22 - 28 OCAK 2018 HAFTALIK YORUMLAR

22 - 28 OCAK HAFTALIK YORUMLAR

KOÇ BURCU

Merhaba Sevgili Koç ve/veya Yükselen Koç. Bu hafta genel olarak, iraden dışında gelişen olaylar, rüyalar, bilinç altı ve gizli alanlar, gizli düşmanların hareketleri, duygusal anlamda seni besleyen motivasyonlar, kişisel kazanç ve kendini güvende hissettiren değerler, haberleşme, iletişim, eğitim, kısa süreli seyahatler, yakın çevre ve akraba ilişkileri ile ilgili konular gündeminde öne çıkabilir.

Haftayı Güneş’in Kova burcuna geçiş enerjisiyle karşılıyor olacaksın. Oğlak burcundaki o ağır enerji, yerini nispeten daha enerjik, daha neşeli ve entelektüel bir enerjiye bırakacak ve seni sosyallik anlamında daha motive edici etkiler ortaya çıkaracak. Kova burcu senin 11. Evini temsil ettiğinden ve Venüs de burada ilerlediğinden dolayı, sosyal organizasyonlar, arkadaş toplantıları, yeni plan ve projeler, yeni arkadaşlıklar bu haftanın önemli konuları arasında yer alabilir.

22 Ocak Pazartesi günü, Ay Balık burcunda güne başlayacak ve sabah saatlerinde Koç burcuna geçmiş olacak. Kendinde eksik gördüğün ya da düzelemeyeceğini düşündüğün konular üzerine iyi düşünmeni istiyorum. Bunları aşabilecek cesareti ve özgüveni kendinde bulabilir ve sorunların üzerine giderek (ve de eyleme geçerek) hepsini çözebilirsin diye inanıyorum. Garip rüyalar görebilir, merhametini ve vicdanını tetikleyecek bazı sorgulamalar içerisine girebilirsin. Balzamik ay fazı olduğu için kısmen melankolik etkiler görülebilir. Sabah saatlerinde kendini daha iyi hissedebilirsin.

23 Ocak Salı günü, Ay Koç burcunda ilerliyor olacak. İşte tam da ihtiyacın olan enerji. Ay’ın bu konumunda kendi ruhunu besleyecek girişimlerde bulunmak iyi gelebilir. Özgüvenin ve cesaretin yerinde olabilir. Fakat yönetici Mars, Akrep burcunda ilerlediği için, bazı şeyleri gizli yürütmek durumunda kalabilirsin. Bir şeyi gizli yapmak senin tarzına ters olsa da, gerektiği zamanlarda böyle hareket etmek daha hayırlı sonuçlar doğurabilir. O yüzden patlamadan ve öfkelenmeden, ilerlemek istediğin yere doğru kilitlenerek yürümeni tavsiye ederim.

24 Ocak Çarşamba günü, Ay Koç burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Uranüs kavuşumu, yine çılgın ve beklenmedik şeyleri yapman için perdeyi aralamana yardımcı oluyor. Yoksa perdeyi yırtman için mi demeliyim?! Bugün çabuk galeyana gelme potansiyeli taşıdığın için, gerekmedikçe (gerekse bile aslında) polemiğe girmemeni tavsiye ederim. Zira gerek trafikte gerekse herhangi bir alanda kavga etmeye gayet müsait olabilirsin. Ay Mars uyumsuz açısı, “ölümcül” derecede tehlikeli şeylere bulaşabilme ihtimalini arttırdığı için, aman dikkat demek istiyorum.

25 Ocak Perşembe günü, Ay Boğa burcunda ilerliyor olacak. Ay’ın bu konumunda daha dingin olmak durumunda kalabilirsin. Genelde kendini güvende hissetme ihtiyacı daha ön plana çıkabilir. Ay Satürn uyumlu açısı, ilgilenmen gereken her ne sorumluluğun varsa, buna sabır ve dikkatle yaklaşabilme kabiliyeti verecektir. Senin için sabırlı ve ağır ilerlemek her ne kadar zor olsa da, eğer enerjiyi bu şekilde değerlendirebilirsen, etkili ve kalıcı sonuçlar elde edebileceğin, somut değerlere dönüştürebileceğin başarılara imza atabilirsin.

26 Ocak Cuma günü, Ay Boğa burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Pluto uyumlu açısı, hayatında uzun zamandır dönüştürmek zorunda olduğun ama bir türlü amacına erişemediğin her ne varsa, bunları yapılandırmak için sana gerekli olan güven, sabır ve maddi gelişmeleri karşına çıkarabilir. O yüzden bugün gözünü dört açmanı ve fırsatları iyi kollamanı tavsiye ediyorum.

27 Ocak Cumartesi günü, Ay İkizler burcunda ilerliyor olacak. Ay’ın bu konumu iletişim ve haberleşme konularını daha bir ön plana çıkarabilir. Yakın çevren ile daha yoğun bir etkileşime geçebilir ve kısa seyahatler yapmak durumunda kalabilirsin. Ay Güneş uyumlu açısı, sosyal organizasyonlar, arkadaş toplantıları ve yeni projeler geliştirmek açısından bol “telefon” trafiği yaşayabileceğin bir gün getirebilir sana.

28 Ocak Pazar günü, Ay İkizler burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Venüs uyumlu açısı, sevdiğin insanlarla bir arada olmak ve bolca muhabbetin içerisine girmek için uyumlu bir ruh hali verecektir. Arkadaşlarınla birlikte toplu gezilere katılabilir, yemek organizasyonlarına katılabilir, arkadaş veya yakın çevrenden yeni kişilerle tanışabilir hatta tanıştığın kişiler arasından biri ile yeni bir aşk ilişkisine bile başlayabilirsin.

BOĞA BURCU

Merhaba Sevgili Boğa ve/veya Yükselen Boğa. Bu hafta genel olarak, sosyal organizasyonlar, arkadaş toplantıları, yeni plan projeler, iraden dışında gelişen olaylar, rüyalar, bilinçaltı ve gizli alanlar, gizli düşmanların hareketleri, duygusal anlamda seni besleyen motivasyonlar, kişisel kazanç ve kendini güvende hissettiren değerler ile ilgili konular gündeminde öne çıkabilir.

Haftayı Güneş’in Kova burcuna geçiş enerjisiyle karşılıyor olacaksın. Oğlak burcundaki o ağır enerji, yerini nispeten daha enerjik, daha neşeli ve entelektüel bir enerjiye bırakacak ve seni sosyallik anlamında daha motive edici etkiler ortaya çıkaracak. Kova burcu senin 10. Evini temsil ettiği ve Venüs de aynı burçta ilerlediği için, sosyal kimliğinle ön plana çıktığın alanlarda, iş çevrelerinden yeni arkadaşlıklar edinebilir, proje bazlı bir iş ya da eğitim konusuna dahil olabilir, takım çalışması yürütebileceğin bir alana girebilirsin. Aynı zamanda dış çevreden bir flört de gündemine katılabilir.

22 Ocak Pazartesi günü, Ay Balık burcunda güne başlayacak ve sabah saatlerinde Koç burcuna geçmiş olacak. Sosyal ilişkiler anlamında kendini yetersiz ya da eksik gördüğün noktalar neyse bunları iyileştirecek gücü kendinde bulabilirsin. Bir yardım kuruluşunun etkinliğine katılabilir ya da kendin böyle bir organizasyonu düzenleyerek, aslında kendin için de farklı bir sürecin açılımını yapabilirsin diye düşünüyorum. Ay Koç burcuna geçtiğinde beyninde davullar çalmaya başlayacak desem hiç abartmış olmam!

23 Ocak Salı günü, Ay Koç burcunda ilerliyor olacak. Arka planda çok şey karışık gibi gözüküyor. Üst üste gelen sorularla, durağan yaşamak istediğin günü kısmen de olsa baş ağrıları ile geçirme ihtimalin bulunuyor. Burada yapılması gereken şey biraz pratik olmaya çalışmak ve sorunların çok da üzerinde durmadan, hızlı kararlar verip bir an önce ilerlemek olabilir. Aksi takdirde tüm günü, aniden gelen ateş ve öfke patlamaları arasında geçirmek durumunda kalabilir, sebepsiz bazı kişilere düşmanlık / kin besleyebilirsin.

24 Ocak Çarşamba günü, Ay Koç burcunda ilerlemeye devam edecek. Diğer tehlikeli günlerden biri de bugün. Ay Uranüs kavuşumu ve Koç’un yönetici gezegeni Mars’ın tehlikeli bakışmaları arasında, sen sen ol, özellikle ikili muhatap olduğun ilişkilerde anlamadan dinlemeden çıkışlar yapmaya çalışma. Zira arka planda, anlayamadığın ve kendinde farklı etiketlendirebileceğin birçok durum gerçekleşiyor olabilir ve sen bunları tamamen yanlış değerlendirip birilerinin üzerine yürümek durumunda kalabilirsin.

25 Ocak Perşembe günü, Ay Boğa burcunda ilerliyor olacak. Ay’ın bu konumu tüm bu hengameden sonra dinlenebileceğin konforlu bir enerji alanı oluşturabilir. Ay Satürn uyumlu açısı, geleceğe yönelik hedeflerin ve planların konusunda disiplinli, sabır ve sebat gösterebilen, amacına adım adım ilerleyen bir profil çizmene etki edebilir. İçsel olarak sorumlulukların ve ruhunla uyum içerisinde olduğunu anlatabilir. Ay Güneş gergin açısı da, bir yandan sosyal kimliğinde bağımsızlık ve özgürlük arayışı içinde olmana ve bazı durumlarda bocalamana neden olabilir.

26 Ocak Cuma günü, Ay Boğa burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Pluto uyumlu açısı, geleceğe dönük olarak değiştirmek ve planlamak istediğin alanlarla ilgili “dönüşüm” kabiliyetini sana sabırla yürütebilmen için gerekli iç motivasyonu ve duygusal doygunluğu verebilir. Ay Jüpiter karşıt açısı ise, özellikle ilişkiler alanında bazı konuları fazla içselleştirip derinliklere çektiğini hissettirebilir. Hakkaniyetli bir bakış açısı sergilemekte zorlanabilir, objektifliğini yitirebilirsin.

27 Ocak Cumartesi günü, Ay İkizler burcunda ilerliyor olacak. Ay’ın bu konumu, parasal konular ile ilgili arayışlarını veya ticaretle uğraşıyorsan tahsilatlarını gündeme getirecektir. Ay Güneş uyumlu açısı, yeni kazanç yolları araştırmana, bununla ilgili bazı sosyal çevrelere katılmana (buna dernekler ve STK’lar da dahil), arkadaş çevrenden destek ve yardım almana da etki edebilir. Aynı zamanda bu yerleşim, bu ilişki ağı içindeki güven duygusu arayışını da etkileyeceğinden, kendini maddi anlamda güvende ve rahat hissetmek isteyebilirsin.

28 Ocak Pazar günü, Ay İkizler burcunda ilerlemeye devam edecek. Bugün, parasal olarak fuzuli harcama kalemlerine girmen için gayet uygun bir gün olacağı için, mümkün mertebe sosyal ortamlarda bulunmamaya, bulunsan bile harcamalarına dikkat etmeni tavsiye ediyorum. Öte yandan, bazı arkadaşlık ilişkilerin için kırgınlıklar da yaşayabilirsin. Ay Neptün gergin açısı, arkadaşlıkların ve sosyal ilişkilerin ile ilgili bazı değerleri fazla idealize edebileceğini ve buna bağlı olarak alınganlık gösterebileceğini anlatabilir.

İKİZLER BURCU

Merhaba Sevgili İkizler ve/veya Yükselen İkizler. Bu hafta genel olarak, iş kariyer hayatı, sosyal kimliğinle ön plana çıktığın alanlar, sosyal organizasyonlar, arkadaş toplantıları, yeni plan projeler, iraden dışında gelişen olaylar, rüyalar, bilinçaltı ve gizli alanlar, gizli düşmanların hareketleri, duygusal anlamda seni besleyen motivasyonlar ile ilgili konular gündeminde öne çıkabilir.

Haftayı Güneş’in Kova burcuna geçiş enerjisiyle karşılıyor olacaksın. Oğlak burcundaki o ağır enerji, yerini nispeten daha enerjik, daha neşeli ve entelektüel bir enerjiye bırakacak ve seni sosyallik anlamında daha motive edici etkiler ortaya çıkaracak. Kova burcu senin 9. Evini temsil ettiği ve Venüs de aynı burçta ilerlediği için, bir yükseköğrenim alanı ya da yurtdışı planlı bir eğitim/iş/aşk seyahati söz konusu olabilir, bu tür girişimler için bir para ihtiyacı ortaya çıkabilir ya da bu tarz bir alandan gelir elde edebileceğin bir fırsat karşına çıkabilir.

22 Ocak Pazartesi günü, Ay Balık burcunda güne başlayacak ve sabah saatlerinde Koç burcuna geçmiş olacak. Ay Chiron etkileşimi, sosyal kimliğinle var olduğun alanlarla ilgili bir yetersizlik ve eksiklik duygusu oluşturabilir. Daha doğrusu bu konularla ilgili yaralarına parmak basabilir. Mars ile olan uyumlu açı sayesinde, kendini şifalandırabilme cesaretini ve özgüvenini yakalayabileceğini düşünüyorum. Eğer işinle ilgili sorunların varsa ve çalışma arkadaşlarını ilgilendiren bir meseleyse, konuyu açık yüreklilikle ve dürüstçe kendileri ile konuşmanı tavsiye ediyorum.

23 Ocak Salı günü, Ay Koç burcunda ilerliyor olacak. Sosyal anlamda hareketli bir gün olabilir. Arkadaş organizasyonları ve partiler, toplantılar, dernek yemekleri gibi etkinliklere davet edilebilir ya da bu tarz işlerle ilgili bolca iletişim trafiği ortasında kalabilirsin. Bu anlamda, Ay Kuzey Ay Düğümü uyumlu açısı, yakın çevre ilişkilerini ve haberleşme / iletişim şeklini düzenleyebilmen ve yeniden yapılandırabilmen için de sana bazı fırsatlar sunabilir kanaatindeyim.

24 Ocak Çarşamba günü, Ay Koç burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Uranüs kavuşumu, Akrep burcundaki Mars ile uyumsuz bir etkileşimde olabileceği için görünmez kazalara karşı tedbirli olmanı öneriyorum. Hem fiziksel hem de zihinsel anlamda, her türlü münakaşa, tartışma ve kavgadan uzak durabileceğin sağ duyulu bir gün olmasını diliyorum senin için. Her durum öfke ile sonuçlanmak durumunda değil tabi ama yerinde duramayan bir insan olduğun için, tuz gösterenlere “salatalık benden” diyip gitme ihtimalin ve sonunda da hüsrana uğrama durumun mümkün görünüyor.

25 Ocak Perşembe günü, Ay Boğa burcunda ilerliyor olacak. Ay’ın bu konumu seni durağanlaştıran ve ayaklarına beton dökülmüş etkisi yaşatan bir enerjiyi beraberinde getirebilir. Ay Satürn uyumlu açısı, (madem biraz durman gerekiyor) kendi içine dönmen ve ilgilenmen gereken spiritüel dönüşüm konularına biraz bakabilme “sabrını” sana lütfediyor diyebilirim. Tabi bunlarla ilgilenip ilgilenmemek tamamen sana kalmış durumda! Aynı zamanda eğer muhasebecilik gibi başkalarının kaynaklarını yönettiğin bir işin varsa, borç harç gibi beklenmedik etkilerle karşılaşmaman için tedbirli olmanı tavsiye ederim.

26 Ocak Cuma günü, Ay Boğa burcunda ilerlemeye devam edecek. Medidatif çalışmalar yapmak için uygun bir gün olabilir. Ay her ne kadar toprak burcu elementinde olsa da senin zihnini ve arka planda çalışan mekanizmanı besleyecek etkiler barındırdığı için, mümkünse kendine vakit ayırmanı ve biraz ruhunu dinlendirmeni tavsiye ediyorum. İçsel olarak kendinde değiştirmek istediğin alanlarla ilgili öze dönük çalışmalar yapabilir, kendini şifalandırabilirsin.

27 Ocak Cumartesi günü, Ay İkizler burcunda ilerliyor olacak. Nihayet! Ay’ın bu konumu seni sen yapan tüm özellikleri rahatça ortaya koyabileceğin bir duygusal ruh haline sokabilecek etkiye sahiptir. Ay Güneş uyumlu açısı, hem geleceğe dönük hedef ve planlarında hem de ruhunu yansıtmak istediğin her alanda sana ışıldama kabiliyeti verebilir. Kendini özgürce ve sınırsızca ifade etmek isteyebilir, yurtdışı planları yapabilir ya da yeni bir yükseköğrenim alanı ile ilgili hedefe kilitlenebilirsin.

28 Ocak Pazar günü, Ay İkizler burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Venüs uyumlu açısı, geleceğe dönük hedefler ve yeni ilişkiler kurmak anlamında sana destekleyici enerjiler sunarken, Ay Neptün gergin açısı, bazı durumları fazla idealize ettiğini, mükemmeliyetçi tutumlar sergileyebileceğini ve sosyal anlamda alıngan bir gün geçirebileceğini anlatabilir. Bugün çalışmak zorundaysan bence çalışma derim. Gezebiliyorsan gez, sevdiklerinle zaman geçirmeye çalış. Çalışmak için genel akış anlamında pek uygun bir gün sayılmaz.

YENGEÇ BURCU

Merhaba Sevgili Yengeç ve/veya Yükselen Yengeç. Bu hafta genel olarak, geleceğe yönelik planlar, yurtdışı bağlantılı iş/aşk/eğitim konuları, yüksek öğrenim, iş kariyer hayatı, sosyal kimliğinle ön plana çıktığın alanlar, sosyal organizasyonlar, arkadaş toplantıları, yeni plan projeler, iraden dışında gelişen olaylar, rüyalar, bilinçaltı ve gizli alanlar, gizli düşmanların hareketleri ile ilgili konular gündeminde öne çıkabilir.

Haftayı Güneş’in Kova burcuna geçiş enerjisiyle karşılıyor olacaksın. Oğlak burcundaki o ağır enerji, yerini nispeten daha enerjik, daha neşeli ve entelektüel bir enerjiye bırakacak ve seni sosyallik anlamında daha motive edici etkiler ortaya çıkaracak. Kova burcu senin 8. Evini temsil ettiği ve Kova burcu da aynı burçta ilerlediği için, ortak paylaşımda / kullanımda olan maddi alanlar, kişisel / içsel dönüşüm konularını içeren spiritüel alanlar ile ilgili bazı girişim ve değişim hareketlerinde bulunabilirsin.

22 Ocak Pazartesi günü, Ay Balık burcunda güne başlayacak ve sabah saatlerinde Koç burcuna geçmiş olacak. İdeallerin ve gelecek planlarınla ilgili şifalanmayı bekleyen tüm konuları iyileştirebileceğin, “bunu hayatta yapamam herhalde” dediğin her şeyin üstesinden gelebileceğin enerjiyi toparlayabilirsin diye düşünüyorum. Mars’ın Akrep burcunda olması, yeteneklerini ve gizil güçlerini devreye sokmak konusunda sana itici bir faktör olabilir. Sevgilinden, yeteneklerinden ve hatta varsa çocuklarından o destek ve motivasyonu aldığını hissedebilirsin.

23 Ocak Salı günü, Ay Koç burcunda ilerliyor olacak. Çalışma hayatı veya sosyal kimliğinle ön plana çıktığın alanlar anlamında hareketli, girişken, sert çıkışlar yapabileceğin bir gün yaşayabilirsin. Ay-Kuzey Ay Düğümü uyumlu açısı, özellikle kendi maddi kaynaklarını oluşturmak, kendi paranı kazanmak gibi kendine ait değerleri inşaa etmek konusunda sana bazı destekler ve çıkış yolları sunabilir. Fırsatları iyi değerlendirmeni, üzerinde çok fazla takıntı yapacak derecede düşünmemeni tavsiye ederim.

24 Ocak Çarşamba günü, Ay Koç burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Uranüs kavuşumu ve Mars ile aralarındaki uyumsuz açı, özellikle aşk hayatınla ilgili bazı gerginlikleri beraberinde getirebilir. İstemediğin sözleri sarf edebilir ve hatta fiziksel şiddete varan aşırılıklara yönelmeye çalışabilirsin. Hırslı ve zaman zaman bazı konulara takıntılı yaklaştığını göz önünde bulundurursak, gücünü aşırı yönde kullanma ihtimalini de değerlendirmek gerekecektir. Meditatif çalışmalara yönlenmeni veya mümkünse pek insanlarla bir araya gelmemeni tavsiye ederim.

25 Ocak Perşembe günü, Ay Boğa burcunda ilerliyor olacak. Ay’ın bu konumu sosyal ilişkileri ve arkadaşlıkları besleyen bir enerji getirebilir. Kendini dostların ve sosyal çevrenin içerisinde güvende hissetmek isteyebilir, güven veren projelere girişmek isteyebilirsin. Ay Satürn uyumlu açısı da hem ikili ilişkilerinde (ortaklık evlilik) hem de sosyal çevre ilişkileri içerisinde sağlam, kalıcı, net birliktelikler kurabilmen konusunda sana destek verebilir.

26 Ocak Cuma günü, Ay Boğa burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Pluto uyumlu açısı, uzun zamandır, ilişkilerinle ilgili dönüştürmek ve değiştirmek istediğin her ne konu ya da konular varsa, bunları sabırla incelemen ve üzerinde düşünmen için sana gerekli desteği verecektir. Ay Merkür uyumlu açısı da, bu konular üzerine ciddi, oturaklı fikirler geliştirmene yardımcı olabilir.

27 Ocak Cumartesi günü, Ay İkizler burcunda ilerliyor olacak. Ay’ın bu konumu zihnini birçok parçaya bölebilir. İkizler gelgitli bir enerji olduğu için arka planda birçok konuyu sürekli tartışmana ve zihnini yormana sebep olabilir. Tabiri caizse takıntılarını “hortlatabilir”. Bence Ay Güneş uyumlu açısı sayesinde, içinde, derinlerde özgürlüğün ve bağımsızlığın kapısını bulabilip çıkabilirsin diye düşünüyorum. Seni bir şeylere bağlı kılan ve kelepçeleyen şeylerin anahtarları yine kendi içinde gizli olduğu için, doğru soruları sorarak ve zihnini bölerek, sonunda bütüne ulaşabilirsin inancındayım.

28 Ocak Pazar günü, Ay İkizler burcunda ilerlemeye devam edecek. İlişkiler alanında ciddi ağır enerjiler olduğu için Ay’ın bu konumu biraz “gelgeç” etkisi taşıdığı için, ikili ilişkiler alanında eleştiriye maruz kalabilirsin. Bu kez oraya uyumlandığında, içinde cevap bekleyen sorular konusunda kifayetsiz ve aceleci davrandığını düşünerek fazla hızlı ve kontrolsüz ilerlediğini düşünebilirsin. Bugün bence yapman gereken ve bekleyen işlerin varsa onlara yönelmen seni gerçek manada hızlandıracaktır diye düşünüyorum.

ASLAN BURCU

Merhaba Sevgili Aslan ve/veya Yükselen Aslan. Bu hafta genel olarak, evlilik/ortaklık yoluyla elde edilen gelirler, ortak kullanım alanında olan değerler / gelirler, senin yönetiminde olan başkalarının kaynakları, sigorta, kredi, borç gibi alanlar, geleceğe yönelik planlar, yurtdışı bağlantılı iş/aşk/eğitim konuları, yüksek öğrenim, iş kariyer hayatı, sosyal kimliğinle ön plana çıktığın alanlar, sosyal organizasyonlar, arkadaş toplantıları, yeni plan projeler ile ilgili konular gündeminde öne çıkabilir.

Haftayı Güneş’in Kova burcuna geçiş enerjisiyle karşılıyor olacaksın. Oğlak burcundaki o ağır enerji, yerini nispeten daha enerjik, daha neşeli ve entelektüel bir enerjiye bırakacak ve seni sosyallik anlamında daha motive edici etkiler ortaya çıkaracak. Kova burcu senin 7. Evini temsil ettiği ve Venüs’ün de aynı burçta ilerliyor olmasından ötürü, özellikle ortaklık ve evlilik girişimleri, uzun vadeli süren ilişkilerin bir sonuca bağlanması (evlilik gibi), bu tür ilişkilerin yeni bir boyuta kavuşması gibi durumlarla karşılaşabilirsin.

22 Ocak Pazartesi günü, Ay Balık burcunda güne başlayacak ve sabah saatlerinde Koç burcuna geçmiş olacak. Bir Aslan insanının aileden veya çocukluktan gelen travmaları olabileceğine inanmak zor aslında. Ama öyle bir durum varsa, bunlarla yüzleşmek ve ruhunu iyileştirmek için çok uygun bir gün olabilir. Ay Chiron etkileşimi ve Mars ile olan uyumlu açısı, aile bireyleri veya geçmişle yüzleşmek için cesaret ve özgüven verici bir enerji taşır. Ayrıca cinsel anlamda da özgüven tazeleyici ve kimin kral/kraliçe olduğunu kendine hatırlatıcı bir etkiyi de beraberinde getirdiğini söylemek isterim.

23 Ocak Salı günü, Ay Koç burcunda ilerliyor olacak. Geleceğe yönelik hedefler ve planlar anlamında, atak, girişken, cesur ve liderlik vasıflarını ortaya koyabileceğin bir gün olabilir. Yurtdışı bağlantılı girişimler gündeme gelebilir. Ay – Kuzey Ay Düğümü uyumlu açısı, kendi başına gerçekleştirmen gereken hedefler, liderlik vasıflarını ortaya koyman beklenen organizasyonlar / projeler anlamında sana bir destek enerjisi sunacaktır diye düşünüyorum. Hızlı hareket etmek ile acele etmek arasında fark olduğunu hatırlamanı tavsiye ederim.

24 Ocak Çarşamba günü, Ay Koç burcunda ilerlemeye devam edecek. Bugün biraz tehlikeli sularda yüzeceksin. Ay Uranüs kavuşumu gayet güzel bir “fikir patlaması” silsilesi yapabilir buraya kadar bir sorun yok. Ancak Bu kavuşumun Mars ile yapacağı uyumsuz açı, gerek aile içinden gerekse hanende yaşayan diğer kişilerden ya da ebeveynlerinden “çatlak” sesler çıkmasına neden olabilir. Bu da bir çatışmayı beraberinde getirebilir. Planların için kimseyi kırmak dökmek zorunda değilsin.

25 Ocak Perşembe günü, Ay Boğa burcunda ilerliyor olacak. Ay’ın bu konumu konfor düşkünü olan senin gibi biri için iyi gelse de biraz fazla “yayılmacı” politikalar barındırdığı için, elini kolunu bağlayabilir ve “hani nerede o dün yaptığımız plan programlar” mazisi yaratabilir. Belki de mola vermek için gerekli bir enerjidir! Ay Satürn uyumlu açısı, çalışma hayatın veya gündelik rutin işlerin ile ilgili dikkatli, sabırlı ve temkinli ilerlemeni sağlayabilir.

26 Ocak Cuma günü, Ay Boğa burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Pluto uyumlu açısı, dün ki enerjiye benzer şekilde, çalışma hayatında edinmen gereken disiplin ya da bütünleştirici etkileri bir arada tutmak anlamında ihtiyacın olan dönüşüm motivasyonunu yakalayabileceğini düşünüyorum. Toprak enerjileri biraz ağırdır ama hakkını verirsen ödülünü layıkıyla alırsın diyelim.

27 Ocak Cumartesi günü, Ay İkizler burcunda ilerliyor olacak. Ay’ın bu konumu senin gibi popüler olmaktan hoşlanan kişiler için sosyal hayatı hareketlendirici bir etki taşıyabilir. Ay Güneş uyumlu açısı, özellikle yeni ilişkiler kurmak, yeni sosyal organizasyonlara ve gruplara katılmak, mevcut ilişki ağların ile yoğun iletişim trafiği içinde olmak için uygun olabilir. Sen istesen de istemesen de bugün telefonların çokça çalabilir. Pazar günü bir organizasyon yapmak için arayanın soranın çok olabilir.

28 Ocak Pazar günü, Ay İkizler burcunda ilerlemeye devam edecek. Bir yanda senden beklenen sorumluluklar, bir yandan bağımsız özgür olma arzusu diğer yanda vur patlasın çal oynasın geceleri çağrısı. Hangisinde olman gerektiğini seçmek zor. Bugün hafta sonu olduğuna göre, hepsinden biraz biraz yaparak da işi dengeleyebilirsin diye düşünüyorum. İçtiğin yediğin şeylere dikkat etmeni tavsiye ederim, fiziksel olarak rahatsızlanmaya açık bir gün olabileceği için, ölçülü olmakta fayda var.

BAŞAK BURCU

Merhaba Sevgili Başak ve/veya Yükselen Başak. Bu hafta genel olarak, evlilik/ortaklık gibi uzun vadeli ilişkiler, danışmanlıklar, açık düşmanlar, evlilik/ortaklık yoluyla elde edilen gelirler, ortak kullanım alanında olan değerler / gelirler, senin yönetiminde olan başkalarının kaynakları, sigorta, kredi, borç gibi alanlar, geleceğe yönelik planlar, yurtdışı bağlantılı iş/aşk/eğitim konuları, yüksek öğrenim, iş kariyer hayatı, sosyal kimliğinle ön plana çıktığın alanlar ile ilgili konular gündeminde öne çıkabilir.

Haftayı Güneş’in Kova burcuna geçiş enerjisiyle karşılıyor olacaksın. Oğlak burcundaki o ağır enerji, yerini nispeten daha enerjik, daha neşeli ve entelektüel bir enerjiye bırakacak ve seni sosyallik anlamında daha motive edici etkiler ortaya çıkaracak. Kova burcu senin 6. Evini temsil ettiği ve Venüs’ün de aynı burçta ilerliyor olmasından ötürü, gündelik hayatın rutin hareketlerinde değişimler, çalışma veya gündelik akışın içerisinde yeni arkadaşlıklar kurulması, çalışma ortamında ve iş akış şeklinde değişiklikler gündeme gelebilir.

22 Ocak Pazartesi günü, Ay Balık burcunda güne başlayacak ve sabah saatlerinde Koç burcuna geçmiş olacak. Ay Chiron etkileşimi, ikili ilişkiler alanında sanki yarana parmak basılmış gibi hissetmene neden olurken, bu kavuşumun Mars ile olan uyumlu açısı, “konuşarak” yani iletişim kurarak her türlü sıkıntıyı çözebileceğini de müjdeliyor olabilir. Bunun için bir yerden başka yere hareket etmen gerekebilir, yakın çevrenden bir destek alman da gerekebilir. Nihayetinde, sloganın “iletişim”.

23 Ocak Salı günü, Ay Koç burcunda ilerliyor olacak. Ay’ın bu konumu direkt ve kısmen de olsa düşünmeden hareket etmeyi gerektirebilir. Başak insanı için bu bir nevi ölmek gibidir. O yüzden seni sıkan ve “aceleye” getiren bu enerji, para harcamak konusunda da fark edemediğin sıkıntılı durumları da ortaya çıkarabilir. Bir yere farkında olmadan fazla para ödeyebilirsin, bir borcu harcı yatırmayı unutabilirsin. Bunun yanında Ay – Kuzey Ay Düğümü uyumlu açısı, kendince hakim olmayı arzuladığın ve içinde bastırdığın konular alanında derinlere inmene ve özgüven / cesaret kazanmana etki edebilir.

24 Ocak Çarşamba günü, Ay Koç burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Uranüs kavuşumu iyi mi desem kötü mü desem bilemedim! Aslında o biraz da senin bakış açına kalmış bir durum. Bu iki ateşli gösterge cinsel anlamda seni uçlara götürebilecek etkilere sahip. Bununla birlikte Mars ile olan uyumsuz yerleşim, hem iletişim hem de bildiğimiz fiziksel kaza ve yaralanmalara karşı da açık olduğunu gösterir. Ben cinsel hastalıklar anlamında da riskli bir durum olabileceğini düşünüyorum. Bu yüzden emin olmadığın yerlere gitmemen gerektiği gibi emin olmadığın kişilerlerle de münasebet kurmamanı tavsiye ediyorum.

25 Ocak Perşembe günü, Ay Boğa burcunda ilerliyor olacak. Ay’ın bu konumu, senin gibi odaklı, titiz, itidalli ve hassas bir insan için ideal bir yerleşim olabilir. Ay Boğa’dayken kendini güvende hissedebileceğin planlar ve hedefler oluşturmak isteyebilirsin. Ay Satürn uyumlu açısı, var olan yeteneklerin veya yeni öğreneceğin şeyler konusunda ciddi bir bakış açısı sergileyebileceğini gösterir. Daha doğrusu altı boş veya havada olan konular ve ilişkiler ilgini çekmez.

26 Ocak Cuma günü, Ay Boğa burcunda ilerlemeye devam edecek. Yine benzer şekilde, yetenekler, ilişkiler ve hobiler alanında, kendince dönüştürmen gereken her türlü konu için Ay Boğa’dan destek alabilirsin. Bu belki finansal anlamda bir destek olabileceği gibi sana güven veren ve geleceğini inşaa etmene faydası olacak yetenekler ve bu yeteneklerin paraya dönüştürülebilir olması ihtimallerini de kapsayabilir.

27 Ocak Cumartesi günü, Ay İkizler burcunda ilerliyor olacak. Ay’ın bu konumu çalışma hayatını ve sosyal kimliğinle var olduğun alanları hareketlendirici bir etkiye sahip olabilir. Çalışıyorsan, iletişim trafiğin hızlanabilir, iş yükün artabilir, görüşmeler çoğabilir, şirket içi iletişimde dedikodu seviyesine kadar çıkan haberleşemeler güne damgasını vurabilir. Tatilsen ya da çalışmıyorsan, dış çevreyle etkileşimin yoğunluk kazanabilir. Bol bol telefon görüşmesi yapmak durumunda kalabilirsin

28 Ocak Pazar günü, Ay İkizler burcunda ilerlemeye devam edecek. Çalışma arkadaşlarınla bir yemeğe veya organizasyona katılma ihtimalin olabilir. Ay Venüs uyumlu açısı, bağımsız ve arkadaşça aşkların ilişkilerin beslendiği bir enerjidir ancak bir Başak için bu kadar serbest ve rahat olmak pek mümkün olamadığı için, kısmen rahatsız edici bir durum olabilir. Sağlık konusunda hassasiyetin daha da artabilir. Çağdaş ve bağnaz düşünceler, hal ve hareketler arasında bir gelgit yaşayabilirsin. Günün sonunda senin için önemli olan, duygusal olarak kendini ne kadar besleyebildiğin olacaktır.

TERAZİ BURCU

Merhaba Sevgili Terazi ve/veya Yükselen Terazi. Bu hafta genel olarak, gündelik rutin işler, sağlık, çalışma ortamı ve iş arkadaşları, evlilik/ortaklık gibi uzun vadeli ilişkiler, danışmanlıklar, açık düşmanlar, evlilik/ortaklık yoluyla elde edilen gelirler, ortak kullanım alanında olan değerler / gelirler, senin yönetiminde olan başkalarının kaynakları, sigorta, kredi, borç gibi alanlar, geleceğe yönelik planlar, yurtdışı bağlantılı iş/aşk/eğitim konuları, yüksek öğrenim ile ilgili konular gündeminde öne çıkabilir.

Haftayı Güneş’in Kova burcuna geçiş enerjisiyle karşılıyor olacaksın. Oğlak burcundaki o ağır enerji, yerini nispeten daha enerjik, daha neşeli ve entelektüel bir enerjiye bırakacak ve seni sosyallik anlamında daha motive edici etkiler ortaya çıkaracak. Kova burcu senin 5. Evini temsil ettiği ve Venüs’ün de aynı burçta ilerliyor olmasından ötürü, aşk/flört ilişkiler, hobilerin ve öz yeteneklerine dair konularda yenilikler, yeni atılımlar ve yeni çalışma alanları oluşturma fırsatı yakalayabilirsin.

22 Ocak Pazartesi günü, Ay Balık burcunda güne başlayacak ve sabah saatlerinde Koç burcuna geçmiş olacak. Finansal anlamda kendini yetersiz ve ihtiyaç halinde hissettiren Ay Chiron etkileşiminin imdadına, Akrep burcundaki Mars ile yaptıkları uyumlu açının getireceği hırs, hareket kabiliyeti yetişebilir. Öğle saatlerinde Ay Koç burcuna geçtikten sonra ikili ilişkiler bağlamında hareketli ve sıcak saatler seni bekliyor.

23 Ocak Salı günü, Ay Koç burcunda ilerliyor olacak. Temelde bağımlı ve ilişkilerde empatik bir insan olmana rağmen, Ay’ın bu konumundan ötürü bağımsızlık ilkesi öne çıkabilir. Düşünmeden hareket etme eylemlerine karşı dikkatli olman gerektiği için, özellikle ikili ilişkiler alanında istenmeyen durumların ortaya çıkmasına sebebiyet verebilirsin. Karşı tarafın hoşlanmayacağı bir söz sarfedebilirsin ya da duygularında bencilce davranmak gibi bir durumla suçlanabilirsin.
24 Ocak Çarşamba günü, Ay Koç burcunda ilerlemeye devam edecek. Meşhur Ay Uranüs kavuşumu tekrar geldi çattı. Yine evlilik ve ortaklık gibi uzun vadeli ilişkileri anlatan evinde gerçekleştiği ve maddi kaynaklarla ilgili evde yer alan Mars ile uyumsuz açısı olduğu için, eğer bir ilişki içindeysen (eş, partner, ortak) kendini hem maddi hem de manevi anlamda güvende hissettirmeyen bazı etkilerle karşılaşabilirsin.

25 Ocak Perşembe günü, Ay Boğa burcunda ilerliyor olacak. Ay’ın bu konumu hem içsel dönüşüm konularını hem de cinsel hayatı, diğer yandan ortak gelir alanlarını da anlattığı için, bu tür konularla haşır neşir olman gayet doğal olacaktır. Ay Satürn uyumlu açısı, çocukluktan gelen veya aile ile bağlantılı maddiyat konuları üzerinde çözümler üretebilmen için destek enerjisi sunabilir.

26 Ocak Cuma günü, Ay Boğa burcunda ilerlemeye devam edecek. Gündelik işlerin yükünden sıyrılıp biraz kendi içine dönebilirsen, keşfetmeni bekleyen bazı tınıları yakalayabileceğini düşünüyorum. Uzun zamandır evinde yapmayı planladığın değişiklikleri uygulamaya koymak için de enerjisel anlamda destek görebilirsin. Diğer manada aile bireylerinden de göreceğin desteği de göz ardı etmemek lazım.

27 Ocak Cumartesi günü, Ay İkizler burcunda ilerliyor olacak. Yurtdışı bağlantılı konular, geleceğe yönelik hedef ve planlar bugüne damgasını vurabilir. Bu tür konular üzerine bol bol iletişimde kalacağın bir zaman dilimi deneyimleyebilirsin. Ay Güneş uyumlu açısı, hobilerine ve flört ilişkine zaman ayırmak istediğini gösteriyor. Genel olarak baktığında, hava elementlerinde oluşan üçgen açı da bu güzel atmosfere izin verebilecek bir potansiyel taşıyor.

28 Ocak Pazar günü, Ay İkizler burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Jüpiter arasında gerçekleşecek uyumsuz açıdan ötürü, fazla iyimserce para harcama eğiliminde olabilirsin. Özellikle söz konusu hedefler ve planlar olunca, İkizler etkisinde çabuk etki altında kalıp bol bol harcama yapmak isteyebilirsin. Bu belki de gereksiz bir seyahat için alacağın uçak bileti bile olabilir. O yüzden bugün sadece fikirsel bazda kalmanı, eyleme daha sonraki günlerde geçmeni tavsiye ederim.

AKREP BURCU

Merhaba Sevgili Akrep ve/veya Yükselen Akrep. Bu hafta genel olarak, aşk/flört ilişkileri, içsel yeteneklerin, hobilerin, çocuklar, gündelik rutin işler, sağlık, çalışma ortamı ve iş arkadaşları, evlilik/ortaklık gibi uzun vadeli ilişkiler, danışmanlıklar, açık düşmanlar, evlilik/ortaklık yoluyla elde edilen gelirler, ortak kullanım alanında olan değerler / gelirler, senin yönetiminde olan başkalarının kaynakları, sigorta, kredi, borç gibi alanlar ile ilgili konular gündeminde öne çıkabilir.

Haftayı Güneş’in Kova burcuna geçiş enerjisiyle karşılıyor olacaksın. Oğlak burcundaki o ağır enerji, yerini nispeten daha enerjik, daha neşeli ve entelektüel bir enerjiye bırakacak ve seni sosyallik anlamında daha motive edici etkiler ortaya çıkaracak. Kova burcu senin 4. Evini temsil ettiği ve Venüs’ün de aynı burçta ilerliyor olmasından ötürü, yaşadığın hane, ailen, ebeveynler, hanede yaşayan insanlar ile ilgili bazı önemli gelişmeler ortaya çıkabilir. Evinde organizasyonlar yapmak isteyebilir, işlerini evinden yürütmek isteyebilirsin.

22 Ocak Pazartesi günü, Ay Balık burcunda güne başlayacak ve sabah saatlerinde Koç burcuna geçmiş olacak. Ay Balık flörtöz havanı ortaya çıkaracak bir etki taşır. Ay Chiron etkileşimi de bu tarz bir duygusal yaraya parmak basmayı ifade eder. Mars ile yaptığı uyumlu açı, kendini direkt olarak ortaya koyarak, bu acıları ve eksiklikleri giderebileceğini gösteriyor. Gizem sevdiğini biliyoruz ama seviyorsan git söyle bence! Sabah saatlerinde Ay Koç burcuna geçtiğinde, gündelik hayatın bu kadar toz pembe olamayacak.

23 Ocak Salı günü, Ay Koç burcunda ilerliyor olacak. Ay’ın bu yerleşimi senin ruhuna ve kimliğine pek uygun sayılmaz çünkü sen her zaman gizli, sabırlı, görünmeden ilerlemeyi tercih eden, direkt ifade tarzından çekinen bir yapıya sahipsin. Koç enerjisi ise direkt, sabırsız, göstere göstere ilerleyen bir duygusal motivasyona sahip. Bu yüzden Ay’ın bu yerleşimi genel olarak seni biraz gergin tutabilir. Özellikle gündelik rutin işlerin, çalışma ortamın ve iş ilişkilerin anlamında aceleci ve hareketli bir gün yaşayabilirsin.

24 Ocak Çarşamba günü, Ay Koç burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Uranüs kavuşumu, beklenmedik durumlara imza atmanı kolaylaştırabilir. Bir anlamda uçarı taraflarını parlatabilir. Akrep burcunda yer alan Mars ile uyumsuz bir yerleşimi olduğu için, hal ve hareketlerinde uç tavırların gözlenmesi de olasılıklar arasında sayılabilir. Bu yüzden, özellikle mental ve fiziksel sağlığına dikkat etmen, sinirlerini gerecek hal ve hareketlerde bulunmamanı özellikle tavsiye ediyorum.

25 Ocak Perşembe günü, Ay Boğa burcunda ilerliyor olacak. Ay’ın bu konumu ikili ilişkiler ile ilgili güven ihtiyacını ortaya çıkarabilir. Ay Satürn uyumlu yaklaşımı, ilişki kurma biçiminde ve yakın çevrenle olan münasebetinde ciddiyet enerjisi aradığını anlatabilir. Sınırlar çizmek ve belli bir çerçevede samimiyet kurmak isteyebilirsin. Bununla birlikte, bir ortaklık ilişkisi içine gireceksen veya bir evlilik kararı alacaksan, enine boyuna tüm boyutlarıyla olayı değerlendirmek, hatta yakın çevren veya akrabalarınla istişare yapmak isteyebilirsin.

26 Ocak Cuma günü, Ay Boğa burcunda ilerlemeye devam edecek. İlişkiler alanındaki düşünsel biçiminin evrilmeye devam ettiği bu süreçte, Ay Pluto uyumlu açısı, kendine hazine olarak neyi seçtiğini ve ne ile güvende olduğunu tespit edebilmen için sana yardımcı olabilir. Ay Jüpiter karşıt açısı, özgüven sınırlarını zorlamana ve kişisel bazda çıkışlar yapmana etki edebilir.

27 Ocak Cumartesi günü, Ay İkizler burcunda ilerliyor olacak. Ay’ın bu konumu finansal anlamda bazı para hareketlerini gündeme getirebilir. Ay Mars karşıt açısı, para harcamak konusunda kontrol dışı bazı etkilere maruz kalarak abartıya eğilim içinde olmana sebep olabilir. Ay Güneş uyumlu açısı, aile içinde çözülmeyi bekleyen bazı konular varsa, bunları dile getirmek konusunda özgür ve iletişime açık bir ortam sunabilir.

28 Ocak Pazar günü, Ay İkizler burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Uranüs uyumlu açısı, aslında Pazar gününün ruhuna pek yakışmayacak bir etkiyi beraberinde getirebilir. Finansal açıdan işin için yatırım yapabileceğin bir alan ya da fırsatlar gündeme gelebilir. Bunları değerlendirmek için gerekli özgüveni ve cesareti bulabileceğine inanıyorum.

YAY BURCU

Merhaba Sevgili Yay ve/veya Yükselen Yay. Bu hafta genel olarak, aile, yaşadığın hane, ebeveynler, hanede seninle birlikte yaşayan insanlar, aşk/flört ilişkileri, içsel yeteneklerin, hobilerin, çocuklar, gündelik rutin işler, sağlık, çalışma ortamı ve iş arkadaşları, evlilik/ortaklık gibi uzun vadeli ilişkiler, danışmanlıklar, açık düşmanlar ile ilgili konular gündeminde öne çıkabilir.

Haftayı Güneş’in Kova burcuna geçiş enerjisiyle karşılıyor olacaksın. Oğlak burcundaki o ağır enerji, yerini nispeten daha enerjik, daha neşeli ve entelektüel bir enerjiye bırakacak ve seni sosyallik anlamında daha motive edici etkiler ortaya çıkaracak. Kova burcu senin 3. Evini temsil ettiği ve Venüs’ün de aynı burçta ilerliyor olmasından ötürü, yakın çevre ve akraba ilişkilerinle ilgili yakınlaştırıcı ve arabulucu etkiler ortaya çıkabilir. Kısa süreli seyahatler gündeminde olabilir, yeni bir eğitim alma durumun ile ilgili girişimlerde bulunabilirsin.

22 Ocak Pazartesi günü, Ay Balık burcunda güne başlayacak ve sabah saatlerinde Koç burcuna geçmiş olacak. Ailevi konularla ilgili bazı hassas noktaların varsa ve kendini sürekli bu konularda yaralı gibi hissediyorsan buna etki eden şey Ay Chiron kavuşumu olabilir. Bu kavuşuma güzel açı yapan Mars gezegeni, geçmişinle cesaretle ve açık yüreklilikle yüzleşerek bu olumsuz enerjiyi üzerinden atabileceğini gösteriyor.

23 Ocak Salı günü, Ay Koç burcunda ilerliyor olacak. Ay’ın bu konumu aşk/flört ilişkileri ve hayattan zevk almanı sağlayan konular üzerinde sana destekleyici etkiler getirebilir. Yeni bir aşk ilişkisi gündeme gelebilir, bir spor salonuna yazılmak isteyebilirsin ya da çocuklarla ilgili bir konunun içerisinde kendini buluverebilirsin.

24 Ocak Çarşamba günü, Ay Koç burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Uranüs kavuşumu, yine aşk hayatınla ilgili beklenmedik kararlar almana ve hüsnü kuruntularla harekete geçmene neden olabilir. Bu yüzden bazı şeyleri tartıp biçmeden hareket etmemeni tavsiye ederim. Bugün özgüvenin ziyadesiyle yüksek olabilir. Sınırları aşmaya çok müsait olduğun için, otokontrolde gitmeni öneriyorum.

25 Ocak Perşembe günü, Ay Boğa burcuna ilerliyor olacak. Ay’ın bu konumu gündelik hayatın genel akışı ile ilgili konularda ve çalışma ortamında, güvenlik ihtiyacının karşılanmasının ön planda olabileceğini gösterir. Kendini rahat ve konforlu hissetmek isteyebilirsin ama bir Yay için bu neredeyse imkansızla eş değer bir kavramdır. Ay Satürn uyumlu açısı, finansal anlamda ayağı yere sağlam basan adımlar atmak istediğini ve ciddi girişimlerde bulunmak isteyebileceğini gösterir.

26 Ocak Cuma günü, Ay Boğa burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Pluto uyumlu açısı, uzun zamandır finansal anlamda yeniden tasarlamaya çalıştığın kazanç kaynakları oluşturma sürecine destek çıkacak bazı fırsatları da beraberinde getirebilir. Ay Jüpiter karşıt açısı, yeme içme konularında abartıya gitmene neden olabilir. Zihinsel ve fiziksel rahatsızlıklara karşı dikkatli olmanı ve bacaklarını yormamanı tavsiye ederim.

27 Ocak Cumartesi günü, Ay İkizler burcunda ilerliyor olacak. Ay’ın bu konumu ikili ilişkilerini gündeme getirdiği için, karşılıklı bol bol iletişim, görüşme ve telefon trafiği anlamına gelebilir. Ay Güneş uyumlu açısı, özellikle yakın çevre ve akrabalarınla iletişim halinde olabileceğini anlatmakla birlikte, ticaret gibi kazanca dayalı ilişkiler konusunda da hareketli bir gün yaşayabileceğini gösteriyor. Sevdiğin insanlarla birlikte haşır neşir olmak isteyeceğin bir haftasonu girişi olacağını düşünüyorum.

28 Ocak Pazar günü, Ay İkizler burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Venüs uyumlu açısı da benzer şekilde, sevdiğin insanlarla bir arada olmak isteyeceğin bir Pazar gününü müjdeliyor gibi. Üstelik Mars Yay burcuna geçtiği için artık daha enerjik ve motive olmuş gibi hissedebilirsin kendini. Akrep’in o buz gibi donuk enerjisinden uzakta, kendini daha rahat ifade edebileceğin ve daha rahat hareket edebileceğin bir enerjiye kavuştuğunu söylemek doğru olur.

OĞLAK BURCU

Merhaba Sevgili Oğlak ve/veya Yükselen Oğlak. Bu hafta genel olarak, yakın çevre ve akrabalar, kısa süreli seyahatler, eğitim, haberleşme iletişim, aile, yaşadığın hane, ebeveynler, hanede seninle birlikte yaşayan insanlar, aşk/flört ilişkileri, içsel yeteneklerin, hobilerin, çocuklar, gündelik rutin işlerin, sağlık, çalışma hayatın ve çalışma ortamın, çalışma veya gündelik etkileşim halinde bulunduğun insanlar ile ilgili konular gündeminde öne çıkabilir.

Haftayı Güneş’in Kova burcuna geçiş enerjisiyle karşılıyor olacaksın. Oğlak burcundaki o ağır enerji, yerini nispeten daha enerjik, daha neşeli ve entelektüel bir enerjiye bırakacak ve seni sosyallik anlamında daha motive edici etkiler ortaya çıkaracak. Kova burcu senin 2. Evini temsil ettiği ve Venüs’ün de aynı burçta ilerliyor olmasından ötürü, yeni finansal kaynaklar oluşturmak, para kazanmanı sağlayacak bilgi kaynaklarına ulaşmak konusunda fırsatlarla karşılaşabilir, bunun için bir organizasyondan veya arkadaşlarından destek de alabilirsin.

22 Ocak Pazartesi günü, Ay Balık burcunda güne başlayacak ve sabah saatlerinde Koç burcuna geçmiş olacak. Yakın çevre ilişkilerin ile ilgili bir blokaj veya uzun zamandır hissettiğin bir yaraya parmak basıldığını düşünebilirsin. Bu hissi veren şey Ay Chiron kavuşu olabilir. Bu kavuşuma uyumlu açı yapan Mars, sosyal çevre ilişkilerin vasıtasıyla bu eksiklik hissini kapatabileceğini gösteriyor.

23 Ocak Salı günü, Ay Koç burcunda ilerliyor olacak. Yaşadığın ev, hane halkı ve ebeveynler ile ilgili alanlarda biraz dik başlı çıkışlar yapmak isteyeceğin bir gün yaşayabilirsin. Evinde özgür kararlar vermek, aile ilişkileri anlamında başına buyruk hareket etmek, evin düzeneğinin ve rutininin dışına çıkmak isteyebilirsin. Ay – Kuzey Ay Düğümü uyumlu açısı, içsel yolculuğuna doğru cesaret ve kararlılıkla yürüyebileceğini, kendi kendinin lideri olabileceğini gösteriyor.

24 Ocak Çarşamba günü, Ay Koç burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Uranüs kavuşumu, gerek aile gerekse hane içinde alınacak kararlar konusunda “çıkıntılık” yapmaya müsait olduğunu gösteriyor. Senin planların ve geleceğe yönelik ideallerin arasında, hedefe kilitlendiğin bazı durumlar olabilir ancak Ay’ın bu konumu sınırları kaybetmene ve aşırılıklara doğru yönelmene, buna bağlı olarak aile içinde radikal kararlar almak istemene neden olabilir.

25 Ocak Perşembe günü, Ay Boğa burcunda ilerliyor olacak. Ay’ın bu konumu, gerek aşk ilişkilerinde gerekse hayattan zevk almanı sağlayan hobiler ve öz yetenek alanlarında güvenlik ihtiyacı içinde olabileceğini gösterir. Ay Satürn uyumlu açısı, kendine katmak istediğin değerler anlamında, ayakları yere basan sağlam, ciddi ve güvenilir şeyler inşaa etmek istediğini anlatabilir.

26 Ocak Cuma günü, Ay Boğa burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Pluto uyumlu açısı, uzun zamandır kendinde yapman beklenen değişimler ile ilgili sana bazı fırsatları tekrar hatırlatma babında önüne getirebilir. Aslında fırsattan ziyade bu dinginleşmen ve hayattan keyif alman için getirilmiş olan bir hizmet gibidir de diyebiliriz. Ay Jüpiter karşıt açısı da, iyimserlik dozunu kaçırmana neden olabilir.

27 Ocak Cumartesi günü, Ay İkizler burcunda ilerliyor olacak. Ay’ın bu konumu, gündelik hayatın içerisinde ve çalışma ortamı anlamında bol bol hareket ve iletişim trafiğinin yaşanabileceğini göstermektedir. Ay Güneş uyumlu açısı, yeni finansal kazanç kapıları anlamında bazı birliktelikleri ve “fikirleri” meydana getirebilir. İş yapma anlamında özgür ve bireylerden bağımsız bir çalışma hayatı oluşturmak isteyebilirsin.

28 Ocak Pazar günü, Ay İkizler burcunda ilerlemeye devam edecek. Benzer şekilde Ay Venüs uyumlu açısı, finansal anlamda taze kan arayışının gündeminde olduğunu gösterir. Bugün çalışmıyor olabilirsin ama zihnin hala aktif olarak parasal konular ve yeni iş projeleri ile dolu olabilir. Mars’ın Yay burcuna geçmiş olması, biraz kaçak dövüş kurallarını öğrenmen gerektiğini ifade edebilir. Kör döğüşü yapmak zorunda kalabilirsin zira Mars Yay, göremediğin bir alanı geçmek üzere yola çıkmış durumdadır.

KOVA BURCU

Merhaba Sevgili Kova ve/veya Yükselen Kova. Bu hafta genel olarak, kişisel gelir ve kendini maddi/manevi güvende hissettiren değerler, yakın çevre ve akrabalar, kısa süreli seyahatler, eğitim, haberleşme iletişim, aile, yaşadığın hane, ebeveynler, hanede seninle birlikte yaşayan insanlar, aşk/flört ilişkileri, içsel yeteneklerin, hobilerin, çocuklar ile ilgili konular gündeminde öne çıkabilir.

Haftayı Güneş’in Kova burcuna geçiş enerjisiyle karşılıyor olacaksın. Oğlak burcundaki o ağır enerji, yerini nispeten daha enerjik, daha neşeli ve entelektüel bir enerjiye bırakacak ve seni sosyallik anlamında daha motive edici etkiler ortaya çıkaracak. Kova burcu senin 1. Evini temsil ettiği ve Venüs’ün de aynı burçta ilerliyor olmasından ötürü, duygusal ve egosal açıdan seni besleyecek her türlü “entelektüel” konu bu haftanın gündemine yerleşecek gibi gözüküyor. Bir önceki ay sıkışmış gibi hissettiğin enerjiden artık çıkarak, daha sosyal ve kendini daha özgür, net ifade edebilen rolüne tekrar bürünebilirsin diye düşünüyorum.

22 Ocak Pazartesi günü, Ay Balık burcunda güne başlayacak ve sabah saatlerinde Koç burcuna geçmiş olacak. Ay Chiron kavuşumu, finansal anlamda bir yetersizlik durumunun olduğuna parmak basıyor gibi duruyor. Fakat bu gösterge Mars ile yaptığı uyumlu açı sayesinde, çalışma hayatı ile ilgili atacağın adımlarla beslenebilecek gibi gözüküyor. Stratejik ve odaklı kararlar alman ve bunları hiç sağa sola dağıtmadan hedefine kitleyerek uygulaman çok güzel sonuçlar doğurabilir.

23 Ocak Salı günü, Ay Koç burcunda ilerliyor olacak. Ay’ın bu yerleşimi yakın çevre ilişkilerin anlamında bağımsız ve özgür hareket etme ihtiyacını ortaya çıkarabilir. Ay – Kuzey Ay Düğümü uyumlu açısı, gerek ikili ilişkilerinde gerekse ortaklık ilişkilerinde ağırlığını koyabilme ve duruma liderlik edebilme becerini geliştirmen anlamında sana fırsatlar sunabilir.

24 Ocak Çarşamba günü, Ay Koç burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Uranüs kavuşumu, özgürlük dozunu aştırabilecek bazı çılgınlıkları da beraberinde getirebilir. Öncelikle trafikte araç kullanıyorsan veya seyahat etmen gerekiyorsa bugün her şeye dikkat ederek ilerlemeni tavsiye ediyorum. Ayrıca bazı ani kararlarla çalışma hayatını riske atabileceğin girişimlerde de bulunabileceğini hatırlatmak isterim. Konuşmadan ve hareket etmeden evvel hamlelerini iyi hesap et!

25 Ocak Perşembe günü, Ay Boğa burcunda ilerliyor olacak. Ay’ın bu konumunda pek rahat ettiğin söylenemez. Aslında işin doğrusu, yuvanda, evinde, hanenin içinde, ailenle birlikte zaman geçirmek için ideal bir enerjidir. Sana ebeveynlerin veya yuvandaki aile üyeleri ile birlikte, güven duygusu aşılayabilir. Daha doğrusu sen bu arayışta olabilirsin. Ay Satürn uyumlu açısı, köklendirmekte zorlandığın ruhunu hem iyileştirmek hem de belli bir forma sokmak için ideal bir yapı sunar.

26 Ocak Cuma günü, Ay Boğa burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Pluto uyumlu açısı, uzun süredir arka plandaki dizgiyi düzenlemek için ihtiyacın olan enerjiyi destekleyebilir. Ay konfor ve güven, aynı zamanda parasal destek anlamına geldiği için, tüm bu kavramlara karşı olan bakış açını düzenleyecek bir dönüşümün içinden yavaş yavaş eriyerek geçtiğini hissedebilirsin.

27 Ocak Cumartesi günü, Ay İkizler burcunda ilerliyor olacak. Ay’ın bu konumu aşk/flört ilişkilerin, hobilerin, hayattan keyif aldığın konular ve çocuklarla ilgili konularda hareketli, bol iletişimli bir gün yaşayabileceğini gösterebilir. Ay Güneş uyumlu açısı, yeteneklerini sunabileceğin ve nihai bir ürüne dönüştürebileceğin entelektüel bir sürecin içinde olabileceğini anlatabilir.

28 Ocak Pazar günü, Ay İkizler burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Venüs uyumlu açısı, dün ki enerjiye benzer bir şekilde, cazibeli ve iletişime açık davetkar bir duruş sergileyebileceğini gösterebilir. Hem sevgilinle hem de arkadaşlarınla güzel keyifli bir haftasonu organizasyonuna katılmak sana oldukça iyi gelebilir, ilişkilerini besleyebilir ve aynı zamanda ufkunu açıcı bir etki de yapabilir.

BALIK BURCU

Merhaba Sevgili Balık ve/veya Yükselen Balık. Bu hafta genel olarak, kendini duygusal açıdan besleyecek konular, sezgisel alanlar, yardım konuları, kişisel gelir ve kendini maddi/manevi güvende hissettiren değerler, yakın çevre ve akrabalar, kısa süreli seyahatler, eğitim, haberleşme iletişim, aile, yaşadığın hane, ebeveynler, hanede seninle birlikte yaşayan insanlar ile ilgili konular gündeminde öne çıkabilir.

Haftayı Güneş’in Kova burcuna geçiş enerjisiyle karşılıyor olacaksın. Oğlak burcundaki o ağır enerji, yerini nispeten daha enerjik, daha neşeli ve entelektüel bir enerjiye bırakacak ve seni sosyallik anlamında daha motive edici etkiler ortaya çıkaracak. Kova burcu senin 12. Evini temsil ettiği ve Venüs’ün de aynı burçta ilerliyor olmasından ötürü, genelde reddettiğin veya yüzleşmek istemediğin ama ruhunun bir parçası olan “çılgın” taraflarına ışık tutabileceğini düşünüyorum. Ruhunun derinliklerine iyi bakarsan, orada yeşeren tüm sevgi dolu gelişmeleri ve özgürlüğün hafifliğinin yansımasını hissedebilirsin. Kendini biraz salıvermek ve rahat bırakabilmek için güzel bir enerji olduğunu söyleyebilirim.

22 Ocak Pazartesi günü, Ay Balık burcunda güne başlayacak ve sabah saatlerinde Koç burcuna geçmiş olacak. Kişisel ve duygusal anlamda kendini kurban psikolojisi içerisinde bularak güne başlayabilirsin. Buna etki eden şey Ay Chiron kavuşumu olabilir. Bunu iyileştirecek olan şey ise, uzak ufuklara doğru duyduğun özlem ve belki bir yolculuk olabilir. Geleceğe dönük hedefler ve planlar anlamında stratejik düşünceler içerisinde olabilirsin.

23 Ocak Salı günü, Ay Koç burcunda ilerliyor olacak. Ay’ın bu konumu finansal gelirin ve kendini güvende hissettiğin değerler ile ilgilidir. Ancak bu açıdan bakınca risk almaya ve maceraya girmeye hazır bir ruh hali içinde olduğun görülüyor. Kendinde hissettiğin ve iyileştiremediğini düşündüğün yaraların varsa, para harcama yöntemi bunu kapatmak için düşülen en büyük tuzaklardan biridir, bunu hatırlatmak isterim. Ay –Kuzey Ay Düğümü uyumlu açısı, kendi işinin patronu olabileceğin ya da bir ekibe liderlik yapabileceğin yönündeki kabiliyetlerini geliştirmen için fırsatlar sunabilir.

24 Ocak Çarşamba günü, Ay Koç burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Uranüs kavuşumu benzer şekilde, finansal anlamda risk içeren ve manipülasyona uğrayabileceğin bazı yatırımları ve harcamaları gündeme getirebilir. Ancak burada tekrar dönüp stratejik olarak planladığın gelecek odaklı hedeflerine bakman gerekir. Çünkü orası daha sabırlı bir enerji iken para hanende çabucak çıkmak isteyen bir maddiyat söz konusu olabilir. Paranı harcamadan evvel gerçekten değip değmeyeceğini iyi düşün derim.

25 Ocak Perşembe günü, Ay Boğa burcunda ilerliyor olacak. Ay’ın bu konumu yakın çevre ve akraba ilişkilerinde, ticarette ve eğitimde güven ve konfor ihtiyacını ön plana çıkarır. Aynı zamanda bu alanlarda elinin bol olmasını arzularsın. Ay Satürn uyumlu açısı, sosyal anlamda ve yakın çevre ilişkileri bağlamında ayağı yere sağlam basan, güvenebileceğin insanlarla yola çıkmak istediğini anlatır. Bu yol her anlamda değerlendirilebilir. Hem bir takım çalışması, yürütülmesi gereken proje anlamında, hem de gerçekten çıkılacak bir seyahat ile ilgili de olması mümkündür.

26 Ocak Cuma günü, Ay Boğa burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Pluto uyumlu açısı, ilişkiler çerçevesinde uzun zamandır değerlendirmeye tabi tuttuğun sosyal ve arkadaşlık ilişkileri anlamında sana yine eğriyi / doğruyu gösterebilecektir. Kimin senin rahatlığına ve konforuna hizmet ettiğini, kimin sadece kendi menfaatine oynadığını, kimin dostane kimin günlük kimin ömürlük olduğunu bu süreçlerde daha iyi anlayabilirsin diye düşünüyorum.

27 Ocak Cumartesi günü, Ay İkizler burcunda ilerliyor olacak. Ay’ın bu konumu, Aile içi ilişkilerinin, ebeveynlerle olan diyaloğunun ne kadar hareketli ve iletişimsel bir düzleme bağlı olduğunu gösterir. Hani hepiniz arkadaş gibisiniz desem ne kadar doğru olur bilmiyorum ama genel etki olarak iletişime açık bir ev hayatın olduğunu söyleyebilirim. Ay Güneş uyumlu açısı, eğer evin bahsettiğim gibi değilse de bu etkiyi getirecek bir aydınlanma sunabilir. Hiç farkında olmadığın bir yerden bir organizasyon gelişiverir ve kendini birden bire aile toplantıları içerisinde bulabilirsin.

28 Ocak Pazar günü, Ay İkizler burcunda ilerlemeye devam edecek. Ay Venüs uyumlu açısı, dün ki enerjiye benzer şekilde, sevgiyle beslenebileceğin, müdahil olamadığın bir sürecin sonuna dahil olmanı, ailenden bütünleşemediğin veya kaynaşamadığın kişilerle olan sorunlarını çözmeni sağlayabilecektir. Ay’ın Yay burcuna geçmesiyle birlikte, geleceğe yönelik planladığın hedefler bağlamında artık eyleme geçmen ve bunları toplum önüne çıkarman gereken somut sürecin başladığını da hatırlatmak isterim. Artık göstermek isteyecek ve başlatacaksın.




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

VENÜS – NEPTÜN KARŞIT AÇISI “KIRMIZI BAŞLIKLI KIZ VE KURT”

JUNO - KUZEY AY DÜĞÜMÜ KAVUŞUM / NEPTÜN ÜÇGENİ