek. Aşk/flört hayatın, içsel yeteneklerin ile ilgili konular gündemde olabilir. Tüm gün etkili olacak olan Ay Jüpiter uyumlu açısı, aşk/flört hayatın, yeteneklerin ile ilgili şans ve fırsatlarla karşılaşmanı sağlayabilir. Jüpiter burada Ay’ın etkilerini büyütücü rol de oynadığı için, kişisel olarak da dikkat çekici bir insan profili çizebilirsin. Ayrıca Ay’ın bu konumu, çağın ötesinde sanatsal fikirler ortaya koymak istediğini, modern aşk ilişkilerini tercih ettiğini ve aşk hayatına da arkadaşça bir pencereden baktığını gösterir.
20 Ocak Cumartesi günü, Ay Balık burcunda ilerliyor olacak. Ay’ın bu konumu, gündelik hayatında ve çalışma stilinde seni dağıtıcı bazı etkileri beraberinde getirebilir. Ay, Neptün yönetiminde bir burç olduğu için, gündelik hayatında daha hassas ve duygusal tavırlar sergilemene, buna bağlı olarak daha alıngan davranmana neden olabilir. Balık’ın kurban rolü ve yardımseverliğin dozunun yüksekliğinden ötürü, burada göz hizasında birbirini gören bireylerden ziyade sürekli kendini adayan bir kişilik ortaya çıkabilir, bu da seni ister istemez yoracak ve yıpratacaktır.

21 Ocak Pazar günü, Ay Balık burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Neptün kavuşumu, gündelik hayatın akışı ve eğer çalışıyorsan iş hayatınla ilgili dalgınlık durumlarını beraberinde getirebilir. Eğer bir makine ile çalışıyorsan, uykunu iyi almış olmanı tavsiye ederim. Aksi takdirde yorgun ve dalgın bir gün geçirme riski ile karşılaşabilirsin. Öte yandan Ay’ın Mars ve Jüpiter ile yaptığı uyumlu açı, yeni kazanç kapıları oluşturma anlamında stratejik ve hırslı bir çizgi tutturabileceğini de gösterebilir.

AKREP BURCU

Merhaba Sevgili Akrep ve/veya Yükselen Akrep. Bu hafta genel olarak, yakın çevre, akrabalar, kardeşler, eğitim, kısa süreli seyahatler, aile, hanede yaşayanlar, ebeveynler, aşk/flört ilişkileri, çocuklar, hayatın keyif alanları, gündelik rutin işler, çalışma ortamı ve sağlık ile ilgili konular ön planda olabilir.

17 Ocak saat 05:17’de Oğlak burcunda bir Yeni Ay gerçekleşecek. Yakın çevre, akrabalar ve kardeşlerle ilgili yapmak istediğin ya da yapılması beklenen girişimler /destekler ile ilgili ciddi ve sorumluluk duygusu ile hareket edebileceğini gösterebilir. Bununla birlikte yeni bir eğitim konusu da gündemine girebilir. Buradaki ana temel, girişimin konusu ne olursa olsun ciddi ve altının dolu olması özelliğidir. Ticaret açısından destekleyici enerjilerin olduğunu da eklemek isterim.

15 Ocak Pazartesi günü, Ay Oğlak burcunda ilerliyor olacak. Venüs, Güneş, Pluto, Satürn, Merkür ve Ay.. bunların hepsi bugün Oğlak burcunda dizilmiş durumda. Yakın çevre ilişkilerin abluka altında diyebilirim. Toprak enerjisi sana uzak bir enerji değil aslında ama… bu kadar aşırı samimiyet, beklenti, manipülasyon, yönlendirmeler, ağır konular ve konuşmalar sana göre değil. Elbette burada çok “bıdı bıdı” yapan bir enerjiden bahsetmiyoruz ama düşün hiç hatırlamadığın bir “süt annnen” çıkıp da senden bir şey istemeye gelebilir.

16 Ocak Salı günü, Ay Oğlak burcunda ilerlemeye devam edecek. Sana ait alanın daraldığını hissediyor olabilirsin. Faydalı ya da faydasız herkes şu an burada gibi hissediyorsun. Telefon çalıyor, birileri bir şey istiyor, kapı çalıyor yine birileri bir şey istiyor, ailen bir şey istiyor, arkadaşların bir şey istiyor… belki de en güzeli biraz tası tarağı toplayıp uzaklaşmak olabilir. Bununla birlikte yeni bir eğitim için ciddi bir serüven hazırlığı da yapabilirsin.

17 Ocak Çarşamba günü, Ay Oğlak burcunda ilerlemeye devam edecek. Saat 05:17’de Oğlak burcunda bir Yeni Ay gerçekleşecek. Yakın çevre, akrabalar ve kardeşlerle ilgili yapmak istediğin ya da yapılması beklenen girişimler /destekler ile ilgili ciddi ve sorumluluk duygusu ile hareket edebileceğini gösterebilir. Bununla birlikte yeni bir eğitim konusu da gündemine girebilir. Buradaki ana temel, girişimin konusu ne olursa olsun ciddi ve altının dolu olması özelliğidir. Ticaret açısından destekleyici enerjilerin olduğunu da eklemek isterim.

18 Ocak Perşembe günü, Ay Kova burcunda ilerliyor olacak. Ay’ın bu yerleşimi, duygusal ihtiyaçları tutkulardan alıp bilgiye doğru çevirdiğinden, kendi iç sesini dinleme vakti bulamayabilirsin. Seni hayata bağlayan şeylerin başında tutkular geliyor. Evinde kullanabileceğin yeni bir teknolojik cihaz konusu gündeme gelebilir. Arkadaşlarını evinde ağırlamak durumunda kalabilirsin, bu, zorda kalmış ve mecburiyetten sana sığınacak biri de olabilir açıkçası.

19 Ocak Cuma günü, Ay Kova burcunda ilerlemeye devam edecek. Kova burcu Uranüs yönetiminde olduğu için senin açından pek rahat ettiğin bir enerji olduğu söylenemez. Evinde ya da ailenle birlikte evde ya da dışarıda bir yerlerde arkadaş toplantıları içinde bulabilirsin. Yine hem aile içinde hem de yaşadığın hane içinde çığır açan bir fikir ya da dönemin başlangıcı da olabilir! İlginç bir enerji aslında. Ama toprakta birikim enerjisi bir kara delik gibi seni yine yakın çevrene doğru çekiyor.

20 Ocak Cumartesi günü, Ay Balık burcunda ilerliyor olacak. Ay Balık enerjisi senin için rahat ve uyumludur. Su elementi uyumunu anlatan bu yerleşim, sezgisel, duygusal, gizemli bir etki taşıdığı için kendini güvende ve rahat hissedebilirsin. Öte yanda Ay Balık, Neptün etkisinde olduğu için dağıtıcı ve sisli bir etkiyi de beraberinde getirir. İlişkiler, aşk hayatı, sanatsal yetenekler gibi seni besleyen her türlü konu sonsuz bir sisler diyarında gibidir.

21 Ocak Pazar günü, Ay Balık burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Neptün kavuşum açısı, hem ikili ilişkilerindeki vizyon ve rahatlık, hem de öz yeteneklerini parlatmak açısından ilham verici fakat aynı zamanda izole olmayı gerektiren bir enerjiyi beraberinde getirebilir. Sanatsal faaliyetlerde bulunmak, şiir yazmak, şarkı bestelemek ya da resim yapmak gibi, yaratıcı faaliyetleri destekleyen her tür girişim olumlu sonuçlanabilir.

YAY BURCU

Merhaba Sevgili Yay ve/veya Yükselen Yay. Bu hafta genel olarak, kişisel gelir, kişisel maddi yatırımlar, kendini güvende hissettiğin değerler, yakın çevre, akrabalar, kardeşler, eğitim, kısa süreli seyahatler, aile, hanede yaşayanlar, ebeveynler, aşk/flört ilişkileri, çocuklar, hayatın keyif alanları ile ilgili konular ön planda olabilir.

17 Ocak saat 05:17’de Oğlak burcunda bir Yeni Ay gerçekleşecek. Özellikle maddi gelir, finansal yatırımlar ve kendini güvende hissettiğin değerler anlamında, girişimlerini ciddiyetle ve planlı bir şekilde ele alabileceğin bir gün olabilir. Yeni bir kazanç kapısı arayışına girebilir, bir iş için seyahate çıkmak durumunda kalabilir, yakın çevrenden birileriyle parasal mevzular üzerine bir görüşme yapmak durumunda kalabilirsin.

15 Ocak Pazartesi günü, Ay Oğlak burcunda ilerliyor olacak. Venüs, Güneş, Pluto, Satürn, Merkür ve Ay.. bunların hepsi bugün Oğlak burcunda dizilmiş durumda. Hayatının odak noktası bu hafta para olmuş durumda ve bu durum uzun bir süre sürecekmiş gibi görünüyor. Yay’lar bol keseden harcar gibi zannederler ama bunun doğru olmadığını biliyoruz. Yaylar sadece ihtiyaç durumunda ve keyif aldıklarında para harcamayı severler.

16 Ocak Salı günü, Ay Oğlak burcunda ilerlemeye devam edecek. Para kazanmanın kıymetini, kendini güvende hissettiren değerleri yeniden inşaa etmeyi öğrendiğin bu süreçte, yoğun toprak enerjisi sana bunları nasıl saklayacağını ve nasıl yönlendirebileceğini de gösterecektir. İlişkilerinin bile hangisinin sahte hangisinin gerçek olduğunu çok daha iyi ve gerçekçi gözlerle gözlemleme şansı elde edebileceksin.

17 Ocak Çarşamba günü, Ay Oğlak burcunda ilerlemeye devam edecek. Saat 05:17’de Oğlak burcunda bir Yeni Ay gerçekleşecek. Özellikle maddi gelir, finansal yatırımlar ve kendini güvende hissettiğin değerler anlamında, girişimlerini ciddiyetle ve planlı bir şekilde ele alabileceğin bir gün olabilir. Yeni bir kazanç kapısı arayışına girebilir, bir iş için seyahate çıkmak durumunda kalabilir, yakın çevrenden birileriyle parasal mevzular üzerine bir görüşme yapmak durumunda kalabilirsin.

18 Ocak Perşembe günü, Ay Kova burcunda ilerliyor olacak. Ay’ın bu konumu yakın çevre ilişkilerini ilgilendirdiği için, bu alanlarda son derece özgürlükçü, rahat, sıradışı deneyimler yaşamaya da açık olduğunu belirtir. İlginç bir seyahat / yolculuk yapma girişiminde bulunabilirsin. Arkadaşlarınla, yakın çevren ve akrabalarınla, kardeşlerinle birlikte vakit geçirmek isteyebilir günü birlikte yaşamak isteyebilirsin.

19 Ocak Cuma günü, Ay Kova burcunda ilerlemeye devam edecek. Gün boyu etkili olacak olan Ay Jüpiter uyumlu açısı, yakın çevren ve arkadaş/sosyal çevre içerisinde genel olarak uyumlu ve fırsatlarla dolu bir iletişim süreci içerisinde olmana imkan tanıyabilir. Genel kimliğine de uygun bir şekilde, duygu ve düşüncelerinde dürüst, açık ve net ifadeler kullanacağını düşünüyorum. Kısa süreli seyahat planların varsa bu konuda da rahat ve akıcı bir trafik ortamında bulunacağını  söyleyebilirim. Bugün aynı zamanda kalabalık ortamlara girme ihtimalin de yüksek görünüyor.

20 Ocak Cumartesi günü, Ay Balık burcunda ilerliyor olacak. Ay’ın bu konumu senin pek rahat ettiğin bir konum sayılmaz çünkü belirsiz ve duygusal bir atmosfer, senin genel ateşli ruh halini biraz söndürebilir. Öte yandan genel kimliğin ile ebeveynleri temsil eden ev arasında yaptığı olumsuz açıdan dolayı, birbirini anlamakta güçlük çeken çocuk/ebeveyn ilişkisini de temsil eder. Seni korumaya çalışan ve sana kısıtlandığını hissettiren her türlü ilişkiden koşarak kaçmak isteyebilirsin çünkü senin mayanda özgürlük teması hakimdir.

21 Ocak Pazar günü, Ay Balık burcunda ilerlemeye devam edecek. Çalışma performansı açısından motivasyon düşüklüğü veya ne istediğini bilememek gibi belirsizlik duygularını beraberinde getirebilir. İş yerinde toplantı yapmak veya sevgiliyle buluşmak için çok uygun bir gün sayılmaz zira ifadeler donuk ve çekingen olabilir. Kendi iç dünyanda olmak ve orada kaybolmak senin daha çok işine gelecektir diye düşünüyorum. Bu aynı zamanda doyumsuzluk ve iştahın kabarması gibi hem maddesel hem de sosyal tatminsizlikleri de beraberinde getirebilir.

OĞLAK BURCU

Merhaba Sevgili Oğlak ve/veya Yükselen Oğlak. Bu hafta genel olarak, duygusal ihtiyaçlar, egonu ilgilendiren kişisel konular, dış görüntün, kişisel gelir, kişisel maddi yatırımlar, kendini güvende hissettiğin değerler, yakın çevre, akrabalar, kardeşler, eğitim, kısa süreli seyahatler, aile, hanede yaşayanlar, ebeveynler ile ilgili konular ön planda olabilir.

17 Ocak saat 05:17’de Oğlak burcunda bir Yeni Ay gerçekleşecek. Hem duygusal ihtiyaçlarının giderilmesi hem de egonun tatmin edilmesi açısından aslında şirazesi önem arz eden bir yeni ay deneyimi yaşayabilirsin. Bugün hem kendine katacağın değerler anlamında hem de yapacağın girişimler anlamında destekleyici enerjiler ile bir arada olabilirsin. Hem ikili ilişkiler hem de ortaklık ilişkileri anlamında büyük bir ağırbaşlılık ve ciddiyet ile konuları ele alma şansı bulabileceksin. Parasal konularla ilgili tüm burçların haricinde fazladan bir ehemmiyet ve özen göstermek durumunda kalabilirsin. Beklemediğin bir yerden de eline para geçebilir.

15 Ocak Pazartesi günü, Ay Oğlak burcunda ilerliyor olacak. Venüs, Güneş, Pluto, Satürn, Merkür ve Ay.. bunların hepsi bugün Oğlak burcunda dizilmiş durumda. Bana kalılrsa şu an içinde bulunduğun duruma ve ağırlığa sen bile inanamıyorsundur diye düşünüyorum. Tabi bunun yanında bu kadar yoğun toprak enerjisinin senin 1. Evinde olması, eğer adım atarsan, elini attığın her şeyi başarabilme ve onu işlevsel bir değere dönüştürme konusunda sana destek verecektir diye düşünüyorum. Genel olarak negatife eğilimli bir burç insanı olduğunu biliyorum fakat aynı zamanda neyi işlevsel / yararlı olduğunu da bildiğin için bu enerjiyi dönüştürebilirsin.

16 Ocak Salı günü, Ay Oğlak burcunda ilerlemeye devam edecek. Hani kendine sürekli verdiğin sözler var ya “şunu şöyle yapacağım, bunu şu zamanda başlatacağım” şeklinde olan… işte onları hayata geçirmek ve somut hale dönüştürmek için gayet uyumlu ve olumlu bir enerji içinde olduğunu söyleyebilirim. Birçok burç için bunu yapmak oldukça zorken senin için kolay olacaktır kanaatindeyim.

17 Ocak Çarşamba günü, Ay Oğlak burcunda ilerlemeye devam edecek. Saat 05:17’de Oğlak burcunda bir Yeni Ay gerçekleşecek. Hem duygusal ihtiyaçlarının giderilmesi hem de egonun tatmin edilmesi açısından aslında şirazesi önem arz eden bir yeni ay deneyimi yaşayabilirsin. Bugün hem kendine katacağın değerler anlamında hem de yapacağın girişimler anlamında destekleyici enerjiler ile bir arada olabilirsin. Hem ikili ilişkiler hem de ortaklık ilişkileri anlamında büyük bir ağırbaşlılık ve ciddiyet ile konuları ele alma şansı bulabileceksin. Parasal konularla ilgili tüm burçların haricinde fazladan bir ehemmiyet ve özen göstermek durumunda kalabilirsin. Beklemediğin bir yerden de eline para geçebilir.

18 Ocak Perşembe günü, Ay Kova burcunda ilerliyor olacak. Özellikle parasal bazda ilişkiler ve iş dünyasındaki bağlantılar açısından uyumlu görüşmelerin ve anlaşmaların yapılabileceği gözlemlenebilir. Bir ortaklık durumu veya yeni bir iş sözleşmesi gündeme gelebilir. Bununla birlikte bu tarz anlaşma ve görüşmelerin içeriğindeki detaylara takılma ihtimalinden dolayı bazı konularda çekingen ve isteksiz davranmaya kalkabilirsin.

19 Ocak Cuma günü, Ay Kova burcunda ilerlemeye devam edecek. Tüm gün etkili olacak olan Ay Jüpiter uyumlu açısı, maddi ve manevi güvenlik ihtiyacının yüksek olacağını, çalışma hayatı ve iş fırsatları açısından da şanslı/bereketli bir gün olabileceğini gösterir. İş arıyorsan, bu anlamda da şanslı bir günde olabilirsin, iş görüşmeleri yapmak için uygun bir gün olabilir. Ayrıca iş yerinde toplantılar, görüşmeler veya iş ile alakalı genel görüşme trafiği de yoğun olabilir.

20 Ocak Cumartesi günü, Ay Balık burcunda ilerliyor olacak. Ay’ın bu konumu özellikle seni trafikte dalgın yapabileceğinden ötürü özellikle araç kullanıyorsan daha dikkatli olmanı tavsiye ederim. Ayrıca Ay’ın bu konumu, yakın çevre, akraba veya kardeşlerinle ilgili onların bir ihtiyacının ortaya çıkması ve senin de bu konuda onlara yardımcı olacağın bir durumu da meydana getirebilir.

21 Ocak Pazar günü, Ay Balık burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Neptün kavuşumu, seni zihinsel açıdan dalgın bir hale getirebileceği için, özellikle çalışman gereken özel bir alan ya da makine varsa bu konuda dikkatli olmanı, uykunu iyi almış olmanı öneririm. Özellikle senin seyahat ile ilgili konularını da ilgilendirdiği için, uykusuz yola çıkmamanı tavsiye ederim. Yakın çevre ilişkilerin açısından da aldanmaya müsait bir enerji olduğu için, sana anlatılan veya söylenen şeyleri ya not al ya da bir yerlere kaydet.

KOVA BURCU

Merhaba Sevgili Kova ve/veya Yükselen Kova. Bu hafta genel olarak, iraden dışında gelişen olaylar, rüyalar, gizli düşmanların ile ilgili gelişmeler, duygusal ihtiyaçlar, egonu ilgilendiren kişisel konular, dış görüntün, kişisel gelir, kişisel maddi yatırımlar, kendini güvende hissettiğin değerler, yakın çevre, akrabalar, kardeşler, eğitim, kısa süreli seyahatler ile ilgili konular ön planda olabilir.

17 Ocak saat 05:17’de Oğlak burcunda bir Yeni Ay gerçekleşecek. Arka planda çalışan birçok konunun aydınlığa kavuşması için bir tohum ektiğini varsay bu yeni ayda. Türlü türlü dönen gizli işler, psikolojik harpler, insanların arkandan çevirmeye çalıştığı işler, müdahele edemediğin ama psikolojini zorlayan her türlü konunun açıklığa kavuşması için ciddiyetle girişebileceğin / başvurabileceğin bazı kaynaklar olacaktır. Bunları araştırmanı tavsiye ederim. Zihin ve ruh sağlığını da önemsemeni, bipolar tavırlara karşı dikkatli olmanı öneriyorum, zira Yeni Ay’ın içinde bulunduğu burcun karanlık bir enerjiyi de barındırmasından ötürü, aklına oyunlar oynayabilir.

15 Ocak Pazartesi günü, Ay Oğlak burcunda ilerliyor olacak. Venüs, Güneş, Pluto, Satürn, Merkür ve Ay.. bunların hepsi bugün Oğlak burcunda dizilmiş durumda. “Arka sokaklarda neler oluyor” şarkısındaki gibi, kafanın içinde zihninin arka planında neler oluyor sevgili Kova? 12. Evinde gerçekleşen bu yoğunlaşma, geçmiş yaşamlar, bir köşeye tıkılıp itilmiş anılar, korkular ile ilgili meselelerin üzerine çöktüğü için, bu zamana kadar çözmekten kaçtığın ve halına altına süpürdüğün ne kadar konu varsa, bunlar üzerinde seni imtihan etmeye kalkabilir!

16 Ocak Salı günü, Ay Oğlak burcunda ilerlemeye devam edecek.  Yüzleşme vaktinin geldiği ne varsa, hem parasal, hem ilişkisel, hem iletişimsel.. her manada böyle bir şeylerin gözünün önünden silinip arka taraflardan bir yerlerden ilerlemeye çalıştığını sezinleyebilirsin. Olaylar senin kontrolün dışında gelişebilir, gizli düşmanların sinsi planları arkadan arkadan yürüyebilir. Yüzleşmekten kaçındığın insanlar senin arkandan konuşuyor olabilir. Bunlar ortaya çıkana kadar belli bir dönem belirsizlik yaşayacaksın.

17 Ocak Çarşamba günü, Ay Oğlak burcunda ilerlemeye devam edecek. Saat 05:17’de Oğlak burcunda bir Yeni Ay gerçekleşecek. Arka planda çalışan birçok konunun aydınlığa kavuşması için bir tohum ektiğini varsay bu yeni ayda. Türlü türlü dönen gizli işler, psikolojik harpler, insanların arkandan çevirmeye çalıştığı işler, müdahele edemediğin ama psikolojini zorlayan her türlü konunun açıklığa kavuşması için ciddiyetle girişebileceğin / başvurabileceğin bazı kaynaklar olacaktır. Bunları araştırmanı tavsiye ederim. Zihin ve ruh sağlığını da önemsemeni, bipolar tavırlara karşı dikkatli olmanı öneriyorum, zira Yeni Ay’ın içinde bulunduğu burcun karanlık bir enerjiyi de barındırmasından ötürü, aklına oyunlar oynayabilir.

18 Ocak Perşembe günü, Ay Kova burcunda ilerliyor olacak. Duygusal ihtiyaçların ve egosal açıdan kimliğini besleyecek arzuların ön planda olacağı bir gün yaşayabilirsin. İdeallerin ve geleceğe yönelik planların, kendine yaptığın/yapmak istediğin yatırımlar ile ilgili uyumlu bir ruh durumu içinde olduğunu ve kendini ortaya çıkarmaya hazır olduğunu gösterebilir. İçindeki cevherleri işlemeye hazır olmadan hızlıca planları gerçekleştirmeye çalışmanın bazı tıkanıklıkları veya suni rahatlığı gündeme getirebileceğini de göz önünde bulundurmalısın.

19 Ocak Cuma günü, Ay Kova burcunda ilerlemeye devam edecek. Genel olarak duygusal ihtiyaçlarının ve egonun ön planda olacağı bu günde, sosyalleşmek ve organizasyonlar içine dahil olmak isteyebilirsin. Gün boyu Jüpiter ile yapacağı uyumlu açı sayesinde, geleceğe yönelik hedef ve planlarında büyüme ve genişleme arzusu ortaya çıkabilir. Kalabalık organizasyonlar ve arkadaş çevresiyle bir davete katılma durumu gündeme gelebilir.

20 Ocak Cumartesi günü, Ay Balık burcunda ilerliyor olacak. Finansal açıdan ve maddi güvenlik alanları açısından biraz dağınık ve sisli bir alanın içine girmiş gibi hissetmen gayet doğaldır. Ay’ın bu yerleşimi, gelir/gider dengesinde belirsizlik oluşturduğu gibi biraz kabuğuna çekilme hissiyatı da verebilir.  Geleceğe yönelik plan ve hedeflerinde kontrolsüz bir büyüme arzusuna veya hayalperest alemlere dalmana neden olabilir. Düşüncelerin ile arzuların arasında bir uyumsuzluk durumu ortaya çıkabilir.

21 Ocak Pazar günü, Ay Balık burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Neptün uyumsuz yerleşimi, her türlü riskli para piyasaları ile ilgili yatırım girişimlerinde dikkat gerektirici bir ortam oluşturacaktır. Foreks, bitcoin, fon, borsa vs gibi yatırım araçları açısından uyanık ve dikkatli olman gerekebilir. Bir gayrimenkul yatırımı söz konusu olacaksa da, başkalarının gazına gelerek yatırım yapmamanı, önümüzdeki haftayı beklemeni tavsiye ederim. Bugün bilinçsizce para harcamak senin için çok kolay olabilir.

BALIK BURCU

Merhaba Sevgili Balık ve/veya Yükselen Balık. Bu hafta genel olarak, sosyal çevre ve arkadaşlar, idealler, toplu organizasyonlar, iraden dışında gelişen olaylar, rüyalar, gizli düşmanların ile ilgili gelişmeler, duygusal ihtiyaçlar, egonu ilgilendiren kişisel konular, dış görüntün, kişisel gelir, kişisel maddi yatırımlar, kendini güvende hissettiğin değerler ile ilgili konular ön planda olabilir.

17 Ocak saat 05:17’de Oğlak burcunda bir Yeni Ay gerçekleşecek. Ciddi projeler içinde yer almak, ciddi ve ayakları yere basan insanlarla arkadaşlıklar kurmak ve bu minvalde yer alan sosyal gruplar içine girmek, ciddi işler yapan derneklere veya sivil toplum kuruluşlarına üye olmak bu Yeni Ay’ın konuları arasında yer alabilir. Ayrıca ciddi ilişkiler kurmak üzerine bir enerji olduğu için, ikili ilişkilerde ve flörtte dahi yine sürekli bir “ayağı yere basan” partner arayışı olabilecektir.

15 Ocak Pazartesi günü, Ay Oğlak burcunda ilerliyor olacak. Venüs, Güneş, Pluto, Satürn, Merkür ve Ay.. bunların hepsi bugün Oğlak burcunda dizilmiş durumda. Sosyal ilişkiler, arkadaşlık grupları, dernekler, partiler, organizasyonlar, proje bazlı çalışmalar anlamında büyük bir yoğunluğun içine doğru çekildiğini söyleyebilirim. Bu konuların hepsiyle ilgili büyük oynama durumun söz konusu. Yani ya batarsın ya da çıkarsın. Gerçi sen temkinli bir insansın, ayağını sağlam olmayan yere basmazsın. İşte bu enerji de bunları doğru yönlendirmene olanak sağlayabilir. Tabi “alık” gibi davranmazsan!

16 Ocak Salı günü, Ay Oğlak burcunda ilerlemeye devam edecek. Gerek arkadaşlık ilişkilerin gerekse hayatın umut noktaları konusunda genel olarak karamsar bir eğilim göstermekle birlikte, işlevsel olan şeylerin hayatta kalacağı inancıyla bazı ilişkileri ve insanları teste tabi tutmak isteyebilirsin. Hayattan genel olarak beklentin “sıfır” düzeyinde olduğu için, “gelene merhaba gidene elveda” sloganıyla hareket etmeye devam edeceksin gibi görünüyor.

17 Ocak Çarşamba günü, Ay Oğlak burcunda ilerlemeye devam edecek. Saat 05:17’de Oğlak burcunda bir Yeni Ay gerçekleşecek. Ciddi projeler içinde yer almak, ciddi ve ayakları yere basan insanlarla arkadaşlıklar kurmak ve bu minvalde yer alan sosyal gruplar içine girmek, ciddi işler yapan derneklere veya sivil toplum kuruluşlarına üye olmak bu Yeni Ay’ın konuları arasında yer alabilir. Ayrıca ciddi ilişkiler kurmak üzerine bir enerji olduğu için, ikili ilişkilerde ve flörtte dahi yine sürekli bir “ayağı yere basan” partner arayışı olabilecektir.

18 Ocak Perşembe günü, Ay Kova burcunda ilerliyor olacak. İçsel dönüşümün ve yaşamsal faaliyetlerinin sağlıklı devam etmesi için gerekli olan cevherlerini, ruhunun derinliklerinden bilinç düzeyine çıkarabileceğini anlatan bir etki taşımaktadır. Kendinle başbaşa kalmana engel teşkil edebilir, eşinle veya partnerinle ilgilenmek durumunda kalabilirsin ve bu da senin üzerinde bir huzursuzluk tesiri yaratabilir. Bugün kendine ayırman gereken bir gün olabilir. Bu da genel akış içerisinde ne kadar mümkün olabilir bilmiyorum ama her şey önce “istemekle” başlar!

19 Ocak Cuma günü, Ay Kova burcunda ilerlemeye devam edecek. Bilinç ve irade dışı gelişen olaylar, geçmiş korkular ve bilinçaltına ittiğin, görmezden geldiğin bazı konular o günün gündemini oluşturabilir. Gün boyu etkili olacak olan Jüpiter Ay uyumlu açısı da bu etkileri büyüteceğinden kendini çok rahat hissetmeyebilir, rüyalar aracılığı ile bazı bilgiler/gelişmeler öğrenebilirsin.

20 Ocak Cumartesi günü, Ay Balık burcunda ilerliyor olacak. Ay’ın bu konumu seni oldukça rahat ettiren adet yuvandaymışsın gibi hissettiren bir etkiye sahiptir. Sezgisel, duygusal ve merhamet dolu bir gün olacağını söyleyebilirim. İlişkilerin ve kişisel dönüşümün ile ilgili düşünsel konuları görmezden gelmene ve sadece kendi duygularına odaklanmana neden olabilir. Düşüncelerin ile hareketlerin uyumsuz olabilir, verdiğin bir sözden caymak isteyebilir veya verdiğin bir sözü unutup kendi işlerine odaklanabilirsin. İkili ilişkilerinde tutamayacağın sözleri vermemen gereken bir gün olduğunu söyleyebilirim.

21 Ocak Pazar günü, Ay Balık burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Neptün kavuşumu, bol hülyalı, sanatla ve daha çok kendinle haşır neşir olmak isteyeceğin bir gün yaşamana neden olabilir. Şiir yazmak, sanat eserleri ortaya koymak, yaratıcı kuvveti besleyen her türlü faaliyette bulunmak için uygun bir gün olabilir. Biraz benmerkezci bir enerji olduğu için, ikili ilişkileri besleyen herhangi bir enerji olduğunu düşünmüyorum. Daha çok kendi ilgi alanların ve kendi sorunlarınla ilgilenmek durumunda olacağın için, sevgilin / eşin senin sorumsuz davrandığın yönünde bazı eleştirilerde bulunabilir. Olsun.. bugün hayal aleminde uçuyorsun zaten.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

VENÜS – NEPTÜN KARŞIT AÇISI “KIRMIZI BAŞLIKLI KIZ VE KURT”

JUNO - KUZEY AY DÜĞÜMÜ KAVUŞUM / NEPTÜN ÜÇGENİ