05 - 11 ŞUBAT 2018 HAFTALIK YORUMLAR

05 – 11 ŞUBAT HAFTALIK YORUMLAR
KOÇ BURCU
Merhaba Sevgili Koç ve/veya Yükselen Koç. Bu hafta genel olarak yurtdışı bağlantılı iş/eğitim/aşk konuları, yüksek öğrenim, geleceğe yönelik hedefler, iş kariyer hayatı, sosyal statü ve kimlik, sosyal çevre, arkadaşlar ve davetler/organizasyonlar ile ilgili konular gündemde olabilir. Tüm haftaya etki edecek olan Merkür Neptün uyumlu açısı, yaratıcı düşünce yeteneğini geliştirebilir ve ufkunu genişletebilir. Gizli konular ve öğretilerle ilgili çalışmalar yapmak için uygun bir hafta olabilir. Sezgilerini kullanarak görünenin ardındaki bazı dinamikleri anlayabilirsin.
05 Şubat Pazartesi günü, Ay Terazi burcunda ilerliyor olacak. Gün içinde temel açısı olmayan Ay, gece saatlerine doğru Pluto ile kare açı yapacak. İş ve aşk hayatının birbirine karışması, sosyal kimlik ve ikili ilişkilerdeki rollerin birbirine karışmasına, iş ve evlilik/birliktelik hayatın arasında bazı gelgitler yaşamana neden olabilir.
06 Şubat Salı günü, Ay Terazi burcunda ilerlemeye devam edecek. Sabah saatlerinde Ay, Akrep burcuna geçmiş olacak. Öğleden sonra gerçekleşecek Ay Jüpiter kavuşumu ve bu kavuşuma karşıt açı yapan Uranüs yerleşimi, ikili ilişkilerde evlilik/ortaklık konuları ile ilgili beklenmedik gelişmeler yaşatabilir. İlişkilerin aniden başlaması ve bitmesi gibi şok edici gelişmeler de yaşanabilir.
07 Şubat Çarşamba günü, Ay Akrep burcunda ilerlemeye devam edecek. Tutkuların ve ikili ilişkilerdeki yakınlıkların ön planda olacağı bir gün yaşayabilirsin. Gece saatlerinde gerçekleşecek Ay Venüs uyumlu yerleşimi, sevgini ve duygularını rahat ifade ettiğin bir ruh halinde olmana neden olabilir.
08 Şubat Perşembe günü, Ay Akrep burcunda ilerlemeye devam edecek. Akşam saatlerinde Ay, Yay burcuna geçmiş olacak. Gece saatlerinde gerçekleşecek Ay Merkür uyumlu açısı, duygusal yoğunluğunu çalışma hayatına ve iş gücüne yansıtma potansiyelin olduğunu gösterir. Aynı saatlerde gerçekleşecek Ay Pluto uyumlu açısı da benzer bir etkiyi iş yaşamındaki dönüşüm için kullanabileceğini anlatır.
09 Şubat Cuma günü, Ay Yay burcunda ilerlemeye devam edecek. Gece saatlerinde gerçekleşecek Ay Uranüs uyumsuz yerleşimi, bireyselleşme arzusu ile ilişkilerde bütünleşme duygusu arasında gelgitler yaşamana neden olabilir. Bir yandan İki kişilik hayat planları içinde harmanlanırken, bir yandan da bireysel bir hareketin/özgürlüğün arzusu ile yanıp tutuşabilir, ikilemde kaldığını düşünebilirsin. Ay sabah saatlerinde Yay burcuna geçecek. Daha enerjik, neşeli ve rahat hissettiğin duygu durumları deneyimleyebilirsin.
10 Şubat Cumartesi günü, Ay Yay burcunda ilerlemeye devam edecek. Gece saatlerinde gerçekleşecek Ay Venüs gergin açısı, duygusal yönden abartılı tavırlar içerisinde olmana sebep olurken, çalışma hayatın ile ilgili bazı durumları zihninde fazlasıyla abartmana neden olabilir. Diğer yandan fazlaca çalışmaya yatkın, abartmaya müsait bir ruh durumu içinde olabileceğini söyleyebilirim.
11 Şubat Pazar günü, Ay Yay burcunda ilerlemeye devam edecek. Sabah saatlerinde Ay Oğlak burcuna geçmiş olacak. Gece saatlerinde gerçekleşecek Ay Satürn kavuşumu, geleceğe yönelik ciddi hedefler ve planlar içerisinde olmak isteyebileceğini gösterebilir. Diğer yandan bu kavuşumun Uranüs ve Kuzey Ay Düğümü ile yaptığı olumlu açı, geleceye yönelik bu planlarını uygulamak konusunda egondan ve kimliğinden alacağın desteği anlatırken, bağımsız ve özgür hareket etme arzusunda olabileceğini de işaret ediyor olabilir. Akşam saatlerine Ay Oğlak burcuna geçecek ve daha mesafeli ve ciddi bir enerji deneyimlemeye başlayacaksın.

BOĞA BURCU
Merhaba Sevgili Boğa ve/veya Yükselen Boğa. Bu hafta genel olarak, evlilik/ortaklık yolu ile elde edilen gelirler/mallar ve yatırımlar, kredi-borç-sigorta yurtdışı bağlantılı iş/eğitim/aşk konuları, yüksek öğrenim, geleceğe yönelik hedefler, iş kariyer hayatı, sosyal statü ve kimlik ile ilgili konular gündemde olabilir. Tüm haftaya etki edecek olan Merkür Neptün uyumlu açısı, hayal gücü dünyanın sınırlarını zorlamana olanak sağlayabilir. Evlilik/ortaklık planları gündeme gelebilir. İlişkinin geleceği ile ilgili ciddi planlar yapmak, bu konuda hayaller kurmak ve sosyal çevre ile bu konular hakkında fikir alışverişi yapmak için uygun bir zaman olabilir.
05 Şubat Pazartesi günü, Ay Terazi burcunda ilerliyor olacak. Gün içinde temel açısı olmayan Ay, gece saatlerine doğru Pluto ile kare açı yapacak. İş hayatındaki koşullar ve iş planlarınla ilgili yoğunlaşırken, geleceğe dönük hedeflerinde gelişmen gereken koşullarla ilgili değişime direnç gösterebilir, şartların aynı kalmasından yana davranabilirsin.
06 Şubat Salı günü, Ay Terazi burcunda ilerlemeye devam edecek. Sabah saatlerinde Ay, Akrep burcuna geçmiş olacak. Öğleden sonra gerçekleşecek Ay Jüpiter kavuşumu ve bu kavuşuma karşıt açı yapan Uranüs yerleşimi, gündelik hayatın ve çalışma ortamındaki ilişkiler ile ilgili beklenmedik gelişmeleri gündeme getirebilir. Çalışma arkadaşların veya hizmetinde çalışan kişilerden birinin işten ayrılması da gündeme gelebilir.
07 Şubat Çarşamba günü, Ay Akrep burcunda ilerlemeye devam edecek. İkili ilişkilerin konusunda daha tutkulu bir ruh hali sergileyebilirsin. Gece saatlerinde gerçekleşecek Ay Venüs uyumlu açısı, aşk/flört hayatın veya ikili ilişkiler/evlilik hayatın ile ilgili uyumlu ve keyifli paylaşımlar yapmak isteği uyandırabilir.
08 Şubat Perşembe günü, Ay Akrep burcunda ilerlemeye devam edecek. Akşam saatlerinde Ay, Yay burcuna geçmiş olacak. Gece saatlerinde gerçekleşecek Ay Merkür uyumlu açısı, evlilik/ortaklık/ikili ilişkiler konularında duygularını net ve açık bir şekilde ifade edebilme olanağı sağlayabilir. Aynı saatlerde gerçekleşecek Ay Pluto uyumlu açısı, benzer şekilde, geleceğe dönük plan ve hedeflerini gerçekleştirmek adına uyumlu idealler geliştirebilmene olanak sağlayabilir.
09 Şubat Cuma günü, Ay Yay burcunda ilerlemeye devam edecek. Gece saatlerinde gerçekleşecek Ay Uranüs uyumsuz yerleşimi, eş/partner ile ilgili düşüncelerinde, şöyle dönüp bir baktığında yaşadığın hayatı sorgulamana ve gerçekten arzuladığın şeyin bu olup olmadığı ile ilgili düşüncelere dalmana neden olabilir. Genel olarak ilişkilerine sadık ve birlikte yaşama isteğinde bir insan olmana rağmen Uranüs’ün bilinçaltını gıdıklayan tavrı seni bireyselleşme korkularının kalıplarını kırmaya ve bağımsız olabilme yeteneğini zorlamaya çağırabilir.
10 Şubat Cumartesi günü, Ay Yay burcunda ilerlemeye devam edecek. Gece saatlerinde gerçekleşecek Ay Venüs gergin açısı, bir yandan ikili ilişkilerinde ve hayatın keyif alanlarını paylaştığın kişilere karşı eleştirel ve yoğun bir ilgi gösterirken, içsel enerjinde bir boşvermişlik ve rahatlık ibaresi ortaya çıkabilir. Bu da seni ister istemez kaygılandırabilir ya da ilişkilerinde bazı sorunlar ortaya çıkarabilir. Sabah saatlerinde gerçekleşecek Ay Mars gergin açısı da duyguları ifade etmekte abartı tavırlar sergilemene neden olabilir.
11 Şubat Pazar günü, Ay Yay burcunda ilerlemeye devam edecek. Sabah saatlerinde Ay Oğlak burcuna geçmiş olacak. Gece saatlerinde gerçekleşecek Ay Satürn kavuşumun hem cinsel hem de ruhsal bazı engellemeleri olabilir. Partnerinle yakınlaşma konusunda soğukluk hissedebilirsin. Öte yandan, ruhunun derinliklerinde erişmeye çalıştığın ve yaşamın bir çeşit anlamını taşıyan noktaya doğru gitmekte çekingen davranabilir, yaşamın gizemlerinden ürkebilirsin. Burada biraz korkularla irkilmek teması hakim gibi. Zaten senin için belirsizlikler çok sıkıcı olduğu için bu etki seni biraz daha rahatsız edebilir. Bununla birlikte bu kavuşumun Uranüs ve Kuzey Ay Düğümü ile olan uyumlu açısı, arka planda dönen ve yine yaşamın gizemleri ile ilgili konulara ilerleme konusunda sana yön gösterecek bazı işaretlerin karşına çıkabileceğini gösterebilir.

İKİZLER BURCU
Merhaba Sevgili İkizler ve/veya Yükselen İkizler. Bu hafta genel olarak, evlilik/ortaklık, rakipler, evlilik/ortaklık yolu ile elde edilen gelirler/mallar ve yatırımlar, kredi-borç-sigorta yurtdışı bağlantılı iş/eğitim/aşk konuları, yüksek öğrenim, geleceğe yönelik hedefler ile ilgili konular gündemde olabilir. Tüm haftaya etki edecek olan Merkür Neptün uyumlu açısı, iş kariyer hayatı ve çalışma ortamı anlamında yeni fikirlerin ve düşüncelerin yeşermesine olanak sağlayabilir. Yeni iş fırsatları, projeler ortaya çıkabilir.

05 Şubat Pazartesi günü, Ay Terazi burcunda ilerliyor olacak. Gün içinde temel açısı olmayan Ay, gece saatlerine doğru Pluto ile kare açı yapacak. İkili ilişkilerde gösterdiğin ehemmiyet ve ilgi yoğunlu bir yana dursun, kişisel dönüşümün ve kendi içsel gelişimini ihmal edip yalnızca ilişkiye taraf olan kişinin mutluluğuna odaklanabilirsin.
06 Şubat Salı günü, Ay Terazi burcunda ilerlemeye devam edecek. Sabah saatlerinde Ay, Akrep burcuna geçmiş olacak. Öğleden sonra gerçekleşecek Ay Jüpiter kavuşumu ve bu kavuşuma karşıt açı yapan Uranüs yerleşimi, ikili ilişkilerindeki bazı gelişmelerden ötürü, sosyal çevren veya arkadaşlarından hiç beklemediğin bir tavırla karşılaşmana neden olabilir.
07 Şubat Çarşamba günü, Ay Akrep burcunda ilerlemeye devam edecek. Genel olarak çalışma hayatın ve gündelik rutin işlerine odaklanacağın bir gün olabilir. Gece saatlerinde gerçekleşecek Ay Venüs uyumlu açısı, evin, aile hayatın ve aile bireyleri ile uyumlu duygular geliştirebileceğini gösterebilir.
08 Şubat Perşembe günü, Ay Akrep burcunda ilerlemeye devam edecek. Akşam saatlerinde Ay, Yay burcuna geçmiş olacak. Gece saatlerinde gerçekleşecek Ay Merkür uyumlu yerleşimi, günlük iş yoğunluğunu üzerinden atmak için aile bireyleri ile diyalog halinde olmak isteği uyandırabilir, çocukluğunla ilgili bazı konularda konuşmak isteyebilirsin. Çocukluk anıların da gözünün önüne gelebilir. Aynı saatlerde gerçekleşecek Ay Pluto uyumlu yerleşimi, benzer şekilde kişiliğinin derinliğinde kalmış veya dönüştürmek istediğin konularla ilgili destek enerjisi verebilir.
09 Şubat Cuma günü, Ay Yay burcunda ilerlemeye devam edecek. Gece saatlerinde gerçekleşecek Ay Uranüs uyumsuz yerleşimi, duygularını ifade etmek konusunda kontrolünü yitirmene veya abartılı duygusal tavırlar sergilemene neden olabilir. Özellikle bu etki çalışma ortamında ve iş hayatında sirayet edebilir. Bu etki aynı zamanda idealinde, bağımsızlık havasına bürünmene ve tutkuyla yaptığın işlerine artık bir son verme dürtüsü de geliştirebilir. Zaten İkizler insanı olarak özgür ruhlu bir karakter taşıdığın söylenebilir. Bu yüzden bağlayıcı şeylerden uzaklaşma arzusu taşıyabilirsin.
10 Şubat Cumartesi günü, Ay Yay burcunda ilerlemeye devam edecek. Gece saatlerinde gerçekleşecek Ay Venüs gergin açısı, duygusal dengesizlikler ve duyguları ifade ediş problemleri oluşturabilir. Ailenle ve evinle/evde yaşayan kişilerle ilgili bir problemle uğraşmak/ilgilenmek durumunda kalabilirsin. Örneğin, çocuğunun eğitim için tercih ettiği bölümü beğenmeyebilir, eleştirebilir, onu yolundan çevirmeye çalışabilirsin veya evde yaşayan bireylerden herhangi birinin hayatındaki bir durumla ilgili manipülatif tavırlar sergileyebilirsin. Öğlene doğru gerçekleşecek Ay Mars gergin açısı da bu bahsettiğim etkileri eyleme döken bir motivasyon noktası oluşturabilir.
11 Şubat Pazar günü, Ay Yay burcunda ilerlemeye devam edecek. Sabah saatlerinde Ay Oğlak burcuna geçmiş olacak. Gece saatlerinde gerçekleşecek Ay Satürn kavuşumu, evlilik/ortaklık ilişkilerinde biraz mesafeli tavırlar sergilemene neden olabilir. Bununla birlikte bu gösterge, ilişkilerde sululuğu ve lakayıtlığı engelleyen temkinli ilerlemeyi sağlayan ciddi bir enerjiyi de anlatır. Bu kavuşumun Uranüs ve Kuzey Ay Düğümü ile yaptığı uyumlu açı, hem sosyal çevre ve arkadaşlardan hem de yakın çevre ve akrabalardan destek aldığını, belki bir evlilik ya da ortaklık girişimi için beklediğin maddi/manevi desteği bu bahsi geçen çevrelerden temin edebileceğini anlatabilir.

YENGEÇ BURCU
Merhaba Sevgili Yengeç ve/veya Yükselen Yengeç. Bu hafta genel olarak, çalışma ortamı ve çalışma arkadaşları, gündelik rutin işler, hizmetinde çalışan kişiler, evlilik/ortaklık, rakipler, evlilik/ortaklık yolu ile elde edilen gelirler/mallar ve yatırımlar, kredi-borç-sigorta ile ilgili konular gündemde olabilir. Tüm haftaya etki edecek olan Merkür Neptün uyumlu açısı, geleceğe yönelik hedeflerin ile ilgili büyük hayaller içerisinde planlar yapma olanağı sağlayabilir. Yeni bir aşk ve ilişki gündeme gelebilir. Sanatsal yeteneklerin ile ilgili ilhamın etkisinin yoğun olacağı bir hafta yaşayabilirsin.
05 Şubat Pazartesi günü, Ay Terazi burcunda ilerliyor olacak. Gün içinde temel açısı olmayan Ay, gece saatlerine doğru Pluto ile kare açı yapacak. Genel olarak ev ile ilgili konulara yoğunlaşırken ikili ilişkilerin ile ilgili bazı sorumlulukları es geçmek isteyebilirsin. Belki de evde kimse olmadan yalnız başına kalma arzusunda olabilirsin. Evlilikteki bazı sorunlardan veya sorumluluklardan kaçmak isteyebilirsin.
06 Şubat Salı günü, Ay Terazi burcunda ilerlemeye devam edecek. Sabah saatlerinde Ay, Akrep burcuna geçmiş olacak. Öğleden sonra gerçekleşecek Ay Jüpiter kavuşumu ve bu kavuşuma karşıt açı yapan Uranüs yerleşimi, aile hayatın veya hanede yaşayan aile bireyleri ile ilgili bazı gelişmeler yüzünden iş hayatın veya sosyal kimliğin ile ilgili beklenmedik bazı gelişmeleri de gündeme getirebilir. Özel hayatının gizliliğine dikkat etmeni tavsiye ederim.
07 Şubat Çarşamba günü, Ay Akrep burcunda ilerlemeye devam edecek. Genel olarak aşk/flört ilişkileri, çocuklar ve hayatın keyif alanları ile ilgili deneyimler ön plana çıkabilir. Gece saatlerinde gerçekleşecek Ay Venüs uyumlu açısı, yakın çevre akrabalar ve kardeşlerle uyumlu ve keyifli bir diyalog halinde olmanı sağlayabilir.
08 Şubat Perşembe günü, Ay Akrep burcunda ilerlemeye devam edecek. Akşam saatlerinde Ay, Yay burcuna geçmiş olacak. Gece saatlerinde gerçekleşecek Ay Merkür uyumlu yerleşimi, sanatsal özellikle müzik veya şiir ile ilgili bir yeteneğin varsa ilham perisinin sana uğramasını sağlayabilir. Aynı saatlerde gerçekleşecek Ay Pluto uyumlu açısı da, ikili ilişkilerinde dönüştürülmesi gereken konularla ilgili gelişim fırsatı oluşturabilir.
09 Şubat Cuma günü, Ay Yay burcunda ilerlemeye devam edecek. Gece saatlerinde gerçekleşecek Ay Uranüs uyumsuz yerleşimi, duygularında coşkun ve ölçüsüz tavırlar içerisine girmene neden olurken, çalışma hayatın ve sosyal kimliğin ile ilgili bağımsızlık tavırları geliştirmene neden olabilir. Bir yandan ilişkilerinde tutku belirtileri gösterirken diğer yandan kendini dış dünyaya “yalnız” etiketi ile lanse etmek isteyebilirsin. Bir Yengeç insanı için sosyal statüye giden yol ve iş hayatı hırslarla doludur. Duygusal bağlılıklar ve tutkular bu etkiyi yavaşlatabilir. Sabah saatlerinde Ay Yay burcuna geçmiş olacak.
10 Şubat Cumartesi günü, Ay Yay burcunda ilerlemeye devam edecek. Gece saatlerinde gerçekleşecek Ay Venüs gergin açısı, sevgiyi ifade etme ve duygusal ihtiyaçları giderme anlamında sınırları aşacak davranışlara girmene neden olabilir. Özellikle ticaretle uğraştığın bir işin varsa, bazı detaylar yüzünden iş hayatında aksamalar veya gerilimler yaşayabilirsin. Diğer yandan öğrenmek istediğin yeni konular ile ilgili bazı şeyleri hırs ve takıntı haline getirme ihtimalin de olabileceğini söyleyebilirim.
11 Şubat Pazar günü, Ay Yay burcunda ilerlemeye devam edecek. Sabah saatlerinde Ay Oğlak burcuna geçmiş olacak. Gece saatlerinde gerçekleşecek Ay Satürn kavuşumu, çalışma şartların veya çalışma arkadaşlarınla aranda bir mesafe koymana, kısmi süreli bir soğukluk yaşamana neden olabilir. Bununla birlikte, bu kavuşumun Uranüs ve Kuzey Ay Düğümü ile ilgili uyumlu açı içerisinde olması, iş hayatın ve maddi gelir kaynakların ile ilgili beklenmedik fırsatlarla karşılaşma olasılığını arttırabilir.

ASLAN BURCU
Merhaba Sevgili Aslan ve/veya Yükselen Aslan. Bu hafta genel olarak, aşk/flört ilişkileri, çocuklar, hayattan keyif aldığın hobiler ve yetenekler, çalışma ortamı ve çalışma arkadaşları, gündelik rutin işler, hizmetinde çalışan kişiler, evlilik/ortaklık, rakipler ile ilgili konular gündemde olabilir. Tüm haftaya etki edecek olan Merkür Neptün uyumlu açısı, ailen veya yaşadığın ev ile ilgili bazı yeni fikirler geliştirme durumun olabileceğini anlatabilir.
05 Şubat Pazartesi günü, Ay Terazi burcunda ilerliyor olacak. Gün içinde temel açısı olmayan Ay, gece saatlerine doğru Pluto ile kare açı yapacak. Yakın çevre, akrabalar ve kardeşlerle ilgili konulara yoğunlaşırken çalışma hayatın ile ilgili sorumluluklar konusunda sabırsızlık göstermene, kendini baskı altında hissetmene neden olabilir.
06 Şubat Salı günü, Ay Terazi burcunda ilerlemeye devam edecek. Sabah saatlerinde Ay, Akrep burcuna geçmiş olacak. Öğleden sonra gerçekleşecek Ay Jüpiter kavuşumu ve bu kavuşuma karşıt açı yapan Uranüs yerleşimi, yakın çevre, akraba ve kardeşler ile ilgili ilişkilerindeki yoğunlaşmayla birlikte, sınırları aşmaya çalışan ve beklenmedik tavırlar sergilemeye çalışan, gayri ahlaki yaklaşımlar sergileyen ilişkiler içerisinde olmana da neden olabilir.
07 Şubat Çarşamba günü, Ay Akrep burcunda ilerlemeye devam edecek. Genel olarak aile, ev hayatı ve ailede yaşayan bireylerle ilgili konularda yoğunluk yaşayabilirsin. Gece saatlerinde gerçekleşecek Ay Venüs uyumlu yerleşimi, kendini evinde ve ailenle birlikte mutlu ve güvende hissetmeni sağlayabilir.
08 Şubat Perşembe günü, Ay Akrep burcunda ilerlemeye devam edecek. Akşam saatlerinde Ay, Yay burcuna geçmiş olacak. Haneye yoğunlaşmış olan duygusal ihtiyaçların gece saatlerinde gerçekleşecek Ay Merkür uyumlu açısı ile finansal konularda ve maddi güvence alanları açısından zihnini aktif tutabilir, yeni iş fırsatları arayışında olabilirsin. Aynı saatlerde gerçekleşecek Ay Pluto uyumlu açısı, benzer şekilde mevcut işinde değişiklik yapma fırsatı sunabilir ya da iş ortamınla ilgili değişiklikler gündeme gelebilir.
09 Şubat Cuma günü, Ay Yay burcunda ilerlemeye devam edecek. Gece saatlerinde gerçekleşecek Ay Uranüs uyumsuz açısı, ideallerin ve geleceğe yönelik planlarında bağımsızlaşma arzusu taşırken diğer yandan Ay Akrep etkisi ile ev ve evde yaşayanlarla ilgili duygu yoğunluğu yaşayabileceğini, bunun da senin bu cesur ve bağımsız olma durumunu bozmak gibi bir risk taşıdığını da söylemek isterim. Öğle saatlerine doğru Ay Yay burcuna geçecek ve nispeten daha uyumlu ve enerjik bir ruh hali deneyimleyeceksin.
10 Şubat Cumartesi günü, Ay Yay burcunda ilerlemeye devam edecek. Gece saatlerinde gerçekleşecek Ay Venüs gergin açısı, finansal durum ve maddi gelir ile ilgili tutumlu ve dikkatli yaklaşımına karşılık, bir şekilde partnerin veya kişisel zevklerinden ötürü para harcamaya eğilimli bir zaman dilimi yaşatabilir. Çocuklarınla ilgili de kontrol dışı harcamalar ortaya çıkabilir. Sabah saatlerinde gerçekleşecek Ay Mars gergin açısı da bu etkiyi arttırıp eyleme döktürebilecek bir itici faktör olarak ortaya çıkabilir.
11 Şubat Pazar günü, Ay Yay burcunda ilerlemeye devam edecek. Sabah saatlerinde Ay Oğlak burcuna geçmiş olacak. Gece saatlerinde gerçekleşecek Ay Satürn kavuşum açısı, özellikle aşk/flört ilişkilerinde mesafeli yaklaşımlar sergilemene, hobilerin konusunda daha ciddi ve idealist davranmana etki edebilir. Bu kavuşuma eşlik eden Uranüs ve Kuzey Ay Düğümü uyumlu açısı, kişiliğini yansıtan ve ciddiyet çerçevesinde geliştiren, ideallerini ve planlarını sağlamlaştıran bir etki taşıyabilir.

BAŞAK BURCU
Merhaba Sevgili Başak ve/veya Yükselen Başak. Bu hafta genel olarak, aile, yaşadığın ev ve hane halkı, ebeveynler, aşk/flört ilişkileri, çocuklar, hayattan keyif aldığın hobiler ve yetenekler, çalışma ortamı ve çalışma arkadaşları, gündelik rutin işler, hizmetinde çalışan kişiler ile ilgili konular gündemde olabilir. Tüm haftaya etki edecek olan Merkür Neptün uyumlu açısı, yakın çevre, akraba ve kardeşlerle olan ilişkilerinde yeni gelişmeler ve fikir alışverişlerini gündeme getirebilir.
05 Şubat Pazartesi günü, Ay Terazi burcunda ilerliyor olacak. Gün içinde temel açısı olmayan Ay, gece saatlerine doğru Pluto ile kare açı yapacak. Kendini güvende hissettiğin maddi ya da manevi değerler konusunda yoğunlaşırken, ilişkilerinde senden beklenen sorumluluklar ve değişimler konusunda direnç göstermene neden olabilir.
06 Şubat Salı günü, Ay Terazi burcunda ilerlemeye devam edecek. Sabah saatlerinde Ay, Akrep burcuna geçmiş olacak. Öğleden sonra gerçekleşecek Ay Jüpiter kavuşumu ve bu kavuşuma karşıt açı yapan Uranüs yerleşimi, kişisel olarak maddi gelir ve birikim konularına eğilim gösterirken, sigorta-kredi-borçlar ya da miras konularında beklenmedik durumlarla karşılaşmana, hesapta olmayan bir borcun ortaya çıkmasına neden olabilir.
07 Şubat Çarşamba günü, Ay Akrep burcunda ilerlemeye devam edecek. Genel olarak yakın çevre, akrabalar ve kardeşler ile ilgili konularda yoğun bir gündemin olabilir. Gece saatlerinde gerçekleşecek Ay Venüs uyumlu açısı, yaratıcılık yönünü ortaya koymana olanak sağlayabilir, buna bağlı bir uğraşın/işin ile ilgili yakın çevrenle paylaşımda bulunabilirsin ya da bir hobin ile ilgili eğitim kararı alabilirsin.
08 Şubat Perşembe günü, Ay Akrep burcunda ilerlemeye devam edecek. Akşam saatlerinde Ay, Yay burcuna geçmiş olacak. Gece saatlerinde gerçekleşecek Ay Merkür kavuşumu, eğitim veya ticaret ile ilgili konularda kafandaki düşüncelerin netleşmesine olanak sağlayabilir. Aynı saatlerde gerçekleşecek Ay Pluto uyumlu açısı da, aşk/flört ilişkilerin ile ilgili duygusal yoğunluk yaşamanı sağlayabilir.
09 Şubat Cuma günü, Ay Yay burcunda ilerlemeye devam edecek. Gece saatlerinde gerçekleşecek Ay Uranüs uyumsuz yerleşimi, yakın çevrenden uzaklaşma ve kopma arzusu taşıyabileceğini, artık gereğinden fazla içli dışlı olduğunuzu düşünmene sebep olabilir. Belki bir taşınma meselesi veya belli bir müddet uzaklara gitme fikri ortaya çıkabilir. Bu aynı zamanda eğer ailede bir miras meselesi varsa, bu konuda anlaşmazlık yaşama ihtimaliniz olduğunu da anlatan bir göstergedir. Sabah saatlerinde Ay Yay burcuna geçmiş olacak ve enerji akışı donuk halden daha rahat bir düzeye ulaşacak.
10 Şubat Cumartesi günü, Ay Yay burcunda ilerlemeye devam edecek. Gece saatlerinde gerçekleşecek Ay Venüs gergin açısı, duygusal açıdan abartılı tavırlar sergilemene, hissettiklerini gereğinden fazla önemsemene neden olabilir. Kendinle ilgili konularda çok hassas bir durumdayken veya ilişkilerinle ilgili sorunlar yaşarken, aile üyelerinin sorunlarına yoğunlaşmak veya ilgilenmek zorunda kalabilirsin. İlerleyen saatlerde gerçekleşecek Ay Mars gergin açısı da bu ruhsal durumunu eyleme dökebileceğini anlatabilir.
11 Şubat Pazar günü, Ay Yay burcunda ilerlemeye devam edecek. Sabah saatlerinde Ay Oğlak burcuna geçmiş olacak. Gece saatlerinde gerçekleşecek Ay Satürn kavuşumu, ailene ve ebeveynlerine karşı mesafeli tavırlar sergilemene neden olabilir, bir kopukluk hissi oluşturabilir. Ancak bu yerleşimin Uranüs ve Kuzey Ay Düğümü ile yaptığı olumlu açı, hayatın gizemleri, karanlıkta bıraktığın konular/korkular, sünger çekip üzerini örtmeye çalıştığın her şeyin üzerine gitmek için sana cesaret ve disiplin sağlayabilecek bir motivasyon noktası sağlayabilir. Bu biraz karışık gelse de şöyle daha dikkatli baktığında, görmezden geldiğin veya kişisel olarak dönüşüme direndiğin konular ve korkular ile ilgili problem çözücü bir hissiyata sahip olabileceğini görebilirsin.

TERAZİ BURCU
Merhaba Sevgili Terazi ve/veya Yükselen Terazi. Bu hafta genel olarak, yakın çevre, akrabalar, kardeşler, eğitim, kısa süreli seyahatler, aile, yaşadığın ev ve hane halkı, ebeveynler, aşk/flört ilişkileri, çocuklar, hayattan keyif aldığın hobiler ve yetenekler ile ilgili konular gündemde olabilir. Tüm haftaya etki edecek olan Merkür Neptün uyumlu yerleşimi, maddi kazancını sağladığın çalışma hayatın ile ilgili yeni fikirler geliştirebilmene imkan tanıyabilir. Çalışma ortamından da yeni fırsatlar gündeme gelebilir.
05 Şubat Pazartesi günü, Ay Terazi burcunda ilerliyor olacak. Gün içinde temel açısı olmayan Ay, gece saatlerine doğru Pluto ile kare açı yapacak. Duygusal ihtiyaçların ön plana çıkarken diğer yandan aile hayatın ile ilgili sorumluluklar ve senden beklenenler, üzerinde baskı unsuru oluşturabilir.
06 Şubat Salı günü, Ay Terazi burcunda ilerlemeye devam edecek. Sabah saatlerinde Ay, Akrep burcuna geçmiş olacak. Öğleden sonra gerçekleşecek Ay Jüpiter kavuşumu ve bu kavuşuma karşıt açı yapan Uranüs yerleşimi, kendi duygusal ihtiyaçlarına çok yoğunlaştığını ve ikili ilişkilerinde de beklenmedik etkilerle karşılaşabileceğini göstermektedir. Bu aynı zamanda kendi bağımsızlaşma arzunu da anlatabilir.
07 Şubat Çarşamba günü, Ay Akrep burcunda ilerlemeye devam edecek. Kendini güvende hissetme arzusu ön planda olabilir. Geleceği garanti altına almak ve kişisel yatırım yapmak gibi düşünceler içinde olabilirsin. Gece saatlerinde gerçekleşecek Ay Venüs uyumlu açısı, yeni bir eve geçmek, ev satın almak, ailen veya yaşadığın ev ile ilgili bir yatırım planı içerisinde olmana olanak sağlayabilir.
08 Şubat Perşembe günü, Ay Akrep burcunda ilerlemeye devam edecek. Akşam saatlerinde Ay, Yay burcuna geçmiş olacak. Gece saatlerinde gerçekleşecek Ay Merkür uyumlu açısı, özellikle kendini mutlu ve huzurlu hissedebileceğin rüyalar görmendende etkili olabilir. Bu aynı zamanda, gizli düşmanlarından gelme olasılığı olan tehlikeleri de sezebileceğinin işaretidir. Belki de bu işaretler rüya yoluyla gelebilir. Aynı saatlerde gerçekleşecek Ay Pluto uyumlu açısı, evinle ilgili değişiklik planları içerisinde olmana neden olabilir.
09 Şubat Cuma günü, Ay Yay burcunda ilerlemeye devam edecek. Gece saatlerinde gerçekleşecek Ay Uranüs uyumsuz yerleşimi, kendini evlilik/ortaklık ya da birliktelik gibi temeli olan ilişkilerde artık pek güvende hissedemediğini gösterebilir. Kişisel maddi çıkarların ve kendi kazandığın paranın sana ait olduğu gibi fikirler ortaya çıkarabilir ve belki de paylaşmaktan imtina edebilirsin ya da tam tersi bu bağımsızlaşma hissiyatının senin üzerinde oluşturduğu gerilimden dolayı huzursuz hissedebilirsin. Sabah saatlerinde Ay Yay burcuna geçecek ve nispeten daha rahat akan bir enerji deneyimleyeceksin.
10 Şubat Cumartesi günü, Ay Yay burcunda ilerlemeye devam edecek. Gece saatlerinde gerçekleşecek Ay Venüs uyumsuz yerleşimi, sende etrafına ve yakın çevrene karşı katım tutumlar sergilemene neden olabilir. Detaylara inebilir, eleştirel düşünceler geliştirebilir ve insanlarla arana mesafe koymak isteyebilirsin. Öğleden sonra gerçekleşecek Ay Mars gergin açısı da dilinin ve hareket tarzının da sert ve duygularınla uyumsuz, fazla fevri ve çıkışkan olmasına neden olabilir. Nezaketi bir müddet rafa kaldırma ihtiyacı hissedebilirsin.
11 Şubat Pazar günü, Ay Yay burcunda ilerlemeye devam edecek. Sabah saatlerinde Ay Oğlak burcuna geçmiş olacak. Gece saatlerinde gerçekleşecek Ay Satürn kavuşumu, yakın çevrenle, akrabalarınla ve kardeşlerinle olan ilişkinde yine seni biraz mesafeli bir hale getirebilir. Trafiğe çıkacaksan bazı durumlara karşı endişeli hissedebilirsin, mümkünse seyahatini ertelemeni tavsiye ederim. Bununla birlikte bu kavuşumun Uranüs ve Kuzey Ay Düğümü ile yapacağı uyumlu yerleşim, sosyal ve ikili ilişkilerin tümüyle ilgili beklenmedik gelişmeleri de beraberinde getirebilir. Onlara karşı açık, net tavırlar içinde olman ve düşündüğün/hissettiğin şeyleri gerçekçe ortaya koyman ileriye dönük olarak yükünü hafifletecektir.

AKREP BURCU
Merhaba Sevgili Akrep ve/veya Yükselen Akrep. Bu hafta genel olarak, maddi gelir, finansal durum, güvenlik alanların, yakın çevre, akrabalar, kardeşler, eğitim, kısa süreli seyahatler, aile, yaşadığın ev ve hane halkı, ebeveynler ile ilgili konular gündemde olabilir. Tüm haftaya etki edecek olan Merkür Neptün uyumlu yerleşimi, duygusal ihtiyaçlarını tamamlamak amacıyla aradığın yüksek seviyedeki sevgi ve hayal gücü kudretini sana ulaştırabilir. Sezgisel yönden algıların çok açık olacaktır.
05 Şubat Pazartesi günü, Ay Terazi burcunda ilerliyor olacak. Gün içinde temel açısı olmayan Ay, gece saatlerine doğru Pluto ile kare açı yapacak. Kendini ilişkiler anlamında geri çekmek isteyebilir, yakın çevrenle iletişim kurmakta zorlanabilir, kimseyle görüşmek de istemeyebilir, bazı durumlara şüpheyle yaklaşabilirsin.
06 Şubat Salı günü, Ay Terazi burcunda ilerlemeye devam edecek. Sabah saatlerinde Ay, Akrep burcuna geçmiş olacak. Öğleden sonra gerçekleşecek Ay Jüpiter kavuşumu ve bu kavuşuma karşıt açı yapan Uranüs yerleşimi, içsel olarak kendi kabuğuna çekildiğin ve yoğunlaştığın bir anda, günlük rutin hayatın ile ilgili beklenmedik etkilerle karşılaşmana ve fevri davranışlar içerisine girmene, bazı bağlarını aniden koparmak istemene neden olabilir.
07 Şubat Çarşamba günü, Ay Akrep burcunda ilerlemeye devam edecek. Gün boyu genel olarak kendi duygusal ihtiyaçların konusunda daha hassas ve duyarlı olabilirsin. Gece saatlerinde gerçekleşecek Ay Venüs uyumlu açısı, ideallerin konusunda umutlu olmanı, sosyal çevren ve arkadaşlarınla uyumlu ilişkiler içinde olmanı sağlayabilir.
08 Şubat Perşembe günü, Ay Akrep burcunda ilerlemeye devam edecek. Akşam saatlerinde Ay, Yay burcuna geçmiş olacak. Gece saatlerinde gerçekleşecek Ay Merkür uyumlu açısı, ideallerin ve umutların ile duygusal ihtiyaçların arasında uyumlu düşünceler içerisinde olabileceğini gösterir. Aynı saatlerde gerçekleşecek Ay Pluto uyumlu açısı da, benzer şekilde bu idealler için atman gereken adımlar konusunda geliştirmen gereken neler varsa sana bu konuda uyumlu bir enerji sağlayabilir.
09 Şubat Cuma günü, Ay Yay burcunda ilerlemeye devam edecek. Gece saatlerinde gerçekleşecek Ay Uranüs uyumsuz açısı, duygusal ihtiyaçlarına yoğunlaşmandan ötürü gündelik işlerin ile ilgili bazı konuları ihmal etmene, işleri yapmada isteksiz davranmana ve çalışma ortamı/çalışma arkadaşları ile ilgili ilişkilerinde uyumsuz ilişkiler içerisine girmene neden olabilir. Sabah saatlerinde Ay’ın Yay burcuna geçişiyle birlikte nispeten biraz daha gevşemiş hissedebilirsin.
10 Şubat Cumartesi günü, Ay Yay burcunda ilerlemeye devam edecek. Gece saatlerinde gerçekleşecek Ay Venüs uyumsuz yerleşimi, ideallerin ve umutların ile ilgili çok fazla detay içerisinde düşünceler içine dalmışken, diğer yandan hesapsız kitapsız hareketler yapmana, paranı boş yere harcamana neden olacak bazı şartları ortaya çıkarabilir. Belki bir arkadaşın ya da sosyal çevrenden birisi senden borç para isteyebilir.
11 Şubat Pazar günü, Ay Yay burcunda ilerlemeye devam edecek. Sabah saatlerinde Ay Oğlak burcuna geçmiş olacak. Gece saatlerinde gerçekleşecek Ay Satürn kavuşumu, maddi gelirlerin ve finansal durumun ile ilgili kazanç sağlayan işin açısından bazı endişeler taşımanı ya da artık para kazanma zorunluluğundan sıkıldığını gösterebilir. Bunun yanında, bu kavuşumun Uranüs ve Kuzey Ay Düğümü ile yaptığı uyumlu açı, yeni iş fırsatları ve farklı iş kolları ya da alternatif para kazanma yöntemleri ile ilgili fırsatları da karşına çıkarabilir.

YAY BURCU
Merhaba Sevgili Yay ve/veya Yükselen Yay. Bu hafta genel olarak, duygusal ihtiyaçlar, maddi gelir, finansal durum, güvenlik alanların, yakın çevre, akrabalar, kardeşler, eğitim, kısa süreli seyahatler ile ilgili konular gündemde olabilir. Tüm haftaya etki edecek olan Merkür Neptün uyumlu yerleşimi, zihninin arka planında dönen ve belki de görmek istemediğin konular ile ilgili köklerinden, atalarından veya çocukluğundaki bazı anılarından beslenebileceğini anlatabilir.
05 Şubat Pazartesi günü, Ay Terazi burcunda ilerliyor olacak. Gün içinde temel açısı olmayan Ay, gece saatlerine doğru Pluto ile kare açı yapacak. İdeallerine ve umutlarına odaklanmışken, bunları gerçekleştirmek için gerekli maddi ve manevi güven ihtiyacın psikolojik olarak baskı unsuru oluşturabilir. Kendini rahat hissetmeyebilirsin.
06 Şubat Salı günü, Ay Terazi burcunda ilerlemeye devam edecek. Sabah saatlerinde Ay, Akrep burcuna geçmiş olacak. Öğleden sonra gerçekleşecek Ay Jüpiter kavuşumu ve bu kavuşuma karşıt açı yapan Uranüs yerleşimi, sosyal çevrenle olan yoğun görüşme trafiği ve ideallerinle ilgili umutlarına dönük bir gün yaşarken, hayatına keyif katan yeteneklerin ve aşk ilişkilerinle ilgili beklenmedik gelişmelerle karşılaşmana neden olabilir.
07 Şubat Çarşamba günü, Ay Akrep burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Akrep’in tutkulu ve donuk enerjisinde pek rahat ettiğin söylenemez. O yüzden duygularını ifade etmekte ve kendini ortaya koymakta zorlanabileceğin bir gün olabilir. Gece saatlerinde gerçekleşecek Ay Venüs uyumlu açısı, bu enerjini çalışma hayatına kanalize edebileceğini gösterebilir.
08 Şubat Perşembe günü, Ay Akrep burcunda ilerlemeye devam edecek. Akşam saatlerinde Ay, Yay burcuna geçmiş olacak. Gece saatlerinde gerçekleşecek Ay Merkür uyumlu açısı, donuk ruh halini üzerinden atmak için işe odaklanmana, iş ile ilgili fikirler ve projeler üretmene, sosyal tarafını kuvvetlendirmek istemene neden olabilir.
09 Şubat Cuma günü, Ay Yay burcunda ilerlemeye devam edecek. Gece saatlerinde gerçekleşecek Ay Uranüs uyumsuz yerleşimi, iş hayatın ve çalışma şartların ile ilgili bazı kuruntulara kapılmana ve endişeler üretmene neden olabilir. Kendini uyuşuk ve biraz donuk hissiyat içerisinde bulabilir, geçmişin dehlizlerinde gezmek isteyebilir ve buna mukabil gündelik hayatın enerjisine uyumlanmakta zorlanabilirsin.
10 Şubat Cumartesi günü, Ay Yay burcunda ilerlemeye devam edecek. Bir önceki güne göre daha rahat bir enerji akışı gerçekleşecek çünkü duygusal ihtiyaçlarını daha çok önemseyecek, kendinle ilgili yapmak istediğin şeylerin zevkine varabileceksin. Gece saatlerinde gerçekleşecek Ay Venüs gergin açısı, duygusal ihtiyaçlarla iş-sosyal kimlik disiplini/gereklilikleri arasında bir hatta kalmana neden olabilir. Çalışmak konusunda tembellik etmek isteyebilirsin.
11 Şubat Pazar günü, Ay Yay burcunda ilerlemeye devam edecek. Sabah saatlerinde Ay Oğlak burcuna geçmiş olacak. Gece saatlerinde gerçekleşecek Ay Satürn kavuşumu, kendini biraz kısıtlanmış ve duygularını bastırmak zorundaymış gibi hissetmene neden olabilir. Bununla birlikte, bu kavuşumun Uranüs ve Kuzey Ay Düğümü ile yaptığı uyumlu açı, geleceğe dair hedeflerin konusunda ayaklarını yere sağlam basabileceğini, özgür ve bağımsız olma idealinde olabileceğini anlatabilir.

OĞLAK BURCU
Merhaba Sevgili Oğlak ve/veya Yükselen Oğlak. Bu hafta genel olarak, irade ve istem dışı gelişen olaylar, rüyalar, duygusal ihtiyaçlar, maddi gelir, finansal durum, güvenlik alanların ile ilgili konular gündemde olabilir. Tüm haftaya etki edecek olan Merkür Neptün uyumlu yerleşimi, sosyal çevre ve arkadaşlıklarınla ilgili yeni gelişmelerle karşılaşmana imkan tanıyabilir. Geleceğe dönük hedeflerin konusunda umutlu ve beklentilerin de yüksek olabilir.
05 Şubat Pazartesi günü, Ay Terazi burcunda ilerliyor olacak. Gün içinde temel açısı olmayan Ay, gece saatlerine doğru Pluto ile kare açı yapacak. İş-kariyer hayatında orta yolu bulma ve ilişkileri rölantide tutma adına kendi kişiliğinden ödün vermek durumunda kalmamak için dikkatli olmanı tavsiye ederim.
06 Şubat Salı günü, Ay Terazi burcunda ilerlemeye devam edecek. Sabah saatlerinde Ay, Akrep burcuna geçmiş olacak. Öğleden sonra gerçekleşecek Ay Jüpiter kavuşumu ve bu kavuşuma karşıt açı yapan Uranüs yerleşimi, yine iş odaklı çalıştığın bir günde aile hayatın ile ilgili beklenmedik gelişmelerle karşılaşabileceğini işaret edebilir. Aileden çatlak sesler yükselebilir ve ihmal edildikleri ile ilgili düşüncelere kapılabilirler.
07 Şubat Çarşamba günü, Ay Akrep burcunda ilerlemeye devam edecek. Gün boyu sosyal çevre ve arkadaş ilişkilerinde tutkulu tavırlar sergileyebilir biraz da kıskanç bir ruh halinde olabilirsin. Gece saatlerinde gerçekleşecek Ay Venüs uyumlu açısı, ideallerin ile geleceğindeki sosyal kimliğine yapmak istediğin yatırımlar konusunda uyumlu fikirler içinde olduğunu gösterebilir.
08 Şubat Perşembe günü, Ay Akrep burcunda ilerlemeye devam edecek. Akşam saatlerinde Ay, Yay burcuna geçmiş olacak. Gece saatlerinde gerçekleşecek Ay Merkür uyumlu açısı, geleceğe yönelik kariyer ve yüksek öğrenim planların ile ilgili uyumlu düşünceler içinde olabileceğine, hedeflediğin şeylerle ruhsal bir bütünlük içinde olduğuna işaret edebilir. Aynı saatlerde gerçekleşecek Ay Pluto uyumlu açısı, bahsi geçen planlarla ilgili kişisel olarak değiştirmen gereken konular hakkında sana uyarı mahiyetinde işaret ediyor olabilir.
09 Şubat Cuma günü, Ay Yay burcunda ilerlemeye devam edecek. Gece saatlerinde gerçekleşecek Ay Uranüs uyumsuz yerleşimi, ideallerin ve gelecek beklentilerin ile ilgili ailen tarafından onay görmeme ihtimali olduğunu veya bu tarz konular veya arkadaş çevrenden ötürü bazı tartışmalara maruz kalabileceğini anlatabilir. Ay Akrepte tutkulu bir enerji verdiği için, arkadaşlarınla olan ilişkilerinde de taşkınca tavırlar içinde olmamaya dikkat etmeni öneririm.
10 Şubat Cumartesi günü, Ay Yay burcunda ilerlemeye devam edecek. Senin açından Ay’ın pek rahat ettiği bir alan olmasa gerek. Çünkü Ay Yay, neşe, eğlence, rahatlık demek olduğundan bu tarz konular seni gerip gereksiz yere rahatlık içinde olma hissiyatı yaşatabilir. Gece saatlerinde gerçekleşecek Ay Venüs gerilimli açısı, geleceğe dair yaptığın plan ve projeler açısından kendini dağılmış ve kontrolsüz düşünceler içerisine girmişsin gibi hissetmene neden olabilir. Diğer yandan aslında Ay’ın bu konumu bilinçaltını iyileştirmek ve biraz gevşemek için kullanılabilir.
11 Şubat Pazar günü, Ay Yay burcunda ilerlemeye devam edecek. Sabah saatlerinde Ay Oğlak burcuna geçmiş olacak. Gece saatlerinde gerçekleşecek Ay Satürn kavuşumu, karmadan getirdiğin ya da geçmişe ait biriktirdiğin endişe ve korkularla yüzleşmeni gerektirebilir. Bunlardan kaçmak isteyeceksin belki ama bu kavuşum açısının Uranüs ve Kuzey Ay Düğümü ile olan uyumlu yerleşimi, sana gerekli bağımsızlık ve mücadele gücünü verecektir. Medidatif çalışmalar yapabilir, kendi içsel derinliklerine doğru seyahate çıkabilirsin.

KOVA BURCU
Merhaba Sevgili Kova ve/veya Yükselen Kova. Bu hafta genel olarak, sosyal çevre, arkadaşlar ve organizasyonlar, irade ve istem dışı gelişen olaylar, rüyalar, duygusal ihtiyaçlar ile ilgili konular gündemde olabilir. Tüm haftaya etki edecek olan Merkür Neptün uyumlu açısı, iş-kariyer hayatın ile ilgili yeni ufuklara kapı aralayabilir. Yöneticilerinle birlikte yeni plan projeler üzerine görüşmeler yapma durumu ortaya çıkabilir. Belki de daha gizli bir şekilde kendine planlar yapmak isteyebilir ve arzularını kimseye belli etmeden gerçekleştirmek isteyebilirsin.
05 Şubat Pazartesi günü, Ay Terazi burcunda ilerliyor olacak. Gün içinde temel açısı olmayan Ay, gece saatlerine doğru Pluto ile kare açı yapacak. Geleceğe yönelik hedefler ile ilgili planlar yaparken bilinçaltı korkuların ve kaynağı net olmayan endişelerin yüzünden kendini baskı altında hissedebilirsin. Özgüven kırıcı bazı etkiler yaşayabilirsin.
06 Şubat Salı günü, Ay Terazi burcunda ilerlemeye devam edecek. Sabah saatlerinde Ay, Akrep burcuna geçmiş olacak. Öğleden sonra gerçekleşecek Ay Jüpiter kavuşumu ve bu kavuşuma karşıt açı yapan Uranüs yerleşimi, yurtdışı bağlantılı işler ve yüksek öğrenim ile ilgili planlar, hayaller ile ilgili odaklanmışken, yakın çevrenden bu konularla ilgili beklenmedik durumlarla karşılaşmana neden olabilir. Örneğin bir yurtdışı gezisi varsa, yakın çevre akrabalar ile ilgili beklenmedik bir gelişme yaşanabilir.
07 Şubat Çarşamba günü, Ay Akrep burcunda ilerlemeye devam edecek. Günün genelinde iş-kariyer hayatın ile ilgili konulara odaklanabilirsin ama genel olarak iş yapmak anlamında tutkulu olsan da genel olarak donuk bir ruh hali sergileyebilirsin. Gece saatlerinde gerçekleşecek Ay Venüs uyumlu açısı, madde ötesi konular ve hayatın gizemleri ile ilgili düşüncelerde yoğunlaşmana veya bu konular ile ilgili araştırmalar yapmana neden olabilir.
08 Şubat Perşembe günü, Ay Akrep burcunda ilerlemeye devam edecek. Akşam saatlerinde Ay, Yay burcuna geçmiş olacak. Gece saatlerinde gerçekleşecek Ay Merkür ve Ay Pluto uyumlu açısı, dönüşmekte zorlandığın konular, derinlere inmekte çekindiğin alanlar, odaklanmakta zorlandığın gizemler ile ilgili sana odaklı, tutkulu bir enerji desteği sağlayabilir. Cesaretten öte, zihinsel bir iletişim şekli ve görünmeyen alanlara doğru zihinsel bir seyahat olarak nitelendirmek daha doğru olur.
09 Şubat Cuma günü, Ay Yay burcunda ilerlemeye devam edecek. Gece saatlerinde gerçekleşecek Ay Uranüs uyumsuz yerleşimi bir kuruma bağlı olarak çalışıyorsan, seni bireysel ve bağımsız iş/ticaret yapma potansiyeline doğru itebilir. Tutkuyla bağlı olduğun işinden sıkkınlık duymana ve kendine bir seyahat programı yapmana da neden olabilir. Neticede bu açı duygusal rahatsızlık açısıdır ve bir şeyler seni huzursuz ediyor olabilir. İş yerinde üstlerinle tartışmaya da meyilli olabilirsin.
10 Şubat Cumartesi günü, Ay Yay burcunda ilerlemeye devam edecek. Düne göre nispeten daha rahat ve enerjik bir ruh hali içinde olabilirsin. Sosyal çevre ve arkadaşlarla birlikte olma teması önem kazanabilir. Gece saatlerinde gerçekleşecek Ay Venüs gerilimli açısı, kendine karşı biraz merhametsiz ve eleştirel yaklaşmana neden olabilir. Sosyal ilişkilerine de yansıyabilecek bu enerji, arkadaşlarına karşı da memnuniyetsiz ve eleştirel bir gözle bakmana ve buna mukabil ilerleyen saatlerde gerçekleşecek Ay Mars gerilimli açının etkisiyle tartışmaya açık bir etki taşıyabileceğine dikkat çekmektedir.
11 Şubat Pazar günü, Ay Yay burcunda ilerlemeye devam edecek. Sabah saatlerinde Ay Oğlak burcuna geçmiş olacak. Gece saatlerinde gerçekleşecek Ay Satürn kavuşumu, dünki etkinin üzerine sosyal çevren ve arkadaşlarınla aranda mesafe koymana veya çekingen davranmana neden olabilir. Fakat bununla birlikte, bu kavuşumun Uranüs ve Kuzey Ay Düğümü ile yapacağı uyumlu açı sayesinde yeni ilişkiler, yeni ortaklık fırsatları ve cesaretini arttıracak seni özgür hissettirecek hareket planlarını gündeme getirebilir.

BALIK BURCU
Merhaba Sevgili Balık ve/veya Yükselen Balık. Bu hafta genel olarak, iş kariyer hayatı, sosyal kimlik ve statü,  sosyal çevre, arkadaşlar ve organizasyonlar, irade ve istem dışı gelişen olaylar, rüyalar, duygusal ihtiyaçlar ile ilgili konular gündemde olabilir. Tüm haftaya etki edecek olan Merkür Neptün uyumlu açısı, hem sanatsal yeteneklerin hem de duygusal hayatın için güzel iletişimlerin, görüşmelerin ve ilhamın doruk noktasında olacağı bir zaman dilimini getirebilir. Yeni ilişkiler, yeni yetenekler veya yeteneklerinin bir iş planına dönmesi de olasılıklar dahilindedir.
05 Şubat Pazartesi günü, Ay Terazi burcunda ilerliyor olacak. Gün içinde temel açısı olmayan Ay, gece saatlerine doğru Pluto ile kare açı yapacak. Belki biraz içe dönük bir enerji deneyimleyerek, kendinle veya partnerinle başbaşa kalmak, yatırım planları yapmak isterken sosyal yönün ve sosyal çevren ile ilgili bazı eleştirilere maruz kalabilir, kendini onlar tarafından psikolojik açıdan baskı altına alınmış hissedebilirsin.
06 Şubat Salı günü, Ay Terazi burcunda ilerlemeye devam edecek. Sabah saatlerinde Ay, Akrep burcuna geçmiş olacak. Öğleden sonra gerçekleşecek Ay Jüpiter kavuşumu ve bu kavuşuma karşıt açı yapan Uranüs yerleşimi, aileni ilgilendiren bir yatırım, miras ya da gelen/gelmesi muhtemel bir para karşısında, beklenmedik harcamaların çıkmasına sebep olabilir. Kredi veya borçlarla ilgili de kendini rahat ve güvende hissetmediğin bir atmosferde hissedebilirsin.
07 Şubat Çarşamba günü, Ay Akrep burcunda ilerlemeye devam edecek. Gün boyu daha sezgisel, daha derin ve tutkulu bir ruh halinde olabilir, tabiri caizse başka alemlere açılan kapıların içinden geçebilecek bir zihinsel yapıya sahip olabilirsin. Gece saatlerinde gerçekleşecek Ay Venüs uyumlu açısı, evlilik/ortaklık gibi alanlarda geleceğe yönelik olarak uyumlu düşünceler ve hisler içinde olabileceğini gösterebilir.
08 Şubat Perşembe günü, Ay Akrep burcunda ilerlemeye devam edecek. Akşam saatlerinde Ay, Yay burcuna geçmiş olacak. Gece saatlerinde gerçekleşecek Ay Merkür ve Ay Pluto uyumlu  yerleşimi, yurtdışı bağlantılı ilişkiler ile ilgili konuları gündeme getirebilir. Yazışmalar ve görüşmeler yapılabilir. Bu ayrıca geleceğe dönük planlarınla ilgili partnerinle veya sosyal çevrenle paylaşımda bulunmak isteğini de gösterebilir.
09 Şubat Cuma günü, Ay Yay burcunda ilerlemeye devam edecek. Gece saatlerinde gerçekleşecek Ay Uranüs uyumsuz yerleşimi, kafandaki idealler veya almak istediğin bir eğitim, gerçekleştirmek istediğin bir yurtdışı gezisi ile ilgili fazla iyimser veya kontrolsüz tavırlar içerisinde olmana neden olabilir, bunun neticesinde gereksiz bir para harcaması söz konusu olabilir. Bu diğer açıdan, başını alıp uzaklara giderek finansal olarak bağımsız bir hayat arzusunda olmanı da tetikleyebilecek etki taşıyabilir.
10 Şubat Cumartesi günü, Ay Yay burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Yay senin karakterin için fazla iyimser bir etki taşıyor olabilir ve kariyer hayatını ilgilendirdiği için biraz hareket ve esneklik ihtiyacını gündeme getirebilir. Gece saatlerinde gerçekleşecek Ay Venüs gerilimli açısı, ikili ilişkiler ve iş kariyer hayatı ile ilgili sorumluluklar arasında kalmana, ilişkilerindeki detaylar içerisinde kaybolmana veyahut partnerin tarafından eleştiriye maruz kalmana neden olabilir.
11 Şubat Pazar günü, Ay Yay burcunda ilerlemeye devam edecek. Sabah saatlerinde Ay Oğlak burcuna geçmiş olacak. Gece saatlerinde gerçekleşecek Ay Satürn kavuşumu, çalışma hayatın ile ilgili beklenti ve arzularında bir soğuma yaşamana, çalışma ortamındaki ilişkilerde mesafe koymana neden olabilir. Bunun yanında, bu kavuşum açısının Uranüs ve Kuzey Ay Düğümü ile yaptığı uyumlu açı, yeni iş fırsatları, yeni maddi kazançlar ve yeni iş ortamları gibi iş yaşamını etkileyecek beklenmedik olumlu gelişmeleri de beraberinde getirebilir.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

VENÜS – NEPTÜN KARŞIT AÇISI “KIRMIZI BAŞLIKLI KIZ VE KURT”

JUNO - KUZEY AY DÜĞÜMÜ KAVUŞUM / NEPTÜN ÜÇGENİ